brrrrrr, човека си е направил труда да поясни, а вижте какво получава.
Това не е хубаво :-(
По-добре подобни постове отколкото "тъпи" изказвания и спорове.
Подобни постове като на A4i са много малко.
Иначе като цяло е пълно с тъпотии тука.
А на A4i мога да кажа БЛАГОДАРЯ ;-)
Коя е най-небъгавата ОС?
Re: Коя е най-небъгавата ОС?
@Nistel:
"1100 няма бъгове ?
Нокия са успели да направят невъзможното и дори този уникално орязан откъм всичко телефон има един дразнещ бъг.Може и други да има, но ето го и него;
Напиши *92702689# .. дотук добре, но обратно в менюто ? "
Е хайде сега :-D
Не всички Нокии са с този "бъг" за които говориш :-)
Съгласен си нали ?
"1100 няма бъгове ?
Нокия са успели да направят невъзможното и дори този уникално орязан откъм всичко телефон има един дразнещ бъг.Може и други да има, но ето го и него;
Напиши *92702689# .. дотук добре, но обратно в менюто ? "
Е хайде сега :-D
Не всички Нокии са с този "бъг" за които говориш :-)
Съгласен си нали ?
Да и аз на A4i искам да кажа тенкю:)
Значи дотук разбрах, че най малко проблеми може да се очаква от Андроида и Ябълката, нали така?
Значи дотук разбрах, че най малко проблеми може да се очаква от Андроида и Ябълката, нали така?
Логиката в опростен вид е горе-долу следната : телефон без ОС = радиостанция ; телефон с ОС = ПЦ.
Телефон със сменяема батерия и стабилна ОС - няма нужда от Reset бутон;
Телефон с Reset бутон вече е съмнителен по отношение на стабилността на ОС.
ARM процесорите са ориентирани към сметки с цели числа, но условно може да си ги "мерим" със супер компютрите по информацията от тази страница : http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_architecture
Re: edin - прецени сам за себе си за какво и как ще го използваш телефона и на тази база реши. Общо взето, въпреки недостатъците iPhone e сравнително най-балансиран за обща употреба. Не го използвам и не мога да преценя до колко OS X е стабилна операционна система. Нека другите колеги да кажат нещо по въпроса.
Телефон със сменяема батерия и стабилна ОС - няма нужда от Reset бутон;
Телефон с Reset бутон вече е съмнителен по отношение на стабилността на ОС.
ARM процесорите са ориентирани към сметки с цели числа, но условно може да си ги "мерим" със супер компютрите по информацията от тази страница : http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_architecture
Re: edin - прецени сам за себе си за какво и как ще го използваш телефона и на тази база реши. Общо взето, въпреки недостатъците iPhone e сравнително най-балансиран за обща употреба. Не го използвам и не мога да преценя до колко OS X е стабилна операционна система. Нека другите колеги да кажат нещо по въпроса.
бъга с *#92702689* и про мен на 1650 го има
Виж сега брат ми аз не съм на 15 и не съм си губил времето през годините. И ти казвам че той е прочел информация в интернет и се е опитал да се покаже за големия интелект. Аре с капацитети не ми се занимава и ми е през оная работа.
Много си наивен ,а пък ме кефиш. Умен си не се връзвай на глупостите ми. Нека ти обясня нещо. Човекът е грешник и като такъв прави грешки във всяко едно нещо което е направил в нашия свят. И така във всеки един компютър, телефон, програма и т.н. има бъгове ! Безгрешни такива няма така както ние не сме безгрешни.
@brrrrrr:
"Много си наивен ,а пък ме кефиш. Умен си не се връзвай на глупостите ми. Нека ти обясня нещо. Човекът е грешник и като такъв прави грешки във всяко едно нещо което е направил в нашия свят. И така във всеки един компютър, телефон, програма и т.н. има бъгове ! Безгрешни такива няма така както ние не сме безгрешни. "
brrrrrr направо "изби рибата" с това.
Но е много вярно ;-))))
Дори не се заяждам, да не прозвучи така само ;-)
"Много си наивен ,а пък ме кефиш. Умен си не се връзвай на глупостите ми. Нека ти обясня нещо. Човекът е грешник и като такъв прави грешки във всяко едно нещо което е направил в нашия свят. И така във всеки един компютър, телефон, програма и т.н. има бъгове ! Безгрешни такива няма така както ние не сме безгрешни. "
brrrrrr направо "изби рибата" с това.
Но е много вярно ;-))))
Дори не се заяждам, да не прозвучи така само ;-)