Конферентен разговор с карта на боб?

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Конферентен разговор с карта на боб?

Мнение от Мilen » 07 фев 2015, 16:04

Колеги, понеже ми остават много минути и не мога да ги изговоря, днес пробвах да проведа конферентен разговор с двама души едовременно. Телефона поддържа опцията, но явно боб нещо не са активирали, защото разговор така и не се проведе. С мтелска карта всичко става автоматично от раз.

Към абонатите на боб- провеждате ли конферентни разговори и трябва ли нещо да се активира?

ssnaiperr
Регистриран: 18 яну 2005, 14:54

Re: Конферентен разговор с карта на боб?

Мнение от ssnaiperr » 07 фев 2015, 17:00

И аз съм пробвал. Не става бях се обаждал преди време на оператор който ме убеждаваше, че е само опция на телефон и при тях няма нищо за активиране. Повече не съм се занимавал. Ако искаш пробвай да се обадиш и да попиташ да видим на теб какво ще ти отговорят компетентните служители.

Мilen

Re: Re: Конферентен разговор с карта на боб?

Мнение от Мilen » 07 фев 2015, 17:07

Отдавна съм спрял да се обаждам на некомпетентните служители от клиентското обслужване. Под всякаква критика са и при трите оператора. Редовно дават подвеждаща/заблуждаваща информация, освен това почти нищо не разбират от мобилни комуникации. Имат си там някакъв чек лист и отговарят по него. При заплати от по 400-500 лв. няма как да очакващ повече.

Допускам, че е възможно боб да не поддържат конферентен разговор. Ако наистина е така, то това ще е голяма глупост, при положение, че ползват мрежата на мтел, където всичко тръгва. А и това е базова услуга от зората на мобилните комуникации, но в БГ всичко е възможно.

asar
Регистриран: 24 мар 2007, 20:34

Re: Re: Re: Конферентен разговор с карта на боб?

Мнение от asar » 07 фев 2015, 17:18

И аз съм пробвал - не става.
И на сайта им, в раздела за предоставяните услуги, няма нищо споменато за такава възможност.

snookybg
Регистриран: 17 ное 2014, 20:23

Re: Re: Re: Re: Конферентен разговор с карта на боб?

Мнение от snookybg » 07 фев 2015, 19:10

Тъкмо и аз пробвах вчера и не стана. Натискам бутона за конферентен, но нямаше ефект. Преди с Мтелската карта нямаше проблем. :S Ако някой получи инфо, моля да сподели.

Мilen

Re: Re: Re: Конферентен разговор с карта на боб?

Мнение от Мilen » 08 фев 2015, 16:07

Според служител в магазин на боб, те НЕ ПОДДЪРЖАТ услугата конферентен разговор, въпреки че тя е налична в мрежата на Мтел, която боб използва. Няма логика, но все пак се намираме в България, тук човек не трябва да се учудва на нищо.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 08 фев 2015, 16:11

Аз си го обяснявам с това, че билинга е различен на BOB от този на Мтел. Това че ползват мрежата им е друго нещо. Така мисля аз, но може и да греша.
Samsung GALAXY S22 Ultra

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Мнение от sgs_maniak » 08 фев 2015, 17:32

Колега щом са ти казали може би не поддържат тази услуга . В сайта им в списъка с услуги пише само за
изчакване на повикване
задържане на повикване

Отговори