Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

Мнение от Ванката » 18 май 2015, 09:04

Аз съм на Виваком и Теленор. В момента на местата, на които най-често се намирам Виваком е една идея по-добре, като покритие, но Теленор показват страхотно качество вече. Нека се включат повече хора с обективни сравнения на това което ползват!
Хубав ден на всички от мен!
Samsung GALAXY S22 Ultra

choko77
Регистриран: 23 фев 2009, 19:47

Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

Мнение от choko77 » 18 май 2015, 09:12

Ползвам реално М-тел и Виваком.Основната ми карта е на Боб(прехвърлен номер от Глобул)М-тел ми е нещо като служебен(използва се само за разговори в един обикновен телефон с две сим карти,като другата е предплатена на Виваком)Взех си една предплатена на Теленор да следя развитието на мрежата и оставам много доволен от това,което виждам.Боб-а изолзвам и нет 2000мб,но на местата където най-често пребивавам Теленор вече определено са над М-тел.И при подобна и хубава оферта от тях се местя отново на Теленор,чийто абонат бях 12год.В една друга тема пуснах скрийншот от мрежата сравнена с Боб.

vanci1990
Регистриран: 28 авг 2012, 15:04

Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

Мнение от vanci1990 » 18 май 2015, 09:19

Значи сега аз съм и на трите - Vivacom е идея, даже две по - добре от ТелеПор, но при ТелеПор наистина има промяна към по - добро, вече разговорите са ми перфектни, имам най - после 3G , Мтел - Прима + Дейта Прима, яко се дънят, покритието е много зле, ама наистина много зле, тия Прима карти ги взех колкото да тествам мрежата на Мтел, че ТелеПор бяха доста зле и мислех да се махам от тях сега вече не, Vivacom номера ми е пренесен от Глобул - ТелеПор, отделно имам още един номер на Vivacom който го ползва баща ми :).

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 18 май 2015, 09:23

В момента съм само на мтел.
От както пуснаха офертите с много нет, определено нета е зле.Работи работи и по едно време зацикли и трябва да се спира и пуска връзката за да се отпуши и след време пак така.
За разговорите все по-често се случва да дропи или звука на гласа на човека да наподобява редосеялка и да трябва да се набира пак.Поне веднъж дневно се случва от 10-15 разговора.
Иначе за наличие на покритие спрямо другите нещата са на кантар.Има места където мтел имат силен сигнал,а другите не както и обратното.Ако човек обикаля много на различни места би трябвало да му е все едно.Ако обаче прибивава примерно всяка събота и неделя някъде, където даден оператор има силен сигнал,а друг не тогава няма смисъл да се мъчи с този с кофти сигнала.

kamarko
Регистриран: 14 май 2015, 20:54

Мнението е изтрито.

Мнение от kamarko » 18 май 2015, 09:25

[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.

vanci1990

Мнението е изтрито.

Мнение от vanci1990 » 18 май 2015, 09:35

kamarko
Регистриран: 14 май 2015, 20:54

Мнението е изтрито.

Мнение от kamarko » 18 май 2015, 09:44

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Мнение от Sharky_80 » 18 май 2015, 09:52

До преди 3 месеца ползвах Боб (за разговори) и Виваком (за интернет). В момента лично аз ползвам само Мтел и не виждам голяма разлика в мрежите на Мтел и Виваком, с изключение на селото на жена ми, където Мтел няма 3Г за разлика от Виваком, който там са ОК!

vanci1990

Re: Re: Re: Re: Re: Колко мобилни оператора ползвате едновременно? Обективни оценки за състоянието на мрежите им!

Мнение от vanci1990 » 18 май 2015, 09:55

Аз съм от село, но... Виж дай да не спамим тук става ли, ако има нещо - на лично. Не, никога не съм бил и никога няма да бъда клиент на Мегател. Колко такива фирми има в България не ме интересува. Но пишеш точно като него. Селско заяждане. Не мога да коментирам кой с кого каква "партия" е. Аз съм клиент на Vivacom две карти на абонамент + телевизия - сателитна + стационарен интернет + мобилен интернет, защо ли - защото съм доволен и имам обхват където и да отида, клиент съм и на ТелеПор - на абонамент, защо останах ли - защото вече ми предоставят услуга за която си плащам, преди беше все едно си хвърлям парите на вятъра като в рекламата на един друг фиксиран оператор, Мтел предплатени - две, защо ли - исках да и тествам мрежата в село, ами нещата са зле, още чакам да ми звъннат от поддръжката, минаха повече от две седмици, нищо, дейта примата просто ми я подариха - да подариха ми я, но си купих и такава за глас за да видя как е, тъй като по това време ТелеПор не ми предоставяха услуга! Да селски звучи да прекръстиш оператор, но има и други които прекръстват другите два оператора, не виждам да и правиш забележка, да лично е да казвам ТелеПор, но за мен са си такива. Да подобриха мрежата си, факт е, не отричам! Проблема с Мегател е че обижда по каруцарски начин хората тук, прави си незаслужена реклама и рекет във форума - не е редно, ти също обиждаш по същия начин като него! Успех и аз спирам защото спамя заради теб, ако има нещо на лични. Не е мястото тук в тази тема да пишем извън нея.

mgk
Регистриран: 30 дек 2005, 17:14

Мнението е изтрито.

Мнение от mgk » 18 май 2015, 10:27

Отговори