Каво става с кол центъра на Виваком?
Re: Каво става с кол центъра на Виваком?
[Quote]Няма ги оставащите безплатни минути и смси!!!
Проверка на *123#[/Quote]
абе незнам какво става но при мен си излиза всичко,по точно ми излиза,че имам надвнесена сума оставащи минути и оставащи данни,виж sms не ми е излизало никога. само дето данните са с десет часово закъснение
Проверка на *123#[/Quote]
абе незнам какво става но при мен си излиза всичко,по точно ми излиза,че имам надвнесена сума оставащи минути и оставащи данни,виж sms не ми е излизало никога. само дето данните са с десет часово закъснение
Имат проблем, говорил съм днес с тях. Къде ти излизат минути, във билдинга ли? При мен само дължимата сума излиза и сметката, нищо друго.:|
ами вече трети път пробвам и все пак вярвам на очите си,да излиза ми всичко освен sms ама те никога не са ми излизали а и не ги ползвам. на тънка съм+10лв. дата
За такива ВИП абонати като теб и Саро няма проблеми. Само че, за да се свържа с оператор, току що ми отне точно 9 минути изчакване.
И то за да си проверя оставащите включени минути по направления за Unicall, щото тъпанарите от Виваком случайно или нарочно ги дават само събрани на *123#.
А сега някой от феновете да ми обясни, що тази толкова загрижена за клиентите си компания, толкова време не измисли друг начин за проверка на минутите - разделени. За да си създават допълнителна работа на операторите или да може лекичко да прецакват. Може да отговори и bg007 -нали е спец по смешните работи.
И то за да си проверя оставащите включени минути по направления за Unicall, щото тъпанарите от Виваком случайно или нарочно ги дават само събрани на *123#.
А сега някой от феновете да ми обясни, що тази толкова загрижена за клиентите си компания, толкова време не измисли друг начин за проверка на минутите - разделени. За да си създават допълнителна работа на операторите или да може лекичко да прецакват. Може да отговори и bg007 -нали е спец по смешните работи.
-
- Регистриран: 17 апр 2010, 18:49
Аз ползвам мобилните услуги на виваком повече от четири години, и трябва да кажа, че се е случвало да не мога да се свържа с call центъра по цял ден, и то не един път.Може би четири-пет пъти за тия години, но се е случвало.Може да ползват техника на Siemens и за това да е така :D
А някой по-на зад беше писал, че му показват сметката без ддс, а надвнесената сума с ддс, еми това е нормално.В смисъл ти си внасяш определена сума, и няма как да ти приспаднат ддс от нея.
А някой по-на зад беше писал, че му показват сметката без ддс, а надвнесената сума с ддс, еми това е нормално.В смисъл ти си внасяш определена сума, и няма как да ти приспаднат ддс от нея.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote]А някой по-назад беше писал, че му показват сметката без ддс, а надвнесената сума с ддс, еми това е нормално.В смисъл ти си внасяш определена сума, и няма как да ти приспаднат ддс от нея.[/Quote]
Аз съм този някой и като немогат да приспаднат ДДС от надвнесеното то могат да ми показват дължимото СЪС ДДС (yes)
Аз съм този някой и като немогат да приспаднат ДДС от надвнесеното то могат да ми показват дължимото СЪС ДДС (yes)
[Quote]Аз съм този някой и като немогат да приспаднат ДДС от надвнесеното то могат да ми показват дължимото СЪС ДДС [/Quote]
що така бре антиселянин, немаш ли си калколатор:D шегичка сега да не набереш като старо балканче на баир. да вивацом имат какво да направят още,но вие не им оставяте дъх да си поемат, пък може и да сте прави критиката и мързела движат света напред;)
що така бре антиселянин, немаш ли си калколатор:D шегичка сега да не набереш като старо балканче на баир. да вивацом имат какво да направят още,но вие не им оставяте дъх да си поемат, пък може и да сте прави критиката и мързела движат света напред;)
Ти си късметлия, на мен 9 мин. ми е най-краткия опит сега пак опитвам, но пак само музика, вече почвам да си мисля, че е лично отношение. Относно билинга сега показва само дължимата сума и текущото потребление като инфото не им е коректно - на 23.07 имам изпретени смс-и, които трябва да се таксуват, а *123# показва, че имам потребление от 0.00 лв. към 28.07!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Не разбирам защо Виваком трябва да е ангелска компания, за да не се плюе постоянно по нея? Ако е въпроса до *123#, то на мен и до ден днешен, 3 години и половина след като съм се абонирал за Freedom 30 не ми излизат оставащите от 30-те включени лева. И да взема заради това да сменя оператора ли?
Че снощи в 0:40 часа b-connect-а ме буди за получени за 3-ти път настройки същата вечер (!?) часове след като бях сложил [i]и извадил[/i] SIM-ката в новия Sony Ericsson... 5 минути платен лаф с оператор в просъница - и нищо не ми обясниха, освен, че [i]то вече трябвало да спре да ме спами[/i].
[i]П.П. На Вива 123 операторите винаги могат да дадат актуална информация за оставащи левове, минути и мегабайти от пакетите.[/i]
Че снощи в 0:40 часа b-connect-а ме буди за получени за 3-ти път настройки същата вечер (!?) часове след като бях сложил [i]и извадил[/i] SIM-ката в новия Sony Ericsson... 5 минути платен лаф с оператор в просъница - и нищо не ми обясниха, освен, че [i]то вече трябвало да спре да ме спами[/i].
[i]П.П. На Вива 123 операторите винаги могат да дадат актуална информация за оставащи левове, минути и мегабайти от пакетите.[/i]
Кой говори за смяна на оператора? Нормално е да се критикува когато нещата започват да отиват на зле, но все още не съм се и замислял да сменям оператора. причината да се оплаквам само от Виваком е защото аз и моето семейство използваме само услугите на Виваком за разлика от 99% от пишещите във форума, които са с n на брой карти и телефони!