Коледни оферти 2018
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Нищо няма в Теленор, поне в сайта им. Това, което са ти предложили – 10 гига за 21 лв. не е толкова скрита, мен миналия месец ми я предложиха, а едва от днес (по-точно от вчера) съм в последното тримесечие преди изтичане на договора. И няма никаква оферта. Тъй като искам да си взема от тях (Теленор) Iphone Xs се чудя дали няяяяяякаква отстъпка от цената на тел или от плана ще4 ми направят при евентуално преподписване, ама….надали
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Вивакомци май също ще минат метър.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
А защо ми предлага и телефон на лизинг без да мога да подновя само договор
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Отиди в офис и си подпиши само договор, без устройство.
Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Пак започваш с глупостите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Аз не започвам с глупостите, но тук има една група от хорица, която заблуждава другите, да чакат подаръци от арменския поп, и когато и индивидуалните предложения изчезнат от офертите сигурно вие ще им ги дадете?!?! И аз, и @Алгор, и още няколко човека от години ви казваме неща които се случват, въпреки глупостите изписвани от Бачев и компания. Така че не знам, кой пише глупостите?! Обаче едно е сигурно - подвеждащите постове започвам да ги трия, а авторите им ще пращам в почивка!
П.С. Това кой профил ти е поред? Някой от по-старите явно.
П.С. Това кой профил ти е поред? Някой от по-старите явно.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Отиди на Планове > Абонаментни планове. Там избери някой произволен план. Появя се възможност за продължаване на абонамент и избор на различни планове.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Здравейте тази оферта не ме вълнува нито ценово нито като устройство. Но нека споделя за феновете на айфоня може и да е добра не знам :)
Появи се вчера.
Появи се вчера.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Какво включва тоя тотал за 31 лева? А можете ли да покажете колко ще струва XS Max с тоя план за 21 лева, защото аз няма как да видя в момента. Благодаря!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
При мен този план (17.99) изобщо не фигурира в плановете, хем съм в период за преподписване (последно тримесечие)...каква е причината, някой знае ли?