Кои оператор предпочитате и защо ?

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Кои оператор предпочитате и защо ?

Мнение от centur » 12 мар 2006, 20:59

За сега съм си Примата , имам пари и за месечи такси , но така ми ев най-изгодно на мене !
Мтел си Мтел , няма ограничения за ползване на SMS центъра им , докато Глобул изискват да си техен абонат , че и отгоре на това да имаш пари в картата си -> иначе СМС няма да види !
А и сега само Мтел предлага видео разговори , по-нататък може и глобул да почне , но за сега те са си първите , които предлагат тази услуга !!!
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

Kaloian_angelov
Регистриран: 05 фев 2006, 07:19

Мнение от Kaloian_angelov » 13 мар 2006, 14:33

да бе баща му сигурно и мтел снабдява с зеленчуци и говори по ефтино ! :-)

vipsladur
Регистриран: 22 май 2005, 23:21

Мнение от vipsladur » 13 мар 2006, 17:59

ae kvi zelen4uci kvi 5 leva ?

spe
Регистриран: 20 май 2005, 00:21

Трябва ли да предпочиташ за да ползваш?

Мнение от spe » 15 мар 2006, 17:11

Ползвам Ментел от 2002 и винаги съм бил недоволен от високите им цени. През това време Глобул така и не извадиха предложение, което да ме накара да ида при тях. От друга страна имах и договор:( Сега когато дойде Вивател си взех тяхна карта и всичко беше ОК. Смятах да прехвърля Мтел сметката в Прима докато ме научат с новия номер. Това беше до вчера, когато отивам с един колега от Гърция в офис на Вива и казвам "искам бизнес 2, ето ви данните ми..." И те казват "добре, обаче не можете да си запазите номерата". С колегата сме доста чувствителни на тая тема. Той смени 2 Глобулски номера, мина на Вива, а се оказа, че не може да получава смс-и от Гръцко, нестабилно покритие по време на път и в страната (за нас е важно - пътуваме доста). И когато компетентния господин от бизнесцентъра на БТК, Вивател или каквото и да е изцепи това се врътнахме и си излязохме. Утре смятам да ида до Ментел и да взема 3 карти на Бизнес +. Вече предпочитам да платя малко по-висока цена, но без да бъда подведен с качеството.
Нека никой не се обижда, но за момента Вивател е оператор, който ще обслужва ученици и студенти, те просто сами провалят старта си.
За голямо съжаление никой от операторите не ми предлага достатъчно силен аргумент да ида при него и да зарежа сегашния си номер - дават украшенийца, МП3, якета, елеци, b-this, b-that, само не и разговори. Аз искам повече минути и периодична възможност да подновя апарата си срещу разумна цена!
Това важи и в случай, че бях абонат на Глобул - нямаше да се вдигна да ида при М-телците за нищо на света.
Нека операторите си гледат работата и да дават на хората това, което са писали като свой предмет на дейност - достъпна телефония. Не искам шампанско, диск на Слави, швейцарско ножче, шалче или поредния боклук:(

ID™ Xenium
Регистриран: 10 окт 2004, 11:17

Re: Трябва ли да предпочиташ за да ползваш?

Мнение от ID™ Xenium » 15 мар 2006, 23:36

Vivatel i Kyivstar

sepiko
Регистриран: 16 яну 2005, 15:35

Мнение от sepiko » 16 мар 2006, 14:15

От 4 години съм на Глобул първо бях на б-конект но сега съм на фамилните програми това за момента е най най-изгодното предложение на българския мобилен пазар не можете да си представите за какво говорене става въпрос за 40 лв на месец за 2 телефона.
А на Випсладура тати му плаща сметките за това му е евтино :)

preview
Регистриран: 15 фев 2006, 20:18

Мнение от preview » 16 мар 2006, 17:40

e mnoo qsno che e M-tel drugite sa na svetlinni godini zad tqh :))

innumerus
Регистриран: 12 фев 2006, 10:39

Мнение от innumerus » 17 мар 2006, 10:07

Globul.Tehen abonat sam ot niakolko godini i vinagi sa bili korektni s men...drugata prichina SIM kartata 2 v 1!

Отговори