Летни промоции 2016
Re: Re: Re: Летни промоции 2016
Всъщност , кой от трите модела е по добрия избор :S Лж Ж4 за 470 лв кеш , Леново А 7010 за 250лв кеш или ХТЦ 530 за 140 кеш ... Всичките на 23 лв такса при прехвърляне ..:|
Свалили, ама само за първата година от договора - следващите 12 месеца ще те дарят 70 лева на месец, при това неограничените минути са само към мобилни номера ;-) Вива за 24 лева на месец ЗА ЦЕЛИЯ срок на договора дават неограничени минути - към ВСИЧКИ мобилни и фиксирани номера в България, 16 гиги на бърза скорост, 128 гб облак и мобилна телевизия с 45 канала, Теленор също имат добри оферти - с неограничен нет за социални приложения, НВО Го, неограничени смс-и в мрежата, международни и роуминг минути...
Re: Re: Re: Re: Летни промоции 2016
Пиииич, избери си клас телефон и тогава ще си говорим. Ако не ти пука за парите, LG G4 е съвсем друга бира спрямо двете други тояжки. Ако ти трябва слушалка, колкото по-евтино, толкова по-добре. Ако ти трябва нещо друго, трябва да се мисли.
Ако парите не са проблем за теб, вземи си LG -то.Избягвай посредствените смартфони. Жената има един калпав телефон, който не става за смартфон, често и за слушалка не става.
Re: Re: Re: Re: Re: Летни промоции 2016
Кое е "посредствено" на 7010? Ако може с факти и аргументи, иначе само си "хабиш" KBD-то...:D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Днес бях в офис на Мтел , около 2 часа ме търпяха момичетата , пречапах всички изложени телефони ... Значи идваха клиенти прибиращи се от чужбина отпускари / кинтаджии / сключваха планове около 20 те лв. и допълнително активираха за 3-4 лв. мегабайти . Като взимаха и телефони ,предимно евтини щото като заминели ги ползват родители , баби , роднини ... Аз за себе си ще избирам между Huawei GX8 за 260лв. кеш неограничени разговори и 8 гб нет 22 лв. твърда такса ... или евтинджоса Acer Liquid Z630 за 100 лв кеш на същия план .... и може би Samsung Galaxy J5 ... за 130 лв. кеш ... момичетата ми казаха , че за тая седмица са продали над 5 бройки от него ... ;)
Huawei-я е най-мощен от трите избрани.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Миналата година Юли месец Виваком яко , забиха имаше 50 % отстъпка ..... :S
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Летни промоции 2016
По Коледа ще е голямата война, като започне изтичането на договорите, подписани на промоциите в края на 2014 и 2015 г. :D
Само днес в Мтел часовник Самсунг на половин цена на 50% от реалната ...(woo)