Кой е наи добрия мобилен оператор в България

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Кой е наи добрия мобилен оператор в България

Мнение от Динко Господинов » 27 мар 2007, 20:30

От няколко дена си задавам въпроса-кой е най-добрия мобилен оператор в България.Взех офертите им и седнах да смятам.Най-скъпи се оказаха разговорите на М-тел след това на Глоул и Вивател.лично аз ползвам 2 карти.Едната е на М-тел с такса 10,68 с 30мин.към М-тел и 70 към групата.На Вивател таксата ми е 7,20 с 200 минути към Вивател и 50 мин. нъм БТК като неизползваните минути се прехвърлят за другия месец.Обадих се в М-тел и попитах за подобен план и естествено нямаха.Предлагаха ми Релакс 500-е да ама там таксата е 15лв.Направете си сами извод.За Глобул изобщо не ми се коментира-това че най доброто предстои е нещо като трай коньо за зелена трева.

MapTo_D
Регистриран: 05 юни 2006, 13:21

Re: Кой е наи добрия мобилен оператор в България

Мнение от MapTo_D » 27 мар 2007, 20:34

ха-ха сега ще има пак скандали! всеки предполагам че ще "защити" собствения си оператор! аз съм на М-тел и съм доволен...с тях съм от самото начало ( вече около 7 години ). На релакс 500 съм, никога не са ме "боцкали" със сметките, ако усетя че има нещо нередно може би ще ги сменя! И може би най-вайното е че съм нямал оплаквания от тях...

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 27 мар 2007, 20:38

Металисар аз съм на Мтел само служебно за такса 9,50 лв и имам 60 минути към мтел и БТК

и имам на Вивател бонуси безкрай и съм безкрайййно доволен сега говоря по 500 минути към Вивател и 50 минути към Мтел и глобул прио зареждане на ваучер от 20 лева
минутите се запазват както и парите който сме заредили за следващия месец

Според мен ВИВАТЕЛ е най якия оператор с най добри цени!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 27 мар 2007, 20:42

Може би само Vivatel предлагат нещо като хубава оферта, но и те са скапани като останалите два. Истината е, че в България няма добър оператор, всичките са скапани.

Динко Господинов

Мнение от Динко Господинов » 27 мар 2007, 20:48

Съгласен съм че и при Вивател има още какво да се желае но ако не бяха влезли на пазара -нали си спомняте цените на другите 2.Ще ви припомня цената на Прима и Бикънект през 2001г.-1,16лв.

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 27 мар 2007, 20:52

След като си от старите абонати явно си пробвал още в началото да преминеш на Релакс 500 и са ти отказали както и на много други.В последствие разрешиха,но при допълнително удължаване на договора.

Мен лично Вивател ме печелят основно с ниската цена за мобилен интернет.Не бих си и помислил за момента да си сменя оператора на основната карта именно по тази причина.Макар,че малко не разочароха наскоро с пренебрежително отношение при преподписването на изтеклия 1 годишен договор на групата ни.В крайна сметка не преподписахме.

Просто да знаете не очаквайте някакви чудеса при изтичане на договорите ви - всичко си е по старому стил МТел/Глобул ..

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 27 мар 2007, 20:52

именно кога се е чуло и видяло примата преди да ти дава 500 минути за 20 лева ?+ 20 лева към дръг оператор!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

MapTo_D
Регистриран: 05 юни 2006, 13:21

Мнение от MapTo_D » 27 мар 2007, 21:02

Nistel...не точно бях писал доста по тази тема как точно стана работата при мен от преминаването от един план на друг...значи още първия ден като влезе в сила...мисля че на 15-ти февруари отидох до един от офисите във варна...на бул.Мария Луиза и ми казаха че е за нови потребители, за такива които минават от прима и за стари потребители на които им остават по малко от 3 месеца до изтичането на договора...на мен ми оставаха 5 месеца...тааа там работата не стана....отидох пих едно кафе и като се прибирах реших да мина през офиса който е на бул.8-ми приморски...и казах на момичето че искам да преподпиша договора и да мина на релакс 500...и....работата за 10 мин беше готова и си излязох с нов договор и нов абонаментен план...изрично ме предупреди че влиза в сила от 14-ти март тъй като ми зануляват сметката на 14-ти и вече беше почнал да тече нов период ли е не го знам как му казват...Просто явно тези условия не са се спазвали навсякаде!

Динко Господинов

Мнение от Динко Господинов » 27 мар 2007, 21:09

Да питах да премина на Релакс500 отказаха.Днес се обадих на оператор и поисках оферта с повече минути към М-тел-след 14,53мин.разговор естествено нищо неможаха да ми предложат.Тогава им казах за това което ползвам от Вивател.Отговорат им-е да те искат да навлезат на пазара затова пускат такива оферти но вие /тоест Аз/ сигурно искате безплатни минути безкрай. Какво ще кажете -абсолютно надути,нищо че прехваленият обхват -където и да си в България-е гола вода елате особенно в Ямболска област.

aqua_cool
Регистриран: 25 окт 2006, 01:53

Мнение от aqua_cool » 27 мар 2007, 21:15

mobiltel

Отговори