Комфортни абонаментни планове от М-Тел
Re: Комфортни абонаментни планове от М-Тел
Не виждам никакви нови планове. Това е преименуване на старите им планове. Не виждам никаква новина. Не разбирам защо да сменя името на плана, на който съм в момента-релакс 500.
братле на мен от цял тел. указател към 180 номера само 25 са на глобул, на вивател нямам нито един, а тия от глобул приказвам 1 път в годината.
И престанете да плюете по операторите, всеки си има няква изгода, за да си е избрал съответния оператор.
Тва е мн безмислено да се пише вече, поумнейте по малко.
И престанете да плюете по операторите, всеки си има няква изгода, за да си е избрал съответния оператор.
Тва е мн безмислено да се пише вече, поумнейте по малко.
preview
абе човек ти добре ли си?
Вземи се прегледай.Всеки нормален човек вече се е махнал от Ментел такива наивници като тебе само им пълнят гушите на ментелци.
Деси напълно те покрепям.
На Ментел скоро ще им стане много дисконфортно когато им го набият шута все повече българи и им кажат асталависта бейби:)
Да живее Вивател:)
абе човек ти добре ли си?
Вземи се прегледай.Всеки нормален човек вече се е махнал от Ментел такива наивници като тебе само им пълнят гушите на ментелци.
Деси напълно те покрепям.
На Ментел скоро ще им стане много дисконфортно когато им го набият шута все повече българи и им кажат асталависта бейби:)
Да живее Вивател:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Stan*,
ще изкарат реално погледнато същият тарифен план...в този смисъл емотиконата на края на поста ти е напълно оправдана.
;))
ще изкарат реално погледнато същият тарифен план...в този смисъл емотиконата на края на поста ти е напълно оправдана.
;))
:) радвам се, че разбра леката ми ирония към въпросната ситуация. Реално погледнато, аз не смятам, че на съществуващ план с ново име + смс-и за първите три месеца има нужда от какъвто и да било отговор. Но след като казваш, че имаш вътрешно инфо...
Значи, да очакваме от Глобул (ако продължим в същия дух) Clever и Clever Group, съответно със 100 мин + 50 смс и 500 мин + 250 смс към 5/12 номера от мрежата.
;)
Значи, да очакваме от Глобул (ако продължим в същия дух) Clever и Clever Group, съответно със 100 мин + 50 смс и 500 мин + 250 смс към 5/12 номера от мрежата.
;)
"Братле"... аз лично съм абонат на Глобул, обхват досега не съм губил НИКОГА, услугите им са а МНОГО високо качество. И най-важното: в тия години когато толкова много млади хора избягаха в чужбина, Глобул, а не ТВОЯ прехвален Мтел, предлага 500 безплатни минути към 10 номера, 3 от моито са МЕЖДУНАРОДНИ! Та, "братле"... Мтел имат да наваксват, и то доста. И още нещо... айде да не ни караш нас тука да поумняваме, става ли?
Поздрави на всички от форума! :)
Поздрави на всички от форума! :)
-
- Регистриран: 04 дек 2007, 16:54
Re: Браво на М-Тел
Аз бях, sorry,ама не може да псуваш така във Форума.
край аз приключвам тая тема за операторите защото няма да се разберем, 100 човека 100 мнения, всеки да си ползва оператора, да не се оплаква и да не плюе другия, като не си техен абонат какво ви засягат техните работи?
какви 100 човека-100 мнения??? - Не виждаш ли,че само ти си от Ментел - я прочети всичките мнения и ще се убедиш, освен ако след малко не пише още някоя и друга откачалка в защита на Мтел.. а иначе ти пожелавам със здраве да си ползваш тия ментел боклуци и все така да им плащаш упорито и усърдно сметките си :-) много мазохисти има в тая малка държавица .. и допусна една голяма грешка, като наричаш тия гниди оператор - недей моля ти се, че ми е смешно :-)
Преди половин месец регионалният мениджър на Глобул обикаляше обектите на дистрибуторите за да провери как са заредени, предимно. Тогава разговарях с него и ми спомена, че ще пуснат план на базата на Смарт Груп с 500 мин. към 12 номера. Инфото имам от него - а до колко е "clever" това...да ти кажа честно си нямам и на идея - истината е че искам Вивател да изкарат тарифен план с по-ниска месечна такса и цена от 0.32ст./мин.
Поздрави, добра ирония!
;))
Поздрави, добра ирония!
;))