М-тел ACTIVE - Нови тарифни планове
Re: М-тел ACTIVE - Нови тарифни планове
Добра е офертата само че 30лв.20лв. такса не си струва,нали имаш близки с тях се изговаря много повече.Ако имаше и минути към ментел щеше да е перфектна....да ама не...
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote]Ако имаше и минути към ментел щеше да е перфектна....да ама не... [/Quote]
Еххх МЕЧТИ (whistle)
Ако имаше минути към Мтел щеше да задмине Уникола и веднага щях да си Абонирам примата. На мен за 30 лв щяха да са ми добре 300 към всички + 300 към Мтел ( като не дърпа първо от тези за всички, както е редовен номер на ментата). Това нямаше да има аналог и щеше да върже стотици хейтъри и мрънкачи като мен. Мегател обаче може да не искат регулация и за това да отпускат синджира малко по малко.
Въпреки всичко е начало на някакво ръздвижване каквото при М много отдавна нямаше
Еххх МЕЧТИ (whistle)
Ако имаше минути към Мтел щеше да задмине Уникола и веднага щях да си Абонирам примата. На мен за 30 лв щяха да са ми добре 300 към всички + 300 към Мтел ( като не дърпа първо от тези за всички, както е редовен номер на ментата). Това нямаше да има аналог и щеше да върже стотици хейтъри и мрънкачи като мен. Мегател обаче може да не искат регулация и за това да отпускат синджира малко по малко.
Въпреки всичко е начало на някакво ръздвижване каквото при М много отдавна нямаше
Плана наистина е хубав, но нека все пак да изчакаме и да видим ********* щото много малко инфо са дали във въпросното списание. На какъв такт ще таксуват?(макар че мн се съмнявам да намалят сегашния)
Такта ще си е 60/1.
Още е рано да се въвежда 60/60, чувам, че ще се предложи такъв от следващата година..([u][B]непотвърдено[/B][/u])..
Още е рано да се въвежда 60/60, чувам, че ще се предложи такъв от следващата година..([u][B]непотвърдено[/B][/u])..
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
ААААА не 60/60 вече дразни. Освен ако не дават 3000 минути.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Аз малко се обърках. Това 60/60 означаваше всяка започната минута се таксува като цяла минута или е всяка, дори първата разбита на секунди (whistle)
Ако е първото... (angry)(angry)(angry) Ще прелееее чашата
Ако е първото... (angry)(angry)(angry) Ще прелееее чашата
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Всяка започната минута се тарифира като цяла минута.
е нали имаше вече и такива изцепки... м-тел тайм... който не постигна никакъв успех .. и изчезна бързо бързо
Е то в Чехия примерно има такива тарифи - трябва да направя справка, но със сигурност и в други страни на ЕС има подобно тарифиране..
странно но рекламата на виваком с ГЕЯ мазен на уникол.. вече не ми звучи никак актуално хаха