Комфортни абонаментни планове от М-Тел

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Безумен СПОР !!!

Мнение от Capo_69 » 03 фев 2008, 14:31

Всеки му е игодно, независимо от оператора.
Щом ползва услугите му значи му е OK.
Естественно, че към М-тел е по-тънко да званиш от М-тел карта.
И на ГлоБул е същата ситуацията.
И затова повечето ми познати имат по два телефона.
каде на ваучери, каде на сметки с по 10 номера в група за приятели.

Закакво спорите не мога да разбера?
И убиди, защо ????
Аз също съм с 3 телефона и то на ваучери (представете си).
И ми е по-тънко от ако съм на такса.

А дали си на М-тел или ГлоБул или вива вапрос на преценка - каде и в коя мрежа говориш повече.

Нито вива план 20 лева такса и говориш за 30 лева нито алтернативните на другите оператори са изгодни.
Просто ситуацията е еднаква и при трите.
А каде ще си плащаш сметките е едно и също.
А кои лъжат клиентите си повече...., естественно кадето абонатите са повече.

Мтел говоря на .22 ст.
ГлоБул говоря на .22 ст.
вива Freee
Няма такси - няма фактури и договори.

preview
Регистриран: 15 фев 2006, 20:18

един умен човек

Мнение от preview » 03 фев 2008, 14:54

еми а кажи ми ти, толкова мтелмразци има че не е истина, всеки сам си избира към кой да е, как му е удобно и прочие.

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Re: един умен човек

Мнение от iavorski » 04 фев 2008, 18:44

Няма смисъл да се плюе този или онзи оператор. Фактите са че повече от две години след старта на Вивател те все още държат под 10% от пазара. Глобул се представиха доста по-добре на старта!

Най-добре да видим 12 месеца след старта на преносимостта кой ще има повече абонати. Пак Вива ще са последни. Спокойно залагам една каса бира на това.

Rossoneri
Регистриран: 22 яну 2007, 14:32

Мнение от Rossoneri » 04 фев 2008, 20:12

Ако човек има поне мъничко мисловна дейност, нямаше да се изкаже така, но пък оптимизма е на високо ниво - няма лошо :-) пък и няма нужда да чакаме 12 месеца .. още веднъж казвам, оператора е добър тогава, когато човек говори повече и то с по-малко разходи.. аз г-н Яворски, не с каса бира, а и на теб Нокия 95-ца ще дам, ако направиш моите разговори през частен абонаментен ментелски план, и на същите пари като мен през частен вивател план - личния си автомобил също го залагам! и главата да си отрежеш колкото мен пак няма начин да изговориш в моментните цени!!!

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Мнение от Vinety » 05 фев 2008, 08:36

Много правилно .Аз бях от първите абонати на вивател отвратен от бандитската политика фиксирам мтел на другите оператори .После минах на договор с един приятел другите около нас ни се присмиваха за какво нямало с кой да се говори били същите маскариобаче с времето като ни гледаха как си говорим свободно и какви сметки плащаме а тях ги беше стах да вдигнат телефона минаваха един по един на вивател .Сега мога дса кажа че 90 процента от оказателя ми е на вивател .С жвсички които съм говорил се изказват положително никой не мисли да се маха .Сметките им падат разговорите се овичават Домашен телефон не ползвам даже мисля да го изключа .Пък нека някой хора си говорят каквото искат като ги слушам какплащат по 100-200 лева жал ми става и смешно как може да има такива малумници

Rossoneri

Мнение от Rossoneri » 05 фев 2008, 11:11

и моя указател е така, даже повече от 90% , но докато има такива будали да си плащат на престъпниците, все така ще е.. това че живеят в България им се отразява на мисловната дейност.. никога няма да се оправим в тази държава по какъвто и да е параграф .. ето ви нагледен пример с хората на ментел.. квото и да му кажеш, той те гледа тъпо и почва да мрънка някакви глупости.. а тия от мтел са си много прави, ебавайте ги до последно с комфорта, мен ми е кеф.. а мен лично не ме касае че вие плащате на ментелите, мен ме е яд,че българина си остава най-тъпия народ.. а приказки от сорта - ама с кого да говоря като всичко ми е на мтел - ми на мтел ще ви е, щото с какъв се събереш, такъв ставаш - защо мойте приятели не са на Мтел? абе нямате рационално мислене, а пък някои са тръгнали да ги защитават - тези пък нямат никакъв вид мислене!!!

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Мнение от iavorski » 05 фев 2008, 14:51

Гледай сега - не съм казал че има по-изгоден план щото аз сто плана на три оператора наизуст не мога да помня. Обаче за корпоративни клиенти вива все още са най дървени като оферти. А нали се сещаш че най много приходи операторите прибират от служебни карти щото там хората говорят с идеята - нали фирмата плаща. На жена ми фирмата си взеха 25 глобулски карти защото им прдложиха най-изгодна оферта / Мтел бяха плътно зад Глобул а Вива се изложих направо казано /. Е тези 25 карти правят месечно между 2000 и 3000 лева сметка. Кажи ми колко физически лица били те на Вива, Глобул или Мтел ще генерират 3000 лева приходи? Ей затова си мисля че Вива ще останат последни. Защото подписаха един договор за взаимно свързване дето ги спъва още от старта им и така и ще си остане. Освен ако Мтел не им подарят нов по-изгоден договор. Както се сещаш това никога няма да стане.

Rossoneri

Мнение от Rossoneri » 05 фев 2008, 15:06

Аз не случайно няколко пъти написах - оставете тези корпоративни карти, нали тук говорим за крайния потребител - тоест за частните им планове, мен не ми пука колко ми е сметката на служебния, но ми пука колко е личната ми сметка - не е ли така? Всеки си гледа неговата изгода, а за сега Мтел просто копират Глобул, нищо общо нямат техните тарифи с тези на вивател - за 5 лв Мтел и Глобул - 3 номера - при вива е всички!!! - защо да не променим тази измама на тези оператори и тогава ще се принудят и те да затворят мрежата си - за 5 лв към всички на глобул или аналогично и към мтел - а те само от начално таксуване на минута взимат с около 25% повече от реалното потребление на абоната - това е изчислено от еврокомисията - защо трябва да допускаме още да ни мамят, вече милиардери ги направихме тез престъпници

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Мнение от Vinety » 05 фев 2008, 17:15

Да Черната акула е .Най добрия боен хеликоптер в света .С класа над апачи:)

nepukis
Регистриран: 06 мар 2008, 00:35

Re: Браво на М-Тел

Мнение от nepukis » 06 мар 2008, 00:40

Pich, zvuchi6 mi kati 4ovek, deto mai ne si e plashtal smetkite na MTel i sa iskali da te sudqt za "ogromnite ti smetki" i ne mojesh da si go prostish. Ne si izkarvai na operatora tvoite problem4eta. Mnogo staromodno zvuchi6, daje ne si ubeditelen, pljampash za jalostnite si stotinki i tva e. Takiva kato teb mnogo sa mi sku4ni, dai ne6to interesno,a?

Отговори