Край на автоматичното удължаване на договора за телефон, кабелна тв и
Край на автоматичното удължаване на договора за телефон, кабелна тв и
http://www.mediapool.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%83%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B2-%D0%B8-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82-news187685.html
Re: Край на автоматичното удължаване на договора за телефон, кабелна т
Прилича ми изключително много на герберски пиар. Настояваме гласуване на точка за моменталното освобождаване на всички настоящи договори от прословутата неравноправна клауза "автоматично преподписване" и недопускането и в бъдеще. Всичко различно от това е пиар и нищо повече. И какви са тези смешни глоби от "5 до 60 лева". Трябва да са от 50 000 до 600 000 глобите. Всеки си прави пиар, но не минава.
Добре де, каузата за автоматично преподписване се премахна още март месец. Каква е тая новина? Какво става с настоящите договори? Това е нещото от което всички се интересуват, не тоя прах в очите.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Ти неразбрали че това е прах в очите? И най-чудното ми е че всички се радват и за какво? Все едно да кажа утре по новините че българите ще имаме ток и вода:X
Единственото "ново" което разбрах от цялата "новина" е че и [B]настоящите[/B] абонати ще могата да се отказват;)
Единственото "ново" което разбрах от цялата "новина" е че и [B]настоящите[/B] абонати ще могата да се отказват;)
[Quote]Добре де, каузата за автоматично преподписване се премахна още март месец.[/Quote]
Операторите я махнаха сами(и то не еднакво) защото много добре бяха осведомени,че ще има такъв закон.Направиха го с надежда да не се приеме закона като залъжат хората,че са го махнали сами.Да ама не, алчността на два от тях които със сто условия уж махнаха АП доведе до приемането на закона.
[Quote]Какво става с настоящите договори?[/Quote]
Ами кво става,ще си ги изкарате до края:P
Операторите я махнаха сами(и то не еднакво) защото много добре бяха осведомени,че ще има такъв закон.Направиха го с надежда да не се приеме закона като залъжат хората,че са го махнали сами.Да ама не, алчността на два от тях които със сто условия уж махнаха АП доведе до приемането на закона.
[Quote]Какво става с настоящите договори?[/Quote]
Ами кво става,ще си ги изкарате до края:P
Това като новината дето бяха пуснали наскоро, че "вече" можело да се преглеждаме при специалисти лекари срещу заплащане, без да ни трябва направление.(woo)
Вече имам чувството, че навсякъде новините идват от
www.theonion.com/
(whistle)
Вече имам чувството, че навсякъде новините идват от
www.theonion.com/
(whistle)
Само не става ясно дали ще важи и за вече сключени договори, но след като не е дискутирано, по-вероятно е да не важи и както казва радо ще трябва да си ги изкараме до края. Между дургото са обсъждани и други казуси касаещи комфорта на крайния потребител, мнозинството не прие предложенията на депутатите от Синята коалиция операторите да осигуряват възможност на крайните потребители за автоматично отстраняване на нежеланите търговски съобщения.
Също така са приели и ето това, от 1 септември 2013 г. наземното аналогово телевизионно радиоразпръскване се прекратява.
http://dnes.dir.bg/news/mobilni-operatori-telefoni-dogovori-10162769?nt=10
Също така са приели и ето това, от 1 септември 2013 г. наземното аналогово телевизионно радиоразпръскване се прекратява.
http://dnes.dir.bg/news/mobilni-operatori-telefoni-dogovori-10162769?nt=10
[Quote]да осигуряват възможност на крайните потребители за автоматично отстраняване на нежеланите търговски съобщения.[/Quote]
Мисля,че и при трите КОоператора някаде в морето от точки,членчета и чепати членове има една,че приемате да получавате рекламни съобщения.Би трябвало да има и поле за отказване.Преди много години при сключване на договор с вива писах на ръка,че не желая да получавам и наистина на нея карта аз и до днеска не съм получавал такива смси.При подновяване или подписване на договор би трябвало да приемат това ваше желание.
Мисля,че и при трите КОоператора някаде в морето от точки,членчета и чепати членове има една,че приемате да получавате рекламни съобщения.Би трябвало да има и поле за отказване.Преди много години при сключване на договор с вива писах на ръка,че не желая да получавам и наистина на нея карта аз и до днеска не съм получавал такива смси.При подновяване или подписване на договор би трябвало да приемат това ваше желание.
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
нагло е ,особено с такива игри като "стани бедняк" просто е грабеж при това нагъл и безочлив (no)(no)(no)(no)
моят договор изтича м. април,има клауза за автоматично подновяване.ще се остане ли безсрочен или ще се поднови автоматично и едва април 2013 ще е по новите условия?(angry)щото по логиката им сега аз съм подписал с тази клауза и едва април 2012 в новия договор ще я няма!