Колко време ви държи батерията на телефона
Re: Колко време ви държи батерията на телефона
[Quote] Това е абсурдна тема8)
Все едно да питаш за колко време стигате от София до Бургас. Ами между 3 и 10 часа, от много неща зависи.[/Quote]
Зависи, ако пътуваш с влак, може и повече време да отнеме
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4129091 :D:D:D
Все едно да питаш за колко време стигате от София до Бургас. Ами между 3 и 10 часа, от много неща зависи.[/Quote]
Зависи, ако пътуваш с влак, може и повече време да отнеме
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4129091 :D:D:D
филипс Х500 - при моето говорене по няколко разговора на ден - държи един месец .
при същото говорене , самсунг омния i900 държи 2-3 дена със стария уин-мобайл РОМ 6.1. , с тунингован 6.5. - около 5 дена. сега с вивакомски интернет , омнията държи около 2 дена , без разговори :) някои програми като навигация, вайфай рутер - я свалят за няколко часа. и това е напълно нормално
/филипса да повторя - 1 месец само разговори /
иначе филипс отдавна НЕ произвеждат телефони, а и в БГ не се внасят.
дали са лиценза на китайците за още няколко години, и сега което се произвежда е само и единствено от там.
купих си го миналата година през китайски сайт,
при същото говорене , самсунг омния i900 държи 2-3 дена със стария уин-мобайл РОМ 6.1. , с тунингован 6.5. - около 5 дена. сега с вивакомски интернет , омнията държи около 2 дена , без разговори :) някои програми като навигация, вайфай рутер - я свалят за няколко часа. и това е напълно нормално
/филипса да повторя - 1 месец само разговори /
иначе филипс отдавна НЕ произвеждат телефони, а и в БГ не се внасят.
дали са лиценза на китайците за още няколко години, и сега което се произвежда е само и единствено от там.
купих си го миналата година през китайски сайт,
Ползваш Епъл , нали? :D
Имам Епъл Айфоун 3GS. Еми к`во да ви кажа. Сутрин го зареждам , вечер е към 10-20%. Дори пада.
При 3G пуснато е по-малко.
Имам Епъл Айфоун 3GS. Еми к`во да ви кажа. Сутрин го зареждам , вечер е към 10-20%. Дори пада.
При 3G пуснато е по-малко.
То ако искаш да ползваш гпс е задължително да го сложиш на зарядно в запалката ,а за греенето наистина че си топли яко.Ако играя някоя по тежка игра даже махам задния капак да се охлажда по добре.Иначе по темата към три дена ако го ползвам по слабо и 1 ден ако е по натоварен а за игри час два и е аут:D
Докато не направят телефон, който да кара цял ден при каквото и да е потребление, всички телефони ще са fail.:)
хехе :) при какво да е потребление ??? - трудна работа.
та те лаптопите с техните 6 клетъчни и незнам си какви батерии не могат изтрая повече от 4-5 часа, та телефона ли ???
не може при всички функции на смартфона, които по параметри се доближават до някои лаптопи, да трае повече .
само при ГСМ функция е достижимо това нещо. не и при всичко накуп.
та те лаптопите с техните 6 клетъчни и незнам си какви батерии не могат изтрая повече от 4-5 часа, та телефона ли ???
не може при всички функции на смартфона, които по параметри се доближават до някои лаптопи, да трае повече .
само при ГСМ функция е достижимо това нещо. не и при всичко накуп.
От няколко месеца съм с нокия c3.Издържа ми с по 10 мин разговори на ден+30 мин на ден мобилен интернет по около 2 седмици.
Аз съм със Сатио при 30 мин. разговори на ден проверка на поща, ровене по 20 мин-3,5-4 дни, а го взех, когато излезе.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ъпдейт за новия личен Samsung GT-S5260 (Star II) - обичайното потребление, което очевидно е слабо, докарва до над седмица без проблем, това са около 1-2 часа разговори, някой друг СМС, и слушане на музика, както и десетина минути на ден Angry Birds, изключително издръжлива батерия.
Най-бързо съм го смъквал с Wi-Fi - много браузване и поща, отваряне на МС документи - изкара около 2 дни и все пак остана една скромна черта, но не ми се чакаше докрай.
Има разни показатели за CPU load - около 8 до 10% с всички пуснати widget-и.
Най-бързо съм го смъквал с Wi-Fi - много браузване и поща, отваряне на МС документи - изкара около 2 дни и все пак остана една скромна черта, но не ми се чакаше докрай.
Има разни показатели за CPU load - около 8 до 10% с всички пуснати widget-и.
Телефон 1- Самсунг Е2152 (2 сим карти) с 30-40 мин на ден разговори изкарва 6-7 дни.
Телефон 2- Самсунг Галакси С Плюс с 10-15 мин на ден разговори и много интернет (активиран дата пакет с непрекъснато ъпдейтващ се е-майл, време, скайп и сърфиране сумарно около 2 часа на ден, изкарва 1,5-2 дни.
Телефон 2- Самсунг Галакси С Плюс с 10-15 мин на ден разговори и много интернет (активиран дата пакет с непрекъснато ъпдейтващ се е-майл, време, скайп и сърфиране сумарно около 2 часа на ден, изкарва 1,5-2 дни.