Край на Flash за Android
Край на Flash за Android
http://t.co/Lm2DQo2t
А, а, а?
А, а, а?
Re: Край на Flash за Android
Едните мразят епъл, другите мразят андроид.. Всичко си е в реда на нещата. :)
Е крайно време беше. Трябваше да ходиш с сървърен процесор и 100Ah акумулатор за да може да ползваш flash-а безпроблемно.
Аз доколкото разбрах, новите версии на ФФ и ИЕ няма да поддържат Флаш, така че нещата и без това отиват към умиране на тази идиотска технология... Новата бета на Youtube също е без Флаш... Колко време иФон бяха без Флаш? Не виждам някой да е умрял от липсата му... Тази глупост освен за правене на банери, трябва да бъде забранена...
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
аз (както и повечето хора използващи продукт на епъл) не мразя андроид. мразя тази част от използващите андроид, които ми слагат етикет на позьор и глупак, само защото използвам епъл ;)
иначе по темата - флаша няма да ми липсва, но с интерес чакам коментарите на хората, който на дълго и широко обясняваха, как айШит е Шит защото няма флаш ;)
иначе по темата - флаша няма да ми липсва, но с интерес чакам коментарите на хората, който на дълго и широко обясняваха, как айШит е Шит защото няма флаш ;)
не
flash за аndorid остава. просто няма да има нови версии, а само ъпдейти на сигурността и стабилността.
flash за аndorid остава. просто няма да има нови версии, а само ъпдейти на сигурността и стабилността.
Това е един светъл ден за всички мобилни потребители. Честито (beer)
Вероятно това ще има ефект и върху "глобалното затопляне" и намаляване на парниковия ефект на планетата. Време беше този тумор да бъде изрязан от нашите мобилни устройства а по-нататъка и от настолните.
Вероятно това ще има ефект и върху "глобалното затопляне" и намаляване на парниковия ефект на планетата. Време беше този тумор да бъде изрязан от нашите мобилни устройства а по-нататъка и от настолните.
На мен ми липсва флаш. Във всички спортни сайтове клипчетата са флаш и аз просто не мога да ги гледам. Също и много стриймове.. Просто съм приел, че телефонът ми е доста по-назад в това отношение от андроидите и се утешавам с другите плюсове :)
Когато браузърите спрат да го поддържат, всички сайтове ще си пренапишат софтуера, спокойно. Така че ще си имаш същата функционалност, но без Флаш...
Ами това хубаво, но до тогава ще съм сменил 3 телефона сигурно.. :)