Каво става с кол центъра на Виваком?
Re: Каво става с кол центъра на Виваком?
Сигурно защото си от Шумен и си ВИП!
не знам какъв късмет си извадил ама иди пусни едно тото, в понеделник имам сумарно 6 часа разговори към 123, познай колко реални - не повече от 10 мин.(музиката им я научих наизуст) Трябваше да си пусна роуминга, защото в понеделник си прехвърлих номера от мтел и още от първия ден направо бях потресен!!! казаха че имали някакъв проблем в системата и искрено се надявам да е така, защото иначе май ще се окаже,че колкото и да не съм доволен от мтел те са най-добрите... за момента в бг
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Лампи има един друг оператор :D
По темата - не съм забелязал никакви проблеми, току-що проверих *123# - информацията си е днешна.
П.П. [B]@berserk[/B], и аз ли да пускам тото (whistle)
Доколкото разбрах си си прехвърлил номера от М-Тел - наистина може да има проблеми с прехвърлянето... опитай да идеш в магазин, за да задвижат решаването на проблема.
По темата - не съм забелязал никакви проблеми, току-що проверих *123# - информацията си е днешна.
П.П. [B]@berserk[/B], и аз ли да пускам тото (whistle)
Доколкото разбрах си си прехвърлил номера от М-Тел - наистина може да има проблеми с прехвърлянето... опитай да идеш в магазин, за да задвижат решаването на проблема.
А на 070017000 пробва ли?
И аз се свързвам за по малко от минута, и съм на хармония 12 и плащам около 29лв.такса. Незнам, защо при вас, така се получава. Проблем има при *123# , няколко дни не се обновяваше, но сега се обновява, но не показва минутите и смсите.:|
Човек, не се майтапя. Аз почти никога не звъня на CALL центъра им.
Днес по повод темата звъннах два пъти.
Първия ми вдигнаха до мин., а след 15мин отново позвъних и ми отговориха до 1-2мин. (може би мин. и половина).
Имам Profi и всичко си проверявам на *123# Пише ми всичко, минути, текуща сметка...., що да звъня на CALL центъра им?
Имам и фикс. ;) и там същото. Не мога да си проверявам потребление или оставащи минути и не правя нищо там - чакам края на месеца и ми се изясняват нещата.
Закакво да им звъня на 0700 ? По принцип нямам никакви повреди и нета си работи (малко зле, но има нет).
ОФФ:
За служебния фиксиран тел:
Направи ми впечатление от няколко месеца, че не изговарям (не се изговарят) минутите от пакета, а фактурата на края на месеца е с 10-тина лева върху таксата.
Преди месец поисках(ме) подробна разпечатка (нищо че е платена)
за да сравняваме нещата и [u]УРАААААА[/u] (woo)
При същото потребление, фактурата е само месечната такса :D:D:D (beer)
[i]Какво да се занимавам с техния CALL център ?
Дори и да ми вдигнат навреме ще ми помогнат ли? Отговора е НЕ!
Различни разправии само и приказки (no)[/i]
Днес по повод темата звъннах два пъти.
Първия ми вдигнаха до мин., а след 15мин отново позвъних и ми отговориха до 1-2мин. (може би мин. и половина).
Имам Profi и всичко си проверявам на *123# Пише ми всичко, минути, текуща сметка...., що да звъня на CALL центъра им?
Имам и фикс. ;) и там същото. Не мога да си проверявам потребление или оставащи минути и не правя нищо там - чакам края на месеца и ми се изясняват нещата.
Закакво да им звъня на 0700 ? По принцип нямам никакви повреди и нета си работи (малко зле, но има нет).
ОФФ:
За служебния фиксиран тел:
Направи ми впечатление от няколко месеца, че не изговарям (не се изговарят) минутите от пакета, а фактурата на края на месеца е с 10-тина лева върху таксата.
Преди месец поисках(ме) подробна разпечатка (нищо че е платена)
за да сравняваме нещата и [u]УРАААААА[/u] (woo)
При същото потребление, фактурата е само месечната такса :D:D:D (beer)
[i]Какво да се занимавам с техния CALL център ?
Дори и да ми вдигнат навреме ще ми помогнат ли? Отговора е НЕ!
Различни разправии само и приказки (no)[/i]
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Според мен даже не си късметлия, защото аз не съм чакал над минута от есента на 2008 ;)
[quote]Закакво да им звъня на 0700 ? По принцип нямам никакви повреди и нета си работи (малко зле, но има нет).[/quote]
A вкъщи сме с неработещ стационарен (Ако беше мой, отдавна да съм го разкарал) и съответно наистина трябваше да им се звънне. И тук да допълня:
Човек от семейството ходи до техен офис, където може безплатно да се звънне. Е, там наистина веднага му вдигнаха, само дето му записаха час за до 11 часа днес. Е, сега е 12:15 - никой не се е появил, както се и очакваше, пък телефонът продължава да не работи.(no)
A вкъщи сме с неработещ стационарен (Ако беше мой, отдавна да съм го разкарал) и съответно наистина трябваше да им се звънне. И тук да допълня:
Човек от семейството ходи до техен офис, където може безплатно да се звънне. Е, там наистина веднага му вдигнаха, само дето му записаха час за до 11 часа днес. Е, сега е 12:15 - никой не се е появил, както се и очакваше, пък телефонът продължава да не работи.(no)
колега да беше пуснал темата вчера:) днес всичко е наред. за кол центъра незнам какъв ти е бил проблема ,но аз им звънях и в събота и понеделник вдигаха ми за около2-3 минути а днес на минутата. виж за билинга го имаше проблема от 23.07, но днес е наред ако може да се каже наред да си видиш данните с 8-9ч. закъснение. тук заприличвате на депутати в опозиция които се чудят с какво да се заядат:D. не съм защитник на никой оператор,но това може да се случи на всеки от другите два стига да не стане рецедив;)
[B]Билдинга все още не е оправен!!![/B]
Няма ги оставащите безплатни минути и смси!!!
Проверка на *123#
Няма ги оставащите безплатни минути и смси!!!
Проверка на *123#