Колко време ви държи батерията на телефона
Re: Колко време ви държи батерията на телефона
[Quote]и тъмна тема за макс икономия[/Quote]
Това няма отражение върху консумацията на ел. енергия, освен ако не си с AMOLED дисплей (какъвто SE Naite няма).
Това няма отражение върху консумацията на ел. енергия, освен ако не си с AMOLED дисплей (какъвто SE Naite няма).
Да, всъщност може и да си прав, и аз не бях сигурен дали е истина, но го прочетох някъде, а тъмната тема така или иначе повече ми допада.
-
- Регистриран: 07 ное 2009, 11:15
имам нокия 1680 която издържа с разговорите над 2 седмици
[Quote]и тъмна тема за макс икономия[/Quote]
Мисля, че по-скоро ти трябва светла тема и по-малко подсветка на екрана за да имаш някаква икономия на енергия...:|
Поздрави. :)
Мисля, че по-скоро ти трябва светла тема и по-малко подсветка на екрана за да имаш някаква икономия на енергия...:|
Поздрави. :)
HTC Desire HD,
2G,
автоматични настройки за подсветката на екрана,
ръчно синхронизиране (само след като имам wi-fi налична),
с нормален wallpaper,
30-45 мин./ден разговори и 30 мин. Internet през wi-fi на ден -
2-2,5 дни ми държи батерията
2G,
автоматични настройки за подсветката на екрана,
ръчно синхронизиране (само след като имам wi-fi налична),
с нормален wallpaper,
30-45 мин./ден разговори и 30 мин. Internet през wi-fi на ден -
2-2,5 дни ми държи батерията
[Quote]Малко глупава тема. Все едно някой да попита колко харчи колата ми. Ми колкото я настъпя..[/Quote]
Нещо повече, въпроса е по-близък до, колко време карате с един пълен резервоар с бензин? ;)
От тази тема по-скоро ще разберем навиците на хората, от колкото реално какъв разход на енергия имат телефоните.
Нещо повече, въпроса е по-близък до, колко време карате с един пълен резервоар с бензин? ;)
От тази тема по-скоро ще разберем навиците на хората, от колкото реално какъв разход на енергия имат телефоните.
Колеги, изобщо не съм доволен от издръжливостта на батериите на съвременните смартфони.
Днес направо "стопих лагерите" на моите два смартфона :) Доста пътувах и реших да ги взема и двата за всеки случай. Всеки от тях е с батерия 1500 mAh. Сутринта преди да тръгна ги заредих докрай. През деня използвах Интернет, Скайп и GPS и музика и разговори. Горе долу по два часа и половина издържа всеки един от двата телефона. Единия като се изтощи, минах на другия. И загряват яко, ама яката, направо трябва да ги слагам на метална повърхност. Ама и нея я загряват, та трябва да ги местя. Какво е това чудо, трябва да имат вентилатори съвременните смартфони. То верно, че беше жега, ама все пак...
Та така, едвам изкарах деня с два телефона. 3000 mAh хвръкват ей така...
За по-сериозна работа човек трябва да носи по два или повече смартфона, или пък един, но с 2-3 батерии.
Днес направо "стопих лагерите" на моите два смартфона :) Доста пътувах и реших да ги взема и двата за всеки случай. Всеки от тях е с батерия 1500 mAh. Сутринта преди да тръгна ги заредих докрай. През деня използвах Интернет, Скайп и GPS и музика и разговори. Горе долу по два часа и половина издържа всеки един от двата телефона. Единия като се изтощи, минах на другия. И загряват яко, ама яката, направо трябва да ги слагам на метална повърхност. Ама и нея я загряват, та трябва да ги местя. Какво е това чудо, трябва да имат вентилатори съвременните смартфони. То верно, че беше жега, ама все пак...
Та така, едвам изкарах деня с два телефона. 3000 mAh хвръкват ей така...
За по-сериозна работа човек трябва да носи по два или повече смартфона, или пък един, но с 2-3 батерии.
Ден и половина, максимум два ама с много мъка.
Samsung Galaxy
Samsung Galaxy
Затова човек, когато иска да изпозлва устросйтвото си за малко повече и по-сериозна работа си взима таблет или ноутбук. За предпочитане таблет. С две батерии. Сещаш и се на къде бия?
Само да кажа: днес теефонът ми издържа 4 часа слушане на музика и се предаде. А това му е третата батерия. Май е врем е за смяна, нека само да видя новия айФоун.
Само да кажа: днес теефонът ми издържа 4 часа слушане на музика и се предаде. А това му е третата батерия. Май е врем е за смяна, нека само да видя новия айФоун.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
ако човек много ще пътува или много ще му е скучно може да направи следното.ако е с кола си взима зарядно за кола и си цъка телефона,нали ако не шофира.ако не като падне телефона се взима вестник или книга както са правили хората преди.
ако е много нужен гпс,то на телефон не може да се разчита има гпс-и туристически изкарват над 30 часа сдве АА батерии.телефона преди всичко е телефон,тоест за разговори :)
ако е много нужен гпс,то на телефон не може да се разчита има гпс-и туристически изкарват над 30 часа сдве АА батерии.телефона преди всичко е телефон,тоест за разговори :)