Каво става с кол центъра на Виваком?
Re: Каво става с кол центъра на Виваком?
[Quote]На Вива 123 операторите винаги могат да дадат актуална информация[/Quote]
Е те това е проблема, само от оператор можеш да получиш точна информация. Толкова ли не можаха да си направят автоматична система, която да не ти изсипва всички минути на куп?
Е те това е проблема, само от оператор можеш да получиш точна информация. Толкова ли не можаха да си направят автоматична система, която да не ти изсипва всички минути на куп?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
UniCall има нужда от такава справка, Freedom 30 отдавна е свалена от офертите, едва ли ще се заемат да я ъпдейтват, а и на мен примерно не ми трябва - мога сам да се ориентирам какво изговарям. За останалите тарифи всичко е ОК, доколкото знам.
Златните тарифи ако са с фаворити пак се звъни на оператор!
Тъкмо мислех да пускам тема и видях, че имало същата. Моя случай е следният: вчера вземах нова сим карта profi 360, обаче ми казаха, че не могат да ми дадат инфо за оставащите минути до края на отчетната дата, която е 8 август и трябва да се обадя на оператор, там те щели да ми кажат колко минути имам. Хубаво, обаче никой не вдига с часове на тази сим карта, *123# не работи."Това е бизнес отношение" 90 и нагоре лева само за такси, а с един оператор не мога да се свържа... "Явно кризата ги е ударила и са си съкратили персонала"... А аз още не знам колко минути имам в новата карта... Поздрави
Да те щото са малоумни и не знаят как става...
П.П. Редактирах мнението, не е лошо и ти да го направиш щом е голям проблем :)
П.П. Редактирах мнението, не е лошо и ти да го направиш щом е голям проблем :)
И при мен не вдигат...
А не е като да не им плащам - 40 Злато, 3 СМС пакет, 17 телефон лизинг, 21 Хармония, 5 Оптима
А споменавахте, че Мтел били ВИП :D
А не е като да не им плащам - 40 Злато, 3 СМС пакет, 17 телефон лизинг, 21 Хармония, 5 Оптима
А споменавахте, че Мтел били ВИП :D
[Quote]А не е като да не им плащам - 40 Злато, 3 СМС пакет, 17 телефон лизинг, 21 Хармония, 5 Оптима[/Quote]
абре те трябва да ти осигорят директна линия:D шегичка, а сега сериозно,мисля че има връзка със смяната на отчитаните периоди преди известно време и сега нещо софтоера се е***а та го подменят както успях да разбера от вътрешна информация-еее то на МВР се случи с новите документи та камо ли на някаква компанийка:) споко"шъ съ опрайм"
абре те трябва да ти осигорят директна линия:D шегичка, а сега сериозно,мисля че има връзка със смяната на отчитаните периоди преди известно време и сега нещо софтоера се е***а та го подменят както успях да разбера от вътрешна информация-еее то на МВР се случи с новите документи та камо ли на някаква компанийка:) споко"шъ съ опрайм"
[Quote]И при мен не вдигат...[/Quote]
Започвам да се замислям доколко тези дето им вдигат казват истината...
Започвам да се замислям доколко тези дето им вдигат казват истината...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Е щях да се учудя точно ти да не повярваш на KOBRETI за Виваком... :|