Loop най-накрая доби смисъл
Loop най-накрая доби смисъл
Освен с приятелите си от LOOP зоната, новите абонати на най-младата мобилна мрежа в България вече ще разговарят на уникалната цена от 1 ст./мин. и с два номера по избор от мрежата на Мобилтел. LOOP-ърите ще имат и възможност всеки месец да променят номерата, с които говорят за 1 ст./мин.
Промоцията е в сила за всеки, който стане абонат на LOOP до 31 януари 2007 г. От предложението могат да се възползват и всички настоящи абонати на LOOP. Те могат да преминат към новата тарифа безплатно при подписване на договор с минимална продължителност 18 месеца или срещу такса от 10 лв. при едногодишен договор.
Цената от 1 ст./мин. е валидна за първите 500 минути на месец. След изразходването им разговорите ще се таксуват на цена от 12 ст./мин. Минута разговор извън LOOP-зоната и двата избрани номера струва 39 ст., а кратките съобщения към всички национални мрежи - 14 ст. Абонатите на най-младата мобилна мрежа не заплащат месечна такса. Единственото изискване е минимално месечно потребление от 15 лв., при което потребителят заплаща само услугите, които реално е използвал.
Цените са с включен ДДС.
http://mtel.bg/mobiltel/press_det.php?press_det_id=166
Промоцията е в сила за всеки, който стане абонат на LOOP до 31 януари 2007 г. От предложението могат да се възползват и всички настоящи абонати на LOOP. Те могат да преминат към новата тарифа безплатно при подписване на договор с минимална продължителност 18 месеца или срещу такса от 10 лв. при едногодишен договор.
Цената от 1 ст./мин. е валидна за първите 500 минути на месец. След изразходването им разговорите ще се таксуват на цена от 12 ст./мин. Минута разговор извън LOOP-зоната и двата избрани номера струва 39 ст., а кратките съобщения към всички национални мрежи - 14 ст. Абонатите на най-младата мобилна мрежа не заплащат месечна такса. Единственото изискване е минимално месечно потребление от 15 лв., при което потребителят заплаща само услугите, които реално е използвал.
Цените са с включен ДДС.
http://mtel.bg/mobiltel/press_det.php?press_det_id=166
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
Re: Loop най-накрая доби смисъл
Двата номера на хора под 30г ли трябва да са :)
e sigurno tva e m-tel :D i nomerata trqq da sa s ne p malko ot tri 2ki v kombinaciqta :D xaxaxaxa drun drun ta plqs.. pak sie typo... az ako sam re6il da si zema ne6to takova 6e si zema na globul napravo i nqq se razpravqm s gluposti.... pa godini pa 0883 pa neznam si kvo si... zima6 tam 10 nomera (predostaty4no) i gotovo..
i na vivatel e gotina ama nqmat abonati s koito da go govori6 ... (spored men)
abe vivatal sa si nai oferta i tva si e, kolkoto do m-tel - @#$^&*%@!
С тези 10 човека на Глобул незнам за къде си, на коя ще се обадиш по - напред? Loop-а сега е по - добър от преди.
по-добър от преди,но не и по-добър от офертите на другите два оператора.единственото добро е липсата на месечна такса,но за хора които не говорят с 0883 номера,а са си взели лууп само заради липсата на месечна такса офертата на вива фриидъм 30 е по-добра.
Да, напълно си прав за Вива, обаче за Глобул, тяхната оферта е най - зле, защото може да говориш с много малко хора.
Абе пич, ако си от Варна само срамиш градът ни! Аз съм с карта на Глобул Бизнес партньор, в групата ми има Н на брой човека с които говоря безплатно в рамките на 400мин. В момента имам 149 изговорени минути в групата, а след 5 дни ми е отчетния период за фактуриране. Какъв ти е проблема да говориш с 10 човека безплатно? Я сметни на пръстите на едната си ръка с колко човека говориш по-дълго от 30сек/разговор? Ако мен ме питаш - дори не искам да имам телефони :)