Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!
Можеш ли да цитираш и населени места :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!
Преди няколко дни пътувах по магистралата Ямбол-Бургас. Когато почнах да пиша форума много начесто почнах да си гледам обхвата. По едно време на БОБ изчезна, точно когато преминавах на единият от паркингите.
Не дай си Боже да ти се наложи да търсиш човек за помощ, когато си аварирал на място без обхват. Връщаш се по вермето на Бай Тошо, когато Джи Ес Ем-ите бяха забранени .:D
Не дай си Боже да ти се наложи да търсиш човек за помощ, когато си аварирал на място без обхват. Връщаш се по вермето на Бай Тошо, когато Джи Ес Ем-ите бяха забранени .:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!
Имат някакъв проблем Telenor в Плевен. Доста често говоря с едно приятелче от там и разговорите ми накъсват, или дропат. Вчера имах няколко разговора и вътре в София (ако има значение), и се чуваше някакъв шум все едно говоря през радиостанция. Възможно ли е да правят още нещо по мрежата, за да има такива проблеми все още? Мислих, че това са вече проблеми от миналото на Globul, но явно има още за дооправяне. Иначе нета е чук. Сега съм ограничен на страшните :D 64кбпс и отварям страниците относително бързо - дори при разговор. Вчера го тествах заради шота, който постнах в друата тема за Telenor.
Отбелязвам доста високи скорости и на Vivacom, не мисля, че нищо не правят по мрежата си, както твърдят някои съфорумци! Общо взето изводите, които си правя е, че двата оператора са на кантар по качество, като засега Vivacom води с една обиколка.:)
Отбелязвам доста високи скорости и на Vivacom, не мисля, че нищо не правят по мрежата си, както твърдят някои съфорумци! Общо взето изводите, които си правя е, че двата оператора са на кантар по качество, като засега Vivacom води с една обиколка.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!
Ползвам услугите и на Виваком и на Теленор лятно време живея на 12 км от Дупница .Разговорите и на двата оператора да супер обаче при мобилния интернет не е така ,на Виваком хич го няма и се наложи да се отказвам договора ми свършва другия мсец на Теленор мобилния нет направо хвърчи Теленор са на години пред Вивата
Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!
От около месец горе-долу Мтел си оправиха покритието в селото където живея. Дори и 3g има!Прави им чест,че ми разрешиха да си прекратя договора 22 м. по рано без такси, защото нямат нормално покритие. Но сега няма проблем с покритието.
Виваком е една идея по-добре от Мтел.
Теленор една идея по-зле от преди.
От магазина им казаха,че знаят ама чакат Гришо.
Виваком е една идея по-добре от Мтел.
Теленор една идея по-зле от преди.
От магазина им казаха,че знаят ама чакат Гришо.
Re: Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!
Колега как ти разрешиха? Аз съм в същата ситуация, обхвата хич го няма вече. Имаме 8 фирмени карти и само плащаме такси, а не говорим. Не ме пускат, трябвало да се мине през съда, а нямам време за глупости. Има ли друг начин просто да се договоря с тях? Много ми е важно. Благодаря предварително!
Re: Re: Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!
Пиши на директора, в сайта им ще намериш имейла. ;)
-
- Регистриран: 21 яну 2015, 00:32
Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!
Ползвам Теленор и Боб и Виваком!Като цяло съм доволен от покритието и на 3 мрежи!Виваком ми е за таблета само на 128кб и ми върши идеална работа(без теглене и телевизия),Боб ми е втора карта в телефонът без план само за 0700 и за гласова поща(прехвърлям обажданията си от Теленор,тъй като прослушването е 0.12ст и ми се се събирали 36лв от прослушване)!Трленор ми е основна карта план 'недоволни клиенти"и съм доволен!Картата е 2в1 и комбо пакетът с промо 5гб +2000смс и ммс теленор ми е 35.5лвза2год!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!
Заповядай, "[email protected]" Директор обслужване на клиенти. :)