Кои оператор предпочитате и защо ?
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
Кои оператор предпочитате и защо ?
Аз лично Глобъл , защото сам свикнал ;-)
Re: Кои оператор предпочитате и защо ?
mtel... vinagi sym bil na nego i zaradi ba6ta mi tam mi nai-evtino
Предпочитам ГлоБул.
Преди 2-е години бях при МенТел и ми писна от глупостите им ;) Преместих се при ГлоБул на предплатена програма но вече съм на сметка :)
Преди 2-е години бях при МенТел и ми писна от глупостите им ;) Преместих се при ГлоБул на предплатена програма но вече съм на сметка :)
Estestvenno 4e GLOBUL e nai dobriqt operator za sega , poznavam edin priqtel koito e s voenna karta na mentel i minalata godina edin den kogato si proveri smetkata mu be6e 7,50 lv a na drugiq den bez gram da q govoril mu be6e 12,00 lv , i ako mi kajete 4e tova e spravedlivo i moje da se kaje 4e e dobur tozi operator neka si ostanat pri nego tezi koito go mislqt tova ;)
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
ahah випсладур на сека манджа мерудия :-)
Ами баща му е зелнчукопроизводител - кеф ти мерудия, кеф ти арпаджик с чесън!
От три години съм на глобул.Преди това бях една на мтел.Преди три години глобул имаха някои проблеми и недомислици и отначало съжалих че съм се преместим при тях.Но от две години не съм имал проблем и не съжалявам за избора си.Сега съм много доволен от тях. :)
100% GloBul .Mtel sa mo6enici!!!
Razbira se GloBul,za6toto M-tel imat po skupi ceni,ne sa lojalni sprqmo abonatite si i sa mo6enici.Moi blizuk polu4i ot M-Tel 8lv za nova godina ot M-Tel Bonus kum Prima kartata si.Toi ne q polzva okolo 2 meseca poneje polzva B-Connect ot GloBul.Sled 2meseca iska6e da se obadi ot svoqta karta na M-Tel i operatorut mu "spodelil" , 4e sumata po va6ata smetka namalqva,molq prezaredete.Ot 10lv v kartata si ima6e ostanali 0,46 st. , sled kato ne be6e provel dori i edin razgovor.Osven tova M-Tel imat sistema koqto generira razgovorite i tq dobavq neprovedeni razgovori kum opredelena sim karta.Toest ako govori6 s edin 4ovek na mesec mnogo vreme...da predpolojim 3 chasa i 4ovek ne moje da preceni i ne zasi4a kolko to4no e govoril , na6ite priateli ot m-tel si dobavqt o6te 30minuto ot tqh za6toto sa mnogo loqlni kum abonatite si.I vmesto da pla6ta6 3chasa razgovori s opredeleniq nomer pla6ta6 3:30 za6toto - M-Tel TOVA E TVOQ GLAS!!!!!
МТел, имал и съм втора към Глобул и останах разочорован от обхвата, а от скоро и на бизнес2 на вивател съм доста доволен, както бизнес групата на МТЕЛ, предпочитам МТел защото работят професионално, и ако преди 3 години са имали проблеми и сме плащали повече то вече на Глобул е така