Кой да избера SE K810i или Nokia N73
Re: Кой да избера SE K810i или Nokia N73
Лично аз бих предпочела К 810 заради по-добрата камера,но нокиата им повече предимства
Мерси за мнението, но имам въпрос, как да разбера дали имам нужда от симбиан ? В момента съм със SE K610i , имам инсталирани 60 игри, около 40 приложения, в т.ч. географски карти, icq, msn, skype, opera mini, речници, free sms sender, shoot and send, Microsoft пакета за GSM-и , книги които чета и филми, които гледам, както и гледам телевизия на телефона. Използвам всички тези неща и то често, имам приятели със Симбиан телефони и ги използват само да говорят, та според теб какво повече от това , което ти изброих, може да ми даде Symbian ?
Питам те сериозно
Питам те сериозно
-
- Регистриран: 23 май 2006, 02:16
Nokia N73 ,mnogo podobra!I nqkoi sme6nik be6e pisal 4e kamerata na sony ericssona bila po hubava,grymni se,N73 ima po hubava i ot N93, i e 1 klas otgore nad kamerite na SE!Koito nevqrva,da pi6e обзор v google na opredelen modell tam ima sravneniq s drugi kameri na gsmi!N73 100% po dobyr
По отношение на батерия К810 издържа повече и готовност и време на разговори , докато нокиата през ден ще я зареждаш ;)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ами значи приятелю сам си отговаряш на въпроса - купи си К810 и няма да съжаляваш за избора си, а както каза някой преди мен - ако имаш малко повече търпение и примерно около 1000 кинта (на каквато цена се очаква да излезе) вземи си К850.
Иначе като предимство на симбияна мога да изтъкна много по-добрите игри (.sis файлове, а не тази досада Java, kоято е много по-нестабилна) и това че можеш да обработваш документи директно на телефона, вкл. PDF файлове (не знам да го има това последното като java приложение). Също и възможността да инсталираш различни видове плейъри, което без съмнение е плюс - но пък музикалния плейър на всяко Сони е отличен, така че реално погледнато само за видео можеш да използваш тази опция - примерно да гледаш .avi и т.н.
Иначе като предимство на симбияна мога да изтъкна много по-добрите игри (.sis файлове, а не тази досада Java, kоято е много по-нестабилна) и това че можеш да обработваш документи директно на телефона, вкл. PDF файлове (не знам да го има това последното като java приложение). Също и възможността да инсталираш различни видове плейъри, което без съмнение е плюс - но пък музикалния плейър на всяко Сони е отличен, така че реално погледнато само за видео можеш да използваш тази опция - примерно да гледаш .avi и т.н.
@asenna5 има едно Java приложение казва се MobilePDF и с него могат да се отварят PDF файлове , но без картинки ( само текст ) .
Не е нищо особено , но пак може ;)
Не е нищо особено , но пак може ;)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Според мен Nokia N73 по възможност МЕ.
Виж темата за N70ME.
Виж темата за N70ME.
аз съм за N73
по добра камера по голям дисплеъ
по добър звук 3D
и все пак Nokia лидера на пазара SE са мнопго назад от Nokia:)
и не напоследно място по красива е NokiaN73
от SE K810
ако позволиш да ти насоча вниманието към един модел от бизнес серията който е
на същата цена както N73
ТОВА Е Е65
има и wifi
http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1299&sub=gallery
по добра камера по голям дисплеъ
по добър звук 3D
и все пак Nokia лидера на пазара SE са мнопго назад от Nokia:)
и не напоследно място по красива е NokiaN73
от SE K810
ако позволиш да ти насоча вниманието към един модел от бизнес серията който е
на същата цена както N73
ТОВА Е Е65
има и wifi
http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1299&sub=gallery
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Hmm interesno si4ko koeto si napisal e taka oba4e ne e vazmojno bateriqta da ti darji tolko nqma Smart Fon na koito da izdarja tolko bateriqta az sa6to imam N70 ME i mi darji po dva dni sas normlno govorene!
-
- Регистриран: 23 май 2006, 02:16
Abe da kajete mi vie nenormalni li ste?Eto vi obzor na kamerite na N73 k800 d900 taka edni i sy6ti snimki sa snimani ,zaredete toq sait i idete malko po nadolu deto ima snimki deto sa sravnqvani
http://mobile-review.com/review/nokia-n73-cam.shtml N73 prai mnogo po dobri snimki,eto vi nagledno ne razni sme6kovci tuka da obsyjdam temi ot koito vyob6te nerazbirat!
http://mobile-review.com/review/nokia-n73-cam.shtml N73 prai mnogo po dobri snimki,eto vi nagledno ne razni sme6kovci tuka da obsyjdam temi ot koito vyob6te nerazbirat!