Компанията "Булсатком" получи лиценз за GSM оператор

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Re: Компанията

Мнение от milen888 » 11 яну 2013, 21:13

[Quote]\"Ние сме българска компания, която се занимава с иновации. Не разполагаме с лесни пари – разчитаме на клиентите си и на услугите, които вече сме изградили, на тяхната преценка доколко са достъпни, както и на банково финансиране\", сподели след получаването на лиценза за GSM оператор Максим Заяков, изпълнителен директор на \"Булсатком\" АД.[/Quote]
[Quote]\"Благодарение на работата на екипа ни и с подкрепата на нашите лоялни клиенти през последните 8 години успяхме да работим, без да увеличим цената на базовата си услуга. Считаме, че в областта на технологиите това е възможно, стига всички участници да имат социално отговорна фирмена политика, при която водещи са потребностите на клиентите, а не бързите печалби, които се превеждат в чужбина. Изграждането на новата мрежа е естествено продължение на стремежа ни да предоставим на нашите клиенти широкоспектърен пакет от услуги в областта на телекомуникациите на балансирана и достъпна цена\", каза още Заяков.[/Quote]

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Мнение от Sharky_80 » 11 яну 2013, 23:05

Исками се да успеят, но дълбоко се съмнявам. Доста са неадекватни с основната си дейност- телевизията.
Пример:
1 Взех с връзки HD приемник - чаках само 3 месеца. Сега се очертава да чакам поне месец за втори SD приемник. Малко несериозно ми изглежда това, с което са се захванали, но дано да греша!
2. Сайта им е много зле, няма почти никаква информация. В момента са пуснали компенсация заради Бтв, като доколкото разбрах вариантите са 3 - 1-ви вариант. HBO/HBO HD и HBO comedy. 2-ри вариант. Film+HD, Hobi HD и Cinemax. 3-ти вариант. 1 лв. отстъпка. Тъпото е, че за да активирах компенсацията трябва да отидеш до офис и да го заявиш на място, на 080013800 не става. Аз обаче звъннах на 2-3 офиса и успях да ги убедя да ми активират HBO-тата по телефона. Казаха ми, че са активни до края на месеца дори и утре да пуснат Бтв.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 11 яну 2013, 23:55

Явно не си ходил скоро до касите. Бях днес в кварталната да платя за полугодието и без дори да споменавам ми предложиха един куп варианти за компенсация. Приех безплатен премиум, HBO не гледам. Исках да ми удвоят скоростта на нета, но нямало как.
А сайта действително е зле, заедно със системата за онлайн плащане, приемниците и много други работи - ниските цени рефлектират върху всеки един аспект.

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Мнение от Sharky_80 » 12 яну 2013, 00:08

[Quote]Явно не си ходил скоро до касите.[/Quote]

Последно ходих по Коледа за да платя за 1/2 година! Иначе настина до каса ходя много рядко, принципно плащам от epay.

Какъв е проблема да ми активират компенсацията по телефона, а трябва с хиляди уговорки да ги моля. Трябва ли да ми губят времето да ходя до техен офис, като това може да стане по телефона? Има хора, които също не посещават офис на Булсат, а си плащат по електронен път, поне да сложат едно съобщение на сайта.
Хубава работа ама българска, все трябва да чакаш да питаш, да им се молиш и т.н. Мисля, че много се надценяват!

vladovn

Мнение от vladovn » 12 яну 2013, 13:47

По тв+ в репортаж се обясни, че ще имат гласова услуга и пренос на данни през 4G мрежа.

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 12 яну 2013, 15:06

Какви апарати и с каква технология ще могат да работят в тази мрежа?

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 12 яну 2013, 15:14

Дългоочаквана новина! Браво! От тук нататък само търпението да е с нас, че си има бая време докато осигурят пълно покритие, но съм ЗА с двете ръце! Колкото повече конкуренция - толкова по-добри условия за клиентите! Хип-хип :D(yes)

vladovn

Мнение от vladovn » 12 яну 2013, 15:27

Например iPhone 5 GSM A1429 и всички други, които поддържат lte1800. :) SGS3 има версии с lte, тепърва ще излизат модели които поддържат.

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 12 яну 2013, 15:42

Благодаря, тоест телефони от типа 1208, e-серии, n-серии, c-серии и всякакви други няма да могат, така ли се получава?

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 12 яну 2013, 15:50

където има lte инфраструктура gsm мрежата се ползва за пренос на глас и за трафик на данни в зоните, в които няма lte. тъй че старите телефони ще продължат да си работят, но няма да имат достъп до високите скорости на трансфер.

Отговори