Коледни оферти 2018
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Отдавна говориме тук няколко човека, че плановете ще се вдървят и да не чакате по Коледа чудеса. Коледните оферти, ще се потретя сигурно, ще са ограничени до някой и друг мегабайт към основните допълнително и отстъпки от някои смартфони. Всичко друго са вече индивидуални оферти и трябва да се прави разлика, понеже те нямат нищо общо с коледните промоции.
@Dubspace, просто се информирай къде се дават тези скрити планове във Варна, ако ти се занимава да ходиш по офиси. Сигурен съм, че са поне 2-3 във вашия град. Можеш да се възползваш, питал съм вече, но трябва оторизиран магазин за целта. Ако дойдеш до София в мол Сердика, ще ти свършат работа. :D
@Dubspace, просто се информирай къде се дават тези скрити планове във Варна, ако ти се занимава да ходиш по офиси. Сигурен съм, че са поне 2-3 във вашия град. Можеш да се възползваш, питал съм вече, но трябва оторизиран магазин за целта. Ако дойдеш до София в мол Сердика, ще ти свършат работа. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Ами той по-добре наистина да дойде до София, 25 лв за 6GB са много.
Шегата на страна, а на оператор, пробва ли да звъннеш?
Шегата на страна, а на оператор, пробва ли да звъннеш?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Не, не съм звънял. Ако можех, щях да си хвана влака или автобуса за София.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Някой има ли инфо дали ще има нещо-останаха 6 дни до Коледа,някаква вътрешна информация?
Кво инфо? Коледните оферти не са на Коледа само. Квото се коментира в момента тва е...
Вътрешната информация отдавна е факт и е външна: забравете за Коледни намаления !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Е като ги има цяла година за какво да чакам Коледа? Преподписах юли август на новите промо оферти и готово. За 3 лв. повече (28 лв.) имам 9ГБ горница (25ГБ) плюс международни 300 минути към ЕС.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Други търсят коледни оферти и чакат все да има някакви промоции. Ако така чакаме всички ще си останем само с чакането ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Според източника на Бачев ще има ударни промоции между Коледа и Нова година.
Според Водния дух Вива ще намалят Смарт Ю на половин цена, както и цената на Нотето А служителите на Виваком още са на обучения/СПА как да продават Айфони :D
Ама колко са достоверни, решават вие.
Според Водния дух Вива ще намалят Смарт Ю на половин цена, както и цената на Нотето А служителите на Виваком още са на обучения/СПА как да продават Айфони :D
Ама колко са достоверни, решават вие.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти 2018
Аааа, на Бачев източниците са "най-достоверни". Бачев може да си отвори рубрика "Звездите ми го говорят".