Коледни оферти - Теленор
Re: Re: Коледни оферти - Теленор
При оферта за преподписване ми дава: Резерв 19,99 Коледа 2014
24 месеца
С тарифен план Резерв 19,99 Коледа 2014 получавате:
С абонаментен план Резерв 19.99 Коледа 2014 получавате всичко необходимо, за да общувате пълноценно:
• 1 200 минути към мобилни номера на Теленор
• 120 национални минути извън Теленор
• 500 МВ на максимална скорост
• 480 Резерв национални минути
• 1 000 Резерв МВ на максимална скорост
Излиза, че допълнителния резерв е само 480 мин., а колегата беше постнал, че тази тарифа има 720 мин., т.е. 10 мин. по-малко средно на месец.
24 месеца
С тарифен план Резерв 19,99 Коледа 2014 получавате:
С абонаментен план Резерв 19.99 Коледа 2014 получавате всичко необходимо, за да общувате пълноценно:
• 1 200 минути към мобилни номера на Теленор
• 120 национални минути извън Теленор
• 500 МВ на максимална скорост
• 480 Резерв национални минути
• 1 000 Резерв МВ на максимална скорост
Излиза, че допълнителния резерв е само 480 мин., а колегата беше постнал, че тази тарифа има 720 мин., т.е. 10 мин. по-малко средно на месец.
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
[Quote]С Резерв 34.99 получавате
• 1 800 Резерв национални минути[/Quote]
"Резерв"-минутите не се "получават", а се [B]купуват[/B] от излъганата камила!
Тия нещастници трябва най-напред да [B]научат българския[/B] език преди да дерат български кожи!
• 1 800 Резерв национални минути[/Quote]
"Резерв"-минутите не се "получават", а се [B]купуват[/B] от излъганата камила!
Тия нещастници трябва най-напред да [B]научат българския[/B] език преди да дерат български кожи!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Това го получаваш еднократно за целия срок на договора и ако го изчерпиш купуваш.Ама всъщност кой идиот го измисли тоя резерв.По добре да го бяха разпределили по месеци като допълнителни минути и мегабайти.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Мерси, колега, инфото е полезно.
Между другото, тези оферти, кога да чакаме да ги качат на сайта и от кога влизат в сила?
Между другото, тези оферти, кога да чакаме да ги качат на сайта и от кога влизат в сила?
Re: Коледни оферти - Теленор
ОФИЦИАЛНО !
НОВИТЕ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ :D
http://www.telenor.bg/bg/plans/postpaid-plans
НОВИТЕ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ :D
http://www.telenor.bg/bg/plans/postpaid-plans
Ужас тези съвсем ще го закъсат за абонати егати коледните оферти(woo)(no)
Глобул/Теленор с тия оферти си копаят яко в дъното! Незнайно какво очакват да се случи, при положение че оферти на конкурентите им са в пъти по-добри!
Наистина слабо. А пък са стандарт тафирата дори няма никакви бонуси.
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Наистина мноооого зле. Много зле. Типично предложение по български.
Сега остава ако българина наистина си гони интереса, както прави западния взискателен потребител, да реагира по правилния начин и който им е абонат, да ги смени с друг оператор.
Теленор, отивате на дъното на класацията.
Сега остава ако българина наистина си гони интереса, както прави западния взискателен потребител, да реагира по правилния начин и който им е абонат, да ги смени с друг оператор.
Теленор, отивате на дъното на класацията.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Никога в живота си не съм виждал оператор с по-слаби и неадекватни оферти за своя пазар. С тези коледни оферти (2Х Резерв черпещ се през целия период от 2 години) просто показаха тоталното си пренебрегване и нереална гавра с българина като цяло.
Не разбирам тази фирма какво изобщо прави на българския пазар. Няма нито един конкурентен план в нито една ценова ниша, няма и качествено покритие.
Само като си представя, че преди 3-4 години когато напусках Глобул мислех, че по-зле от тази фирма няма - явно съм бил тотално заблуден.
Както казах в световен мащаб няма по-лоши оферти от тези на скандинавските "мечтатели".
Да не говирим кой спечели/ха от конкурса им за "Селфита", с който целяха да си оспамят страницата, за да може напълно адекватните забележки да останат на заден план и да бъдат пренебрегнати и "покрити". Аз "Селфи" от разстояние 5 метра не съм виждал, а едно над 50% от снимките бяха подобни.
Просто не само телекомуникационна компания, аз каквато и да е толкова неадекватна компания не съм виждал. За мен тук има нещо много мътно.. Просто не може толкова целенасочено да искаш да изгониш дори и малко си останали клиенти и да нямаш никакво намерение да привличаш нови.
Още следващата година ще си покаже дали са наистина толкова неадекватни или просто са измислили някаква схема както обикновено става..
ПП: Сега като се замисля има и друг вариант. След като "завършиха" доста голяма част от "обновяването" на мрежата си, да са се усетили, че нищо не правят и това е "мисия невъзможна" и просто да предлагат толкова колкото им е капацитета на мрежата..... Например и да искат да не могат да предложат повече защото хептен ще им увисне оборудването :(
Не разбирам тази фирма какво изобщо прави на българския пазар. Няма нито един конкурентен план в нито една ценова ниша, няма и качествено покритие.
Само като си представя, че преди 3-4 години когато напусках Глобул мислех, че по-зле от тази фирма няма - явно съм бил тотално заблуден.
Както казах в световен мащаб няма по-лоши оферти от тези на скандинавските "мечтатели".
Да не говирим кой спечели/ха от конкурса им за "Селфита", с който целяха да си оспамят страницата, за да може напълно адекватните забележки да останат на заден план и да бъдат пренебрегнати и "покрити". Аз "Селфи" от разстояние 5 метра не съм виждал, а едно над 50% от снимките бяха подобни.
Просто не само телекомуникационна компания, аз каквато и да е толкова неадекватна компания не съм виждал. За мен тук има нещо много мътно.. Просто не може толкова целенасочено да искаш да изгониш дори и малко си останали клиенти и да нямаш никакво намерение да привличаш нови.
Още следващата година ще си покаже дали са наистина толкова неадекватни или просто са измислили някаква схема както обикновено става..
ПП: Сега като се замисля има и друг вариант. След като "завършиха" доста голяма част от "обновяването" на мрежата си, да са се усетили, че нищо не правят и това е "мисия невъзможна" и просто да предлагат толкова колкото им е капацитета на мрежата..... Например и да искат да не могат да предложат повече защото хептен ще им увисне оборудването :(