Коледни оферти - Теленор
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Е не! Явно хора с умствени увреждания са мислили този план за хора с увреждания! (angry)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Aз съм в потрес!
14,40лв за 25 национални минути с първоначално отчитане 15 секунди !?!?!
Демек една минути илиза почти 0,60лв?
Че то не е ли по-добре да си на ваучер и да даваш в месеца 5,90лв(като минималното зареждане е 6лв) и да вземеш 50 национални минути за един месец!?
Абе аз ли нещо не съумявам да вдена, какво са написали или това е невероятна подигравка!?
14,40лв за 25 национални минути с първоначално отчитане 15 секунди !?!?!
Демек една минути илиза почти 0,60лв?
Че то не е ли по-добре да си на ваучер и да даваш в месеца 5,90лв(като минималното зареждане е 6лв) и да вземеш 50 национални минути за един месец!?
Абе аз ли нещо не съумявам да вдена, какво са написали или това е невероятна подигравка!?
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Това е план създаден още от началото на глобул. Първия план през 2001ва беше 12лв такса без ддс или 14.40 със и 39ст на минута.За инвалиди това включваше и 20 или 25 минути към таксата ще се излъжа.Не е нищо ново това.Едно време имаше смисъл от това сега е безумие.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Всъщност...се разкарах от компа, да помисля, че ми се вдигна адреналина.
Ако правилно съм разбрал(след като се успокоих), дава човек 14,40лв с ДДС, дават му 25 нац.мин. и след това опуква тези 14,40лв безсрочно по 0,47лв/мин към всички?
Демек след тези 25 минути имаш 31мин към всички т.е. 55 минути са ти 14,40лв!
Излиза 0,26лв/минута.
Дефакто дават най-тънката цена на минути към всички, което е привилегия на абонатите на скъпите им планове от 35лв и нагоре, в случая, когато им изтекат включените минути.
п.п: Абе сега като разгледах - вдигнали са цената на минута към всички, след изчерпването на включените минути.
Ебал съм ги! Да живее Justcall!
Ако правилно съм разбрал(след като се успокоих), дава човек 14,40лв с ДДС, дават му 25 нац.мин. и след това опуква тези 14,40лв безсрочно по 0,47лв/мин към всички?
Демек след тези 25 минути имаш 31мин към всички т.е. 55 минути са ти 14,40лв!
Излиза 0,26лв/минута.
Дефакто дават най-тънката цена на минути към всички, което е привилегия на абонатите на скъпите им планове от 35лв и нагоре, в случая, когато им изтекат включените минути.
п.п: Абе сега като разгледах - вдигнали са цената на минута към всички, след изчерпването на включените минути.
Ебал съм ги! Да живее Justcall!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Capo_69
Колега, къде видя 10000 мин. за 20лв в Трансфер абонаментите?
Прочети условията:
"За разговорите на цена 0 ст./мин. в Мтел и към фиксирани мрежи в страната, операторът си запазва правото да ограничи достъпа на абоната до мрежата в случай на недобросъвестно потребление, като за такова се счита всяко потребление над 5000 мин./месец."
Та къде ги видя 10000 за 20?
Колега, къде видя 10000 мин. за 20лв в Трансфер абонаментите?
Прочети условията:
"За разговорите на цена 0 ст./мин. в Мтел и към фиксирани мрежи в страната, операторът си запазва правото да ограничи достъпа на абоната до мрежата в случай на недобросъвестно потребление, като за такова се счита всяко потребление над 5000 мин./месец."
Та къде ги видя 10000 за 20?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Май само ти не разбра че капото е един от профилите на мегаментелския шизофреник и откакто го разконспирирах не се е мяркал във форума.
Цялата работа с глупостите които написа е че бившия глобул явно беше единствения който не му отряза връзката за бизнеса му и затова им се мазни.Същите измишльотини ги пише и за останалите обаче под формата на антиреклама от злоба.
Цялата работа с глупостите които написа е че бившия глобул явно беше единствения който не му отряза връзката за бизнеса му и затова им се мазни.Същите измишльотини ги пише и за останалите обаче под формата на антиреклама от злоба.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Къде са им коледните оферти те сайта не могат да си оправят:D
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Абе сайта си им е наред, ама нещо много се успаха с тия оферти :) като гледам скоро няма да има на кого да ги предлагат :) петима Петка не чакат, нали така?
Re: Коледни оферти - Теленор
Значи ако няма коледни оферти, операторът е пред фалит, така ли?
А ако има, но не ви харесват - пак е пред фалит?
Помогнете ми да разбера?
Иначе е чудесно, че имаме толкова много експерти по финанси, пазарни анализи, инвестиции и то конкретно за телеком сектора...
Помогнете ми да разбера?
Иначе е чудесно, че имаме толкова много експерти по финанси, пазарни анализи, инвестиции и то конкретно за телеком сектора...
Re: Re: Коледни оферти - Теленор
[Quote]
Помогнете ми да разбера?
Иначе е чудесно, че имаме толкова много експерти по финанси, пазарни анализи, инвестиции и то конкретно за телеком сектора...[/Quote]
Видиш ли - ако няма Коледни оферти, вероятно проблеми няма операторът и не ламти за нови договори/клиенти. Но, ако се получи, че стане миграция от него към другите оператори(поради липсата на добре оферти) - фалит може да няма, но няма да са му оправдани очакваните предполагаеми печалби/договори/планове. Тогава до фалит може и да не се стигне, но ще има известни загуби.
Ако има Коледни оферти и те са неадекватни спрямо останалите на пазара - сценария може да бъде пак с елементи на миграция и неоправдани пазарни анализи за благоденствието на оператора.
Поне за мен нещата са на тази плоскост и не претендирам да е вярна.
Обаче! Ако преди ребрандирането си потвърдил, че правиш инвестиции за подобрението на мрежата си, то се предполага, че някак трябва да си ги възвърнеш...по някое време. А изпуснеш ли голямото, масово преподписване/договаряне, което е знайно, че става около Новогодишните празници, тогава е интересно, как, аджеба, ще успееш (ако въобще е имало такава цел) и е интересно(поне за мен), какво му/им се върти в главата на тия от съответния оператор, не предлагащ Коледни оферти.
Ти какво мислиш по въпроса?
Помогнете ми да разбера?
Иначе е чудесно, че имаме толкова много експерти по финанси, пазарни анализи, инвестиции и то конкретно за телеком сектора...[/Quote]
Видиш ли - ако няма Коледни оферти, вероятно проблеми няма операторът и не ламти за нови договори/клиенти. Но, ако се получи, че стане миграция от него към другите оператори(поради липсата на добре оферти) - фалит може да няма, но няма да са му оправдани очакваните предполагаеми печалби/договори/планове. Тогава до фалит може и да не се стигне, но ще има известни загуби.
Ако има Коледни оферти и те са неадекватни спрямо останалите на пазара - сценария може да бъде пак с елементи на миграция и неоправдани пазарни анализи за благоденствието на оператора.
Поне за мен нещата са на тази плоскост и не претендирам да е вярна.
Обаче! Ако преди ребрандирането си потвърдил, че правиш инвестиции за подобрението на мрежата си, то се предполага, че някак трябва да си ги възвърнеш...по някое време. А изпуснеш ли голямото, масово преподписване/договаряне, което е знайно, че става около Новогодишните празници, тогава е интересно, как, аджеба, ще успееш (ако въобще е имало такава цел) и е интересно(поне за мен), какво му/им се върти в главата на тия от съответния оператор, не предлагащ Коледни оферти.
Ти какво мислиш по въпроса?