М-тел ACTIVE - Нови тарифни планове

kipe
Регистриран: 13 окт 2007, 20:59

Re: М-тел ACTIVE - Нови тарифни планове

Мнение от kipe » 16 сеп 2010, 09:19

[Quote]но аз все пак нямам месец в който да плащам под 30 лв.[/Quote]

При избора на този план, трябва да се ръководиш от времето, което изговаряш, не от цената, защото сега тя ти е висока, но при новия ще е в пъти по-ниска.

Crazy :)
Регистриран: 16 сеп 2010, 13:08

Мнение от Crazy :) » 16 сеп 2010, 13:13

Бъди спокоен, промоцията е до 31.10 но е само за удвоените минути, а и както другите ТП, почти сигурно периода ще бъде удължен.

Боцко
Регистриран: 28 мар 2010, 11:22

Мнение от Боцко » 19 сеп 2010, 10:10

Тарифния план е много добър.
Това дали ще е началото на поевтиняване на телефоните разговори в България или е оферта от типа [i]промоция[/i] ?
А дали след нова година нещата ще са като по старо му със старите цени на разговорите, намалени с по 2-3 стотинки на минута ?

Наистина тази тарифа е много изгодна - към този момент.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 19 сеп 2010, 10:14

А все пак някой знае ли дали ще има още нещо ново от октомври?

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Мнение от zaboraboy » 19 сеп 2010, 11:11

ами тарифите на Глобул за национални разговори-Нешънъл малко увиснаха. за 30 лв дават само 120 минути,мисля че трябва да ги коригират!

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 19 сеп 2010, 11:26

Те тези тарифи още с пускането си бяха увиснали - все пак "Злато" беше налице, а сега и с 25-те стотинки при Виваком съвсем.

tre
Регистриран: 24 мар 2004, 04:59

Мнение от tre » 19 сеп 2010, 11:37

Абе хора, имам чувството че сте мазохисти, щом още им се връзвате на тея.
Къде ги сравнявате въобще: Който използва "национални" минути във свива и грабул ги използва САМО И ЕКСКЛУЗИВНО към "други" (което е предимно ментел).
А мтелци са си научени да си говорят с ментелски номера и дори да минат на тоя план, познайте пак с кого ще говорят.
Какви ти "национални" пък повечето в собствената мрежа. Досега си ги обучаваха да говорят много в собствената мрежа, време е да "събират плодовете на труда си" ;)
Дори и глобул не посмяха да си пуснат нейшънъла без група, ама тея са си адски безочливи и може и да им мине номера (да посъберат шаранчета на "супер изгодната" тарифа).
След малко ще ви усъвременя пак табличката със сравнителните разходи при всички планове и операпери и ще ми е много интересно ако някой успее да си вкара сценарий (поне малко реален) при който да са му изгодни тези планове без да се ограничава яко.
Аз например не се чувствам конфорно ако нямам поне 500-1000 минути поне към жена си и родителите си, да не говорим за деца, приятели, бизнес партньори и хилядите други ситуации в съвременния начин на живот, на който всички сме жертви, без възможност за комуникация.....
Иначе е добър... за тях :D

Faith
Регистриран: 18 сеп 2007, 01:46

Мнение от Faith » 19 сеп 2010, 11:57

Да така е. Трябва да се гледа както цената така и изговорените минути. Аз съм на Еxtrа Advanced от 3 години и съм си изговарял само един път 600-те минути към 6-те номера. Безплатния час в мрежата на М-тел си го изговарям винаги, като допълнително имам още 1-1,5 часа отгоре. В другите мрежи почти не говоря (имам Бонуси безкрай-тях използвам когато звъня на Вива и Глобул), най много да направя 10-20 мин. Така че този план за мен е добре. Тъй като август си преподписах договора обаче той не ме огрява, а и смятам че пазара тепърва ще се пораздвижи поне малко

drecksau
Регистриран: 31 дек 2005, 21:32

Мнение от drecksau » 19 сеп 2010, 16:27

Ако си оправят неразбориите които в момента имат по магазините си- 100% ще има някакво обновяване на вече съществуващите или напълно нови предложения (yes)

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 20 сеп 2010, 11:03

[Quote]А мтелци са си научени да си говорят с ментелски номера и дори да минат на тоя план, познайте пак с кого ще говорят.[/Quote]Ами те тук сума мнения се видяха на недоволни, е нямало СиП към групата. Забележи, много от тях искат СиП, не изобщо минути към М-Тел! :|
[Quote]Досега си ги обучаваха да говорят много в собствената мрежа, време е да "събират плодовете на труда си" ;)[/Quote]И тук си прав, за съжаление! Но аз се питам дали накрая няма да стъпят накриво?

([i]"Ей, таман си научих магарето да не яде, и то па взе че умре."[/i])

Отговори