Колко плащате месечно за мобилни услуги?
Re: Колко плащате месечно за мобилни услуги?
Vivacom Net&Call XXL + слим боб с пакет нет, общо 38 лв. До скоро плащах и пакета за роуминг на Вива. Понякога плащам и за смси.. Като се сетя, че преди години плащах по 100 и горница лева за много по малко услуги... Слим боба реално не го ползвам, седи у дома в 808-цата като резервен.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Четири войс карти и една дата + три устройства на лизинг -около 208 лв на месец - Теленор.Това са картите на семейството, на една фактура са, а разбити по планове са:
1.аз - 29,99
2.мъжа ми - 34,99 + 41,99 лизинг
3.дъщерята - 25,99 + 11,59 лизинг
4.карта взета само за лизинг - 14,99 + 33,59 лизинг
5.интернет за баща ми -14,99
до скоро имаше и два домашни телефона и още една дата карта, но ги спрях като им изтекоха договорите, защото с големи брой минути към всички, домашните се обезсмислиха, а втората дата остана неизползвана малко след закупуването й.Ако трябва да кажа само за мен, не знам кое да приема, защото планът ми е 29,99, но телефона на лизинг е с този на мъжа ми, но тук е важно може би стойността на самия план...
1.аз - 29,99
2.мъжа ми - 34,99 + 41,99 лизинг
3.дъщерята - 25,99 + 11,59 лизинг
4.карта взета само за лизинг - 14,99 + 33,59 лизинг
5.интернет за баща ми -14,99
до скоро имаше и два домашни телефона и още една дата карта, но ги спрях като им изтекоха договорите, защото с големи брой минути към всички, домашните се обезсмислиха, а втората дата остана неизползвана малко след закупуването й.Ако трябва да кажа само за мен, не знам кое да приема, защото планът ми е 29,99, но телефона на лизинг е с този на мъжа ми, но тук е важно може би стойността на самия план...
Re: Re: Re: Re: Колко плащате месечно за мобилни услуги?
[Quote]1000 човека, но избрани на случаен принцип, а не сред по- млади, активн, влизащи в мрежата и пр.[/Quote]
Разбира се, че една обективна анкета се прави на случаен принцип. И какво, операторите само млади потребители ли имат? Да не споменавам, че на повечето млади потребители - възрастните им плащат масрафите.:D
[Quote]По темата - дадена е добра възможност някои хора да се похвалят, което също опорочава получените данни и правенето на изводи.[/Quote]
И какво, щом си плащаме да не сме виновни за това? Или всеки който търси авантата и далаверата е герой в очите на хората?
Деси, лизингите ги остави настрана, тук е важно колко даваме на операторите за предоставените ни услуги. Между другото, кой беше този план на Теленор за 34,99лв. че нещо съм ги позабравил? От архивните е, нали?
Разбира се, че една обективна анкета се прави на случаен принцип. И какво, операторите само млади потребители ли имат? Да не споменавам, че на повечето млади потребители - възрастните им плащат масрафите.:D
[Quote]По темата - дадена е добра възможност някои хора да се похвалят, което също опорочава получените данни и правенето на изводи.[/Quote]
И какво, щом си плащаме да не сме виновни за това? Или всеки който търси авантата и далаверата е герой в очите на хората?
Деси, лизингите ги остави настрана, тук е важно колко даваме на операторите за предоставените ни услуги. Между другото, кой беше този план на Теленор за 34,99лв. че нещо съм ги позабравил? От архивните е, нали?
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 06 мар 2016, 14:45
Re: Re: Колко плащате месечно за мобилни услуги?
Тук става интересно, започнаха да пишат и майки с дъщери ще се оживи форума. Да ти кажа за тримата ви устройват 3 карти на 30 лева с негораничени разговори и неограничен нет на някой оператор или друга фирма с добра оферта и сте в джаза. Гледам че сте наблегнали на лизингите но те все някога ще свършат. Средната цена при вас както и при повечето хора е 30 лв на човек от домкинството.;)
Re: Re: Re: Колко плащате месечно за мобилни услуги?
Не им знам лизингите какви са, но най- вероятно са до края на договора на съответната карта, тъй че скоро няма да свършат.:)
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Re: Re: Колко плащате месечно за мобилни услуги?
Аз плащам 50 лв. за 3 карти който са на следните планове
1-Резерв Стандарт 25,99
2-Резерв Стандарт 14,99 (Намален от 39,99)
3-Резерв Старт с отстъпка 8.79
1-Резерв Стандарт 25,99
2-Резерв Стандарт 14,99 (Намален от 39,99)
3-Резерв Старт с отстъпка 8.79
Re: Re: Re: Re: Re: Колко плащате месечно за мобилни услуги?
20,60 лв. Мтел Трансфер L.
И така на Vivacom плащам 58 лева, като деля таксата със сестра ми, тя плаща нет и тв, тоест плащам 38 лева за Mobix, Smart M, Traffic Unlimited M+, и тв, отделно плащам на Теленор за Стандарт 39.90, намален на 14.99 ;).
Re: Re: Колко плащате месечно за мобилни услуги?
Мтел такса 25.00лв. (Мтел безкрай 50/50%)
2 години договор.
2 години договор.
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Аз по принцип съм на Мтел Трансфер L за 16,03, но месечно плащам между 50 и 70 лв, т. к. ползвам и доста активно EU Roaming Unlimited. Жалко, че тази опция вече не е валидна за нови активации - в новия си вариант цената е увеличена от 5,90 на 6,90, неограничените разговори са лимитирани на 1000 мин, а мегабайтите са намалени от 500 на 200 - вярно, разговорите и интернета вече освен в ЕС са валидни и в Турция, голям праз. А новите планове Безкрай са ужасни, пак са въвели разграничение по направления и разговорите към стационарни са по 30 ст/мин, независимо от размера на таксата.