Каво става с кол центъра на Виваком?
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: Каво става с кол центъра на Виваком?
Рядко звъня на 123,но сега пробвах провокиран от вашите оплаквания-вдигна ми оператор след около 20-ина секунди,което смятам за нормално.
А разговорите при Виваком наистина прекъсват след 55-тата минута,това е неоспорим факт.При другите оператори не знам как е,тъй като при тях разговори с тази продължителност са недостижими за мен...
А разговорите при Виваком наистина прекъсват след 55-тата минута,това е неоспорим факт.При другите оператори не знам как е,тъй като при тях разговори с тази продължителност са недостижими за мен...
На мен вече ми вдигат на 5-тата секунда....., но вече за връзка с оператор избирам опцията за изгубена или открадната карта, иначе мъка..... Днес пак има проблеми със *123# и ми казаха, че пак оптимизират билинга и затова кол центъра е много натоварен, но до сряда ще се оправи.
Тази оптимизация не ми звучи добре... Май му се вижда края на малките "бонусчета"
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Очевидно имаме интересен казус. На едни им вдигат на 10-та секунда, на други - никога не им вдигат. Чудна работа. Да взема да си измисля и аз повод, да видим от кой отбор съм? ;)
[Quote]оптимизират билинга [/Quote]
Така са го оптимизирали, че ми няма над 40 лева от картата за данни и никакви не се обаждат. Пак само с мейли ще се разправям, подяволите.
Така са го оптимизирали, че ми няма над 40 лева от картата за данни и никакви не се обаждат. Пак само с мейли ще се разправям, подяволите.
И при мен е зле.
При проверка за сметка ми изписва че съм надвнесъл 187лв, а аз не съм.
Да им се "жалвам" ли :|
При проверка за сметка ми изписва че съм надвнесъл 187лв, а аз не съм.
Да им се "жалвам" ли :|
[Quote]Да им се "жалвам" ли :|[/Quote]
Хаха, ама ти сериозно ли?
Хаха, ама ти сериозно ли?
А на мен на картата, която успях да съживя са ми удължили срока с 1 год. :)
Еиийй тия Виваком не са ме ощетили с нито лев, а сега започнаха и пари да ми дават :|
Що така ?
Да взема да им се оплача :|
Да бъдат малко по-коректни :P
Какво е това безобразие, не стига че не могат да направят клиента нещастен, а дори да го предизвикват (с тези механизми) да си трае :D
Само да не беше това лошо набиране и свързване друго си е добре ;)
Що така ?
Да взема да им се оплача :|
Да бъдат малко по-коректни :P
Какво е това безобразие, не стига че не могат да направят клиента нещастен, а дори да го предизвикват (с тези механизми) да си трае :D
Само да не беше това лошо набиране и свързване друго си е добре ;)
Мале, голям проблем, хаха, я вземи се оплачи, може пък да ти ги сложат в дължима сума, вместо в наднесена, така ще си доста по-нещастен, пък ако не стига, му мисли тогава хаха :D:D