Каво става с кол центъра на Виваком?
Re: Каво става с кол центъра на Виваком?
Ако някои усети липсата на присъствие на m75 ;) може спокойно да "зачекне" тема за БТК или Вива :D
Тези теми са "балсам" за душата на m75 (coffee)
Ние не трябва да бъдем "нещастни" от това че m75 се чувства добре така ;)
По темата:
[Quote]Започвам да се замислям доколко тези дето им вдигат казват истината...[/Quote]
Приятелю ;)
Не сме се събрали тук за да се лъжем ;)
Но наистина има доста големи разминавания, а причина (или закономерност) в това още не виждам.
[i]Кои казва истината[/i] :D
МОже би m75 :D:X
Тези теми са "балсам" за душата на m75 (coffee)
Ние не трябва да бъдем "нещастни" от това че m75 се чувства добре така ;)
По темата:
[Quote]Започвам да се замислям доколко тези дето им вдигат казват истината...[/Quote]
Приятелю ;)
Не сме се събрали тук за да се лъжем ;)
Но наистина има доста големи разминавания, а причина (или закономерност) в това още не виждам.
[i]Кои казва истината[/i] :D
МОже би m75 :D:X
Какъв точно ти е проблемът с мен? Както виждаш, ползвам достатъчно много услуги на Вива, така че явно съм преценил, че към момента са ми най-изгодни, особено като допълнение на служебния Мтел...
Като ползвам Вива, та да си трая за недостатъците им ли?
Като ползвам Вива, та да си трая за недостатъците им ли?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Някак си е тенденциозно - уж ги ползваш (явно има защо), а само унищожителни критики и нищо положително. Още повече, че аз също ги ползвам и установявам големи разминавания с моите впечатления.
А репликата ми всъщност беше прицелена в намека на m75, че лъжем (то на него му е навик, няма проблеми), не в това какво си писал ти.
А репликата ми всъщност беше прицелена в намека на m75, че лъжем (то на него му е навик, няма проблеми), не в това какво си писал ти.
Вчера и аз доста чаках. Честно казано ми се случи за първи път откакто съм им абонат и ако не беше тази тема вероятно нямаше да обърна внимание.
От вчера вече си работи нормално, но наистина 2 дни не можех да се свържа, в един магазин на виваком ги питах и казаха, че правят някакви промени в системата.
[Quote] правят някакви промени в системата.[/Quote]
Да, разговори, които можех да водя от давания бонус на предплатена, вече не мога. Става дума за едни евтини, които са в група и не е голяма болка, но все пак ... Жалкото е, че тези неща ги правят все тихомълком и ние, един ден сме като в небрано лозе и почваме да се чудим какво става и да търсим оператор. Кой знае още какво са ни подготвили.
След като не можах да се свържа на 123, се обърнах към тях с комуникационната форма от сайта им и след два дни ми позвъниха да ми кажат, че не, няма грешка, от сега нататък така ще е....
Да, разговори, които можех да водя от давания бонус на предплатена, вече не мога. Става дума за едни евтини, които са в група и не е голяма болка, но все пак ... Жалкото е, че тези неща ги правят все тихомълком и ние, един ден сме като в небрано лозе и почваме да се чудим какво става и да търсим оператор. Кой знае още какво са ни подготвили.
След като не можах да се свържа на 123, се обърнах към тях с комуникационната форма от сайта им и след два дни ми позвъниха да ми кажат, че не, няма грешка, от сега нататък така ще е....
От събота *123# за златните тарифи работи почти перфектно... показва текущо потребление, дължима/надвнесена сума и оставащи минути само пшо злато имам и фаворити, но тях не ги показва никаде. Все пак за мен това е по-добрия вариант от преди когато показваше оставащите минути заедно и все незнах колко минути ми остават към злато. Нека някой, който е на уникол да сподели дали има някаква промяна на *123#!
Няма промяна, както преди си е - минутите накуп.
Минутите са си на куп. Я виж да не са ти спрели фаворитите случайно :) Това е едно от малкото неща, които откровено ме дразнят във Виваком. Толкова ли не могат да дават минутите с разбивка на *123# и трябва да звъня на оператор, за да разбера колко реално имам.
Повече от 1-2 минути не съм чакал, скоро им звънях.