Каво става с кол центъра на Виваком?
Re: Каво става с кол центъра на Виваком?
Сериозно? Искаш не искаш ти дават или си поръчваш?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]Сериозно? Искаш не искаш ти дават или си поръчваш?[/Quote]Боже, слез си прибери вересиите... :D:D:D
[Quote][Quote]Да е*а т'ва лято![/Quote]
Не е виновно лятото, просто при БТК нуждата от обаждания до 123 са по-големи. Невъзможността да си направиш справка за потреблението без разговор с оператор, натоварва излишно кол центъра.[/Quote]
Това за лятото го написах във връзка с последното изречение от поста ми... ;) :D
Не е виновно лятото, просто при БТК нуждата от обаждания до 123 са по-големи. Невъзможността да си направиш справка за потреблението без разговор с оператор, натоварва излишно кол центъра.[/Quote]
Това за лятото го написах във връзка с последното изречение от поста ми... ;) :D
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
И за кулинарна рецепта да пишеш, m75 пак ще докара нещата до фалита на БТК.
Тоеа за фалита е друга тема, тук става въпрос за проблемите на кол центъра. Проблеми които никой вече не отрича.
днес звънях няколко пъти за окло по 5-6 мин. и никоя кака не ми се обади. явно са в отпуск. да ви попитам вас следния въпрос:
Заредих вучер за 20 лв., получих смс , че имам 500 мин. в мрежата на виваком, кога ще бъдат активни и ще получа ли 2-ри смс за това. как да си проверявам изразходените минути?
Заредих вучер за 20 лв., получих смс , че имам 500 мин. в мрежата на виваком, кога ще бъдат активни и ще получа ли 2-ри смс за това. как да си проверявам изразходените минути?
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Вече са активни!
*102# проверка кредит
*104# проверка минути
*102# проверка кредит
*104# проверка минути
А минутите как ги дава, всички накуп или разделени по видове?
Би трябвало да са накуп, поправката в билинга не е в полза на потребителите, а на компанията :)
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
В опита си да уязви отчитането на Виваком,трольо зададе изключително идиотски въпрос...