Компанията "Булсатком" получи лиценз за GSM оператор
Компанията "Булсатком" получи лиценз за GSM оператор
Компанията \"Булсатком\" получи лиценз за GSM оператор от Комисията за регулиране на съобщенията (КРС).
С това компаниите - доставчици на мобилна телефония на българския пазар стават общо четири заедно с \"Виваком\", \"Мобилтел\" и \"Глобул\".
От новолицензираната компания обявиха, че ще стартират услуги за клиенти преди края на 2013 г., каквото е и задължението й по закон. Така тя ще може да предлага и мобилни услуги, използвайки вече набраната си база абонати на телевизия и интернет и предлагайки обвързване на трите услуги, както вече правят \"Виваком\" и \"Мобилтел\". Стойността на лиценза е 19 млн. лв. , които вече са платени.
Ха така .... Честито ! (yes)
С това компаниите - доставчици на мобилна телефония на българския пазар стават общо четири заедно с \"Виваком\", \"Мобилтел\" и \"Глобул\".
От новолицензираната компания обявиха, че ще стартират услуги за клиенти преди края на 2013 г., каквото е и задължението й по закон. Така тя ще може да предлага и мобилни услуги, използвайки вече набраната си база абонати на телевизия и интернет и предлагайки обвързване на трите услуги, както вече правят \"Виваком\" и \"Мобилтел\". Стойността на лиценза е 19 млн. лв. , които вече са платени.
Ха така .... Честито ! (yes)
Re: Компанията
Аз обаче си спомням, че бяха обещали ако не успеят да стартират до края на 2012, това да стане в началото на 2013...сега с близо 1 година удължиха срока.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Чудесна новина!!!! А сега да видим картела какво ще направи?
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 19:14
Честито! През Януари 2014 да очакваме 1000 мин. + 100Mbps + IPTV 100 канала за xx лв. :)
Честито! Няма ли някаква конкретна дата, да знам какво да правя със сегашния си оператор?
[Quote]...да знам какво да правя със сегашния си оператор?[/Quote]:D
Рибата в морето.....;)
По темата, аз малко съм скептик към БГ фирмите защото още работят на принципа \"влагам едни пари, ама вчера трябва да съм ги избил двойно\":|
Рибата в морето.....;)
По темата, аз малко съм скептик към БГ фирмите защото още работят на принципа \"влагам едни пари, ама вчера трябва да съм ги избил двойно\":|
GSM ? няма ли да изграждат LTE за каква конкуренция говорим
и Мтел и Виваком са в готовност да предложат същото при това с традиционното 2G
освен това спектъра на булсатком е много малък за качествена услуга предполага
много базови станции които няма как да се пуснат бързо
и Мтел и Виваком са в готовност да предложат същото при това с традиционното 2G
освен това спектъра на булсатком е много малък за качествена услуга предполага
много базови станции които няма как да се пуснат бързо
изпреварил си ме с-рибата и тигана :D
Ако имат прилична оферта бих им станал клиент най-малкото за да бойкотирам сегашната мутрокрация и олигопол !
Честито на Булсатком за лиценза (yes) За съжаление в България всичко става бавно поради най-различни причини- регулаторни пречки, намеса на конкурентите, които се опитват с подмолни хватки да запазят олигопола в мобилните комуникации и т.н. Но нищо- края на 2013 г. не е далече- има няма към десетина месеца и сме там :) Разбира се очаквам още от средата на тази година настоящите оператори да започнат да свалят цените, за да обвържат с дългосрочни договори клиентите си.
[Quote] Успех на Булсатком (yes)
Подкрепете българската компания, спрете да плащате на чужди мултинационални компании, чиято единствена цел е да изнасят огромните си свръхпечалби извън страната в полза на акционерите си и в ущърб на българските граждани, принудени да плащат за комуникация, цени, по-високи от европейските![/Quote]
[Quote] Успех на Булсатком (yes)
Подкрепете българската компания, спрете да плащате на чужди мултинационални компании, чиято единствена цел е да изнасят огромните си свръхпечалби извън страната в полза на акционерите си и в ущърб на българските граждани, принудени да плащат за комуникация, цени, по-високи от европейските![/Quote]