Колко плащате месечно за мобилни услуги?
Re: Re: Re: Re: Re: Колко плащате месечно за мобилни услуги?
Истината е, че интернет потребителите никога не са били представителна извадка.
Повечето потребители плащат между 10 и 20 лв. за мобилен телефон. Т.нар. смарт потребители представляват под 50% от населението на страната.
Повечето потребители плащат между 10 и 20 лв. за мобилен телефон. Т.нар. смарт потребители представляват под 50% от населението на страната.
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Re: Колко плащате месечно за мобилни услуги?
Трансфер М: 24,90лв. 450мин. към всички и безплатни към М-Тел, 1150мб нет и Резерв за 30лв. 2000мин. към всички и 10000мб нет.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Re: Re: Re: Колко плащате месечно за мобилни услуги?
Да, архивиран е вече плана, беше на промоция миналия януари и началото на февруари и го подписахме като си взех iPhone 6,който така ми излезе на съвсем приличната цена 1008 лв, хубавото му е, че има резерв 9гб нет, а иначе за месеца по 3гб.Всъщност всичките планове са архивирани вече, на новите не съм подписвала. Иначе да, средно сме към 30лв на човек месечно.Някои карти са преподписвани междинно, нищо че имат лизинг, но дори когато изтекат, ще си останем на Теленор, защото за нашите нужди, условията са идеални. Колкото до лизингите - като изтекат, най-вероятно ще има нови, поне два, удобно ми е, защото ги преподписвам по телефона и ми носят апаратите в къщи, заедно с документие, не се разправям с продавачите по магазините, които досат често не са на ниво. Мисля, че е нормално да се плаща около 30лв месечно за достатъчно разговори към всички и интернет, който не съвршва още първата седмица и винаги съм се ръководила от това услугите да са достатъчно, а не прекалено евтини.
24.99 лв,Теленор+2.90 лв Боб месечно+ 20 лв Виваком Бонуси безкрай годишно.
класически гласови:
0.83 лв Виваком предплатена (10 лв/година)
дата:
27.95 лв Макстелеком 30 ГБ
0.00 лв Виваком Трафик Плюс
платени VoIP:
11.30 лв Skype Out 10 000 мин към всички в БГ.
0.83 лв Виваком предплатена (10 лв/година)
дата:
27.95 лв Макстелеком 30 ГБ
0.00 лв Виваком Трафик Плюс
платени VoIP:
11.30 лв Skype Out 10 000 мин към всички в БГ.
Boombob+ 1000 национални минути и 2000мб интернет 14.90лв.
25.99 Резерв Стандарт /2000нац мин +6000мб + неог.фейс,whatsapp,abv и т.н./
14.99 Интернет 3500 /14000мб/
14.99 Интернет 3500 /14000мб/
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Re: Колко плащате месечно за мобилни услуги?
3 лева ми е месечната такса за GSM-а. Ако не ми стигнат включените минути, в най-честия случай доплащам още 2-3 лева. Интернетът ми на телефона го ползвам през Wi-Fi от местен доставчик, който има обхват почти навсякъде в града.
Re: Re: Re: Колко плащате месечно за мобилни услуги?
Браво пич! Ти ги изтрепа всички до тук с тия 3 лв.!
То не са лизинги,то не са резерви,то не са устройства,гигабайти интернет! :D (yes)
То не са лизинги,то не са резерви,то не са устройства,гигабайти интернет! :D (yes)
Iphone 15 Pro Max
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Re: Re: Re: Re: Колко плащате месечно за мобилни услуги?
Икономията е майка на мизерията! Написаното от човека буди съжаление, а не уважение. Виждам че нещата не са се променили през годините.
Айде със здраве...
Айде със здраве...