1. Избор между две устройства Samsung Galaxy Tab 2 10.1 или Samsung Galaxy III mini
2. Програма Web & Talk 14.90 с 150+15 мин към всички мрежи и 150 МВ за нет.
3. Мобилен интернет Go WEB 1000 MB с 3G модем
Всичко 29.90лв на месец
Устройството(едно от двете) е по 18.74лв/месец и излиза 449 лв. А двете програми заедно излизат 11.16лв/месец. Важи за лоялни абонати над 10 месеца и за преподписващи договор, като една от програмите(нета или гласовата) трябва да е нова активация.
Коледните пакети от Глобул
Re: Коледните пакети от Глобул
С договор за две години ...
Човече,никакъв интернет от ГЛОБУЛ-аз щях да откача с тяхната услуга,докато ми свърши договора.Извън населено място просто умираш(angry)
Според мен си го вземи от някъде другаде без договор ;)
[Quote]Според мен си го вземи от някъде другаде без договор ;)[/Quote]
Аз ли не смятам правилно?
30х24=720 лева
Плановете да речем, че са 100% бонус.
Айде иди си вземи 3G модела от някъде за 720 лева (по магазините де, чрез \"схеми\" е друго)
Е, то си е ясно, че глобул ще цакат другаде - я промоцията ще е за 5 бройки и количествата са \"изчерпани\" още преди да е почнала, я нещо друго, ама тая лопата да не се извърти, друга няма коя...
Аз ли не смятам правилно?
30х24=720 лева
Плановете да речем, че са 100% бонус.
Айде иди си вземи 3G модела от някъде за 720 лева (по магазините де, чрез \"схеми\" е друго)
Е, то си е ясно, че глобул ще цакат другаде - я промоцията ще е за 5 бройки и количествата са \"изчерпани\" още преди да е почнала, я нещо друго, ама тая лопата да не се извърти, друга няма коя...