Вмомента имаме договор безсрочен на Universe, който по всяка вероятност ще ползваме още дълго време защото е единствения измежду всички планове на всички оператори, който предлага много безплатни минути към мобилни мрежи в Европа(група 2). Изобщо сегашните им планове са пълна смешка в сравнение със старите (no)
Питането ми е може ли да се поднови за 1-2 години пак на същия тарифен план? Идеята е да се вземе субсидиран телефон.
Какво става със старите планове Globul Universe
-
- Регистриран: 21 яну 2015, 00:32
Re: Какво става със старите планове Globul Universe
План "недоволни клие миннти" предлага 500 минути към зона1 и 170 към зона 2 и роуминг,ама трябва да се разправяш,за да ти го предложат!
Re: Re: Какво става със старите планове Globul Universe
[Quote]План "недоволни клие миннти" предлага 500 минути към зона1 и 170 към зона 2 и роуминг,ама трябва да се разправяш,за да ти го предложат![/Quote]
Минутите към зона 1 са 2200, а не 500; 170 от тях важат и за зона 2.
Аз лично не съм се разправял, а най-учтиво и културно казах, че ще минавам на плана на Viva за 30лв., тъй като плановете на Теленор не отговарят по никакъв начин на потреблението ми. Клиент съм от 2003г. на абонаментен план, договора ми беше изтекъл август месец. Поискаха ми данните за да погледнат в системата и ми го предложиха.
Минутите към зона 1 са 2200, а не 500; 170 от тях важат и за зона 2.
Аз лично не съм се разправял, а най-учтиво и културно казах, че ще минавам на плана на Viva за 30лв., тъй като плановете на Теленор не отговарят по никакъв начин на потреблението ми. Клиент съм от 2003г. на абонаментен план, договора ми беше изтекъл август месец. Поискаха ми данните за да погледнат в системата и ми го предложиха.
-
- Регистриран: 21 яну 2015, 00:32
Re: Какво става със старите планове Globul Universe
Грешката е моя 2200 са към зона 1!