Клониране на SIM на Вивател ???
Re: Клониране на SIM на Вивател ???
И още: Не си губете времето с опити за клониране на новите карти, стават само Мтел преди 2000-2002г и тук там някоя чужда сим карта, например руски на МТС
Ето още един вариант за клониране на СИМ
http://cgi.ebay.com/16in1-Sim-card-reader-writer-copy-cloner-backup_W0QQitemZ180358070755QQcmdZViewItemQQptZSIM_Cards?hash=item29fe2dc1e3&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A6|294%3A50
This product is not 100% guaranteed to be compatible with all sim cards (Generation 5 Sim Card Can not Be Decode)
Този продукт не е 100% гаранция, че е съвместима с всички SIM карти (Генерация 5 Сим карта не може да бъде дешифрирам)
Какво значи 5-та генерация СИМ карта ???
Колко "генерации" са и какви ?
http://cgi.ebay.com/16in1-Sim-card-reader-writer-copy-cloner-backup_W0QQitemZ180358070755QQcmdZViewItemQQptZSIM_Cards?hash=item29fe2dc1e3&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A6|294%3A50
This product is not 100% guaranteed to be compatible with all sim cards (Generation 5 Sim Card Can not Be Decode)
Този продукт не е 100% гаранция, че е съвместима с всички SIM карти (Генерация 5 Сим карта не може да бъде дешифрирам)
Какво значи 5-та генерация СИМ карта ???
Колко "генерации" са и какви ?
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Capo_69,виж какво ти е написал bg007.
Споделям неговото мнение,че проблема не е в сим картата,а в самия адаптор,който явно е старо поколение.
Предполагам,че другите симки,които ползваш са по старички и безпроблемно вървят със стария адаптор,но с новите карти очевидно има проблеми.
Поръчай нов адаптор или помоли bg007 да ти продаде един брой,предполагам че цената му ще бъде "добронамерена" :)
А колкото за клонирането, по-горе ти казаха,че не става,а и аз доколкото съм чел по тази тема мисля същото.
Споделям неговото мнение,че проблема не е в сим картата,а в самия адаптор,който явно е старо поколение.
Предполагам,че другите симки,които ползваш са по старички и безпроблемно вървят със стария адаптор,но с новите карти очевидно има проблеми.
Поръчай нов адаптор или помоли bg007 да ти продаде един брой,предполагам че цената му ще бъде "добронамерена" :)
А колкото за клонирането, по-горе ти казаха,че не става,а и аз доколкото съм чел по тази тема мисля същото.
Аз имам пакета с кученцето 6 във 1, диск ,хардуера и празната сим карта. Пак казвам не си губете времето
@Spiderman_ot_selo:
"Capo_69,виж какво ти е написал bg007.
А колкото за клонирането, по-горе ти казаха,че не става,а и аз доколкото съм чел по тази тема мисля същото. "
Благодаря ;-)) сега писах бележка на bg007
Адапторите ми ги дадоха за 20-то поколение.
Имам и по-стари които не стават за Симбиан.
Даааааа, картите са ми стари на М-тел и ГлоБул.
На М-тел я смених преди около година и нещо.
Как така "НОВО" поколение адаптор не работи с Вивател (само моята ждаджа).
;-(
Има ли стари адаптори работещи със Симбиан???
Мисля (така са ми казали), че старите версии не работят със Симбиан.
"Capo_69,виж какво ти е написал bg007.
А колкото за клонирането, по-горе ти казаха,че не става,а и аз доколкото съм чел по тази тема мисля същото. "
Благодаря ;-)) сега писах бележка на bg007
Адапторите ми ги дадоха за 20-то поколение.
Имам и по-стари които не стават за Симбиан.
Даааааа, картите са ми стари на М-тел и ГлоБул.
На М-тел я смених преди около година и нещо.
Как така "НОВО" поколение адаптор не работи с Вивател (само моята ждаджа).
;-(
Има ли стари адаптори работещи със Симбиан???
Мисля (така са ми казали), че старите версии не работят със Симбиан.
ето линк където има 20-то поколение, ако други се интересуват. Аз съм с такова в К810 в момента. По мои наблюдения самсунгите най бързо превключват между 2-те карти- за 15-20 секунди
extrapal.com
extrapal.com
Капо, точно SuperSIM е това, за което ти говоря. Имам го и НЕ СТАВА за нието един БГ оператор - скапва картите, тъй като не е предвидено за новия В2 алгоритъм....
Онова, дето "копира" просто ти прави копие на адресния указател и евентуално СМС-ите от СИМ картата и после можеш да ги качиш на друга карта...
Онова, дето "копира" просто ти прави копие на адресния указател и евентуално СМС-ите от СИМ картата и после можеш да ги качиш на друга карта...
Ясно ;-)))
Явно вариант "Б" ще се предприема ;-)))
Нов адаптор 20-то поколение, вече имам цяла шепа хахахаха ;-) колекционер ;-)))
Явно вариант "Б" ще се предприема ;-)))
Нов адаптор 20-то поколение, вече имам цяла шепа хахахаха ;-) колекционер ;-)))
Ццц, маниак.
Май освен старите мтелски карти други не могат да се клонират.
Иначе си враг №1 на симките. :)))
Иначе си враг №1 на симките. :)))
@vladovn:
"Ццц, маниак.
Иначе си враг №1 на симките. :))) "
Da, нещо такова ;-)
СИМ-ките заприличват на "парцал" при мен ;-)))
Големи нечовешки мъки и страдания са подложени ;-)
НО уви ;-))) издържат ;-))) "напук" на тези които говорят, че са скапани ;-))))
"Ццц, маниак.
Иначе си враг №1 на симките. :))) "
Da, нещо такова ;-)
СИМ-ките заприличват на "парцал" при мен ;-)))
Големи нечовешки мъки и страдания са подложени ;-)
НО уви ;-))) издържат ;-))) "напук" на тези които говорят, че са скапани ;-))))