Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

ivo___
Регистриран: 06 юли 2010, 10:30

Re: Re: Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

Мнение от ivo___ » 18 сеп 2016, 10:34

Не съм съгласен, че ограничават. По-скоро има някакво претоварване. НО аз като си ходя до Варна и работя през повечето време през 4G Tethering. Ами ERP-то лети, както като съм в офиса на гарантиран интернет. Така че - доволен съм от Telenor. Личната ми карта е на Мтел. На доста места имам проблеми. Разбира се всеки е различен случай.

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

Мнение от Blue Sky » 19 сеп 2016, 09:46

Снощи имахте ли проблеми на пл. Батенберг? Как беше натоварването?

scarybear
Регистриран: 06 авг 2007, 10:32

Re: Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

Мнение от scarybear » 19 сеп 2016, 11:26

Мтел супер, ама друг път. Лежах 11 дни в болницата. В стаята обхват между 2-3 черти варира 3G и HSPA. 4G никакво. Свършиха ми 3те гб бърз нет - нищо не мога да отворя, нито поща нито сайт, и ми излиза от сайта на мтел съобщение, че бързите ми мб са изчерпани, да си купя още....
Да не говорим, че вкъщи обхвата не е пълен, като пътувам извън града нон стоп нета прекъсва. Та като ми изтече договора казвам чао на Мтел. Имаше по едно време леко подобрение на мрежата, но вече го няма. Лично за мен Мтел се изложиха много, качествота никакво го няма.

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Мнението е изтрито.

Мнение от sgs_maniak » 19 сеп 2016, 17:19

Мнението е изтрито от потребителя.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

Мнение от Apple_fan » 19 сеп 2016, 17:28

Ами това е положението. Преди време мрънкахте, че Мтел са много скъпи, но поне тогава услугите им бяха с отлично качество. Сега, когато стандартните планове и на трите опетатора са почти едни и същи, не може да се очаква велико качество на услугите.
За съжаление, Мтел вече няма да бъде за ценители на качеството, а за евтиняците, каквито са голяма част от абонатите на Виваком.

mobiletechnology™
Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

Мнение от mobiletechnology™ » 19 сеп 2016, 17:35

[Quote]Вкъщи и на работвото ви място ако имате уай фай използвайте . На ограничен нет затваряйте съобщението за покупка на допълнителни мб това е само предложение от мтл и пробвайте браузър хром с включена икономия на данни или в краен случай браузъра опера мини който на мен не ми допада . Фейс месинджър и вайбър също би трябвало да може да ползвате но не мога да кажа с сигурност .[/Quote]
Какъв е изводът до който можем да стигнем че е хубаво преди да подписваме договори да четем какво ни предлагат и да се насочим към оферти с неограничени национални разговори и включени поне 100 000 мб за целия срок на договора. Ако искате да използвате предимствата на мобилните комуникации те определено не минават през търсенето на отключени WIFI мрежи. Има и планове с неограничен интернет (пример офертите на М-тел за военните).

sgs_maniak

Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

Мнение от sgs_maniak » 19 сеп 2016, 17:36

Колега
Не разбрах смисъла от твоите тестове . Не се заяждам .
Аз си държа телефона на 2/3г авто .
Ти добре че споделяш в форума щом пътуваш много но ако имаш вкл нет настрой си телефона на 4/3/2 г авто и тествай и пиши тек в форума но ако на друга карта нямаш нет само на 2г но едва ли е интересно за форума 2г покритие . Както си решиш .

sgs_maniak

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

Мнение от sgs_maniak » 19 сеп 2016, 17:42

Не съветвам колежката да търси отключени уай фай а вкъщи и на работното и място ако случайно има макар че може би е по добре да не се ползва на раб място .. Само съм чувал за тези оферти за с неогр но и там може би има ограничения базовата станция кво прай като се закачат много хора ?

sgs_maniak

Мнение от sgs_maniak » 19 сеп 2016, 17:48

Здравейте .
Зано вече сте оздравели .
За мен е добре мрежата .
При цялото ми уважение към Вас може би телефона Ви е с слаб обхват . Да 4 г и при мен се случва вкъщи 4г да изчезне и телефона да преминава на зг . При мен 4г на мтл дърпа много повече от батерията и затова си стоя на зг пълен обхват . Дори в хипермаркети случвало се е да пращам и получавам съобщения по вайбър .
Не пътувам често извън града а ккогато го правя го ползвам само за разговори за да пестя батерията . Разбира се държа го на 2G 3G auto . Не знам как е след свършване на бързите мб защото моите ми стигат .

Вкъщи и на работвото ви място ако имате уай фай използвайте . На ограничен нет затваряйте съобщението за покупка на допълнителни мб това е само предложение от мтл и пробвайте браузър хром с включена икономия на данни или в краен случай браузъра опера мини който на мен не ми допада . Фейс месинджър и вайбър също би трябвало да може да ползвате но не мога да кажа с сигурност .

mobiletechnology™
Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

Мнение от mobiletechnology™ » 19 сеп 2016, 21:35

[Quote]Само съм чувал за тези оферти за с неогр но и там може би има ограничения[/Quote] Тези планове не са мисията невъзможна и определено няма ограничения. [Quote]базовата станция кво прай като се закачат много хора ?[/Quote] Същото което прави и когато няма закачени много хора,дава интернет.

Отговори