Комфортни абонаментни планове от М-Тел

diamond65
Регистриран: 20 яну 2008, 23:05

Re: Faith, 500 min. в M-tel ???

Мнение от diamond65 » 01 фев 2008, 23:10

А бе,хора обърнахте форума на пазар. Приличате на адвокати на три оператора, всеки за себе си прав. Това е напълно безмислено. Всеки има изгода от някои оператор и съответно го предпочита, но това не значи, че трябва за плювате по конкуренцията. Въртите се в един кръг.
Относно Мтел, аз съм му абонат от 2002 година и нямам никакви оплаквания, даже вчера си преподписах нов договор. А относно това, че щели да фалират-в първия офис, където отидох, имаше страхотна опашка и не ми се чакаше, отидох в друг офис и след мен направих опашка, че после едвам се пробутах през хората да намеря вратата. Това е самата истина и кръсноречиво говори, че Мтел имат достатъчно много абонати, които ползват услугите му.
Ако някой иска да плюе по операторите да си направи такава тема, тук не е мястото.

Rossoneri
Регистриран: 22 яну 2007, 14:32

Мнение от Rossoneri » 02 фев 2008, 00:19

хахахаха - викаш опашка пред мтел - ейй разсмя ме, аз тогава защо един път нямах щастието да видя такава опашка, защо пишеш простотии бе човек, остави са Мтел намира, а само ми обясни какви са мотивите ти да напишеш тази измишльотина - то и аз видях 3 човека пред касата, ма единия си прекратяваше договора и говореше яко високо, другия му беше приятел,а третия си плати сметката :-) .. а аз се зачудих защо съм влезнал изобщо, пък се сетих че детето ми гонех, защото ми избяга и отиде в офиса на тия смотльовци .. - а докато се разправях с малкия, един утепляк дойде да ме пита към какво да ме насочи - аз му казах да ме насочи към изхода :-) хаха

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Комфортни абонаментни планове от М-Тел

Мнение от KOBRETI » 02 фев 2008, 00:28

Сладурче,

като си тръгнала да "взимаш предвид", защо не вземеш предвид, че имам договори и с 3-те оператора?

Никого не защитавам... Казах и преди - посочи ми на кой друг оператор и на кой план мога да говоря около 2 часа на месец към абонати в Мтел за под 20 лв. Ако ми дадеш такъв вариант, ще те черпя и ще си закрия Мтел-ската карта... Ако не ми дадеш вариант, не аз съм необективен, а ти...

А когато ти се опитваш да даваш акъл единствено на фенска основа, ти си тази, която става смешна...

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 02 фев 2008, 00:34

Мерси, ама аз нямам принципи, които ме набутват с пари... Факт е, че с абонати на Мтел най-евино се говори през Мтел-ска карта... Всички приказки за обратното са глупости... Как така пък съм им абонат от 99-та година и досега никога не са ме лъгали... Нямам нито един личен познат, който е бил лъган от тях...

Но примерно имам познат, който не си платил сметка на Глобул, спрели му телефона и му дошла сметка за 100-на лв. След 2 месеца дошло заплашително писмо и сметка за 250 лв. Той пак не платил. След още 1-2 месеца му дошла сметка за 750 лв и заплаха с вкарване в кредитни регистри, съдия-изпълнители и т.н.

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 02 фев 2008, 00:35

Ами ти толкова елементарно изказване не можеш да разбереш, а даваш акъл наляво и надясно на кой оператор да бъдем и какви планове да ползваме...

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 02 фев 2008, 00:37

Убеден съм, че тогава ще има доста нови неща. Нека не се заблуждаваме - Мтел държат по-високи цени, защото при тях има по-голямо търсене. Ако поискат, могат да сринат пазара с ниски цени и пак да са на далавера, просто всичко е въпрос на бизнес и гледат да имат максимална печалба. Ако нещо или някой друг оператор ги застраши, ще реагират много бързо...

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 02 фев 2008, 00:40

Айде сега - толкова ги мразиш Мтел, обаче висиш пред овисите им и правиш статистика колко хора имат на касите и какво правят...

пОспри се малко... балъците свършиха...

Rossoneri

Мнение от Rossoneri » 02 фев 2008, 00:47

ааа не са свършили - ти си жив пример за това :-) айде че гледаме филм, утре напиши нещо пак, за да се посмея, много ми е весело - щом ти е изгодно си стой на мтел, вече го разбрахме .. лека нощ

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 02 фев 2008, 00:55

KOBRETI,
работя за Глобул и имам приятели които работят за М-тел...но по-як тарифен план от Freedam30 (за 20лв.) + доплащане 5лв. за група Фаворити няма..Получаваш над 83 (даже май към 86) минути към всички мрежи и до 1000 минути към 5 номера от вива-мрежата.

Viva Vivatel.
;))

Rossoneri

Мнение от Rossoneri » 02 фев 2008, 01:04

И да му обясняваме 3 часа, пак няма да ни разбере този господин Кобрети.. аз като заговоря с някой, който е на мтел, имам чувството че говоря с неудушевен предмет, ти му приказваш в точни цифри, то едно си знае и си го повтаря - така че е безрезултатно само да си губиме времето с тях .. и 1000 мин към всички за 20 лв да дадат Вивател, тези хора пак ще възхваляват тези боклуци Мтел

Отговори