Коледни оферти 2018
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
В момента съм на 18.99 (намален от 30 и нещо си), 5 гига нет и неограничени минути.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
При закупуването на телефони от Теленор има опция освен на лизинг, да се заплати също 25,50 или 75 % от сумата и останалата да се разхвърля в следващите 24 м. като лизингови вноски. На лизинг айфоните в Теленор излизат по-скъпо от тези в А1. Поне така беше в началото на октомври когато пуснаха новите айфони. Сега не съм гледал цените им. Апарат на лизинг не бих си взел;)
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Коледни оферти 2018
Чакаме ги с нетърпение,след студентския празник.
Re: Re: Коледни оферти 2018
Това твоят близък мениджър ли ти подшушна пак? :D
Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Ако в близките дни няма нищо като коледни оферти , вероятно няма и да има.Днес пробвах да получа оферта за пренос към Виваком , предлагат ми стандартните оферти за 2 месеца след което не се знаело какви ще са предложенията.(no)За 18 лв 300 мб интернет и 500 мин. , това ако не е подигравка.
Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Според мен е напълно нормално добра оферта да се дава за лоялност към някой оператор, а не за пренос. Във всяка една сфера на живота трябва да си лоялен към някого, за да ти отвърне този някой с добро. При схемите с местене на всеки две години от един оператор на друг в крайна сметка ставаш нелоялен и към трите оператора, защото си бягал и от трите. И от известно време всички виждаме, че няма оферти за пренос, а само за задържане. За мен е нормално.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Изглежда тази година за първи път няма да има коледни предложения, но да се надяваме, че ще има такива за Великден и Пасха. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Е, ако не за този Великден, може да има за следващия. :) Сега ще се радвам, ако успея да преподпиша на стария си план.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Днес с приятел ходихме до офис на Виваком да преподписва. Има следните скрити оферти, които важат за всеки в последните 3 месеца от договора или безсрочен:
21 лв.- Неограничени и 15 Гб нет
24 лв.- неограничени и 20 ГБ нет
28 лв.- неограничени и 25 ГБ нет
30 лв.- неограничени и 30 Гб нет
Има и минути към ЕС, който се интересува от тях да пита с кои планове са. Има намаления на редица модели Самсунг и Huawei, важат със скритите планове, питайте по офисите, че са много модели.
Офиси в София, където със сигурност ще получите скритите планове:
Мол Сердика център
спирката на Плиска, посока Младост
Студентски град
Има и други скрити планове, питайте. Моя приятел го интересуваха такси между 20 и 30 лв., затова и за такива проверихме.
21 лв.- Неограничени и 15 Гб нет
24 лв.- неограничени и 20 ГБ нет
28 лв.- неограничени и 25 ГБ нет
30 лв.- неограничени и 30 Гб нет
Има и минути към ЕС, който се интересува от тях да пита с кои планове са. Има намаления на редица модели Самсунг и Huawei, важат със скритите планове, питайте по офисите, че са много модели.
Офиси в София, където със сигурност ще получите скритите планове:
Мол Сердика център
спирката на Плиска, посока Младост
Студентски град
Има и други скрити планове, питайте. Моя приятел го интересуваха такси между 20 и 30 лв., затова и за такива проверихме.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Скрита оферта за мобилен нет: 35 000 МБ за 20 лв.+ бисквитка за 1 лв. Промоцията е в сила до 30 януари: https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/promocii/mobilni-uslugi/4g-djoben-wi-fi-internet