М-тел бие Виваком по обслужване (отново)!

блeкб(Ъ)ри
Регистриран: 31 май 2007, 06:34

М-тел бие Виваком по обслужване (отново)!

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 13 фев 2011, 17:25

Бях в магазин на Виваком да платя сметка + да задам някой и друг въпрос и бях потресен от арогантното и лошо обслужване.

- Платих сметката - служителя беше хладен и отегчен; нямаше усмивка нямаше приветливост - нищо; гледаше ме нагло като че ли съм на бит-пазара.
- Някакъв стажант отдясно на мен ми се набутваше в личното пространство опитвайки се да ми пробута някакви услуги и въпреки, че 7 пъти му казах любезно и с усмивка, че днес няма да взимам никакви решения, свързани с добавяне на услуги или купуване на нещо. Само сметка. За наглост накрая ми каза - ами Вие губите - скоро няма да има промоции!!!!! Вместо да ми се извини за наглоста тоя ми се скара.
- Оня другия коч дето ми взимаше парите нямаше да ми върне (ТОВА Е ВИНАГИ) и ми закръгли нагоре сметката. Пак повтарям - това е ВИНАГИ във Виваком. Винаги ме принуждават да закръглявам и предплащам.
- Имах въпрос за добавяне на един интернет пакет към телефона. Вика ми - дай си личната карта. Аз чинно давам. Излая ми - ИМАТЕ НЕПЛАТЕНА СМЕТКА. Аз - ами да знам, но току що я платих. Имате още една - пак ми излая оня. Аз - ами да, но тя е излезнала преди 2 дни и имам още поне 15 дни да я платя. В смисъл - през цялото време ми се караше като че ли съм някакъв парцал или му дължа нещо. И ми вика - ами не мога да Ви помогна (пак с нагъл глас) - ПЛАТЕТЕ СИ СМЕТКИТЕ И ТОГАВА. Аз - ами сега на друго място ли да отида да ми активират пакета - той - не ме интересува - аз няма да го активирам.

Да уточня - въпросната "друга" сметка е за други услуги. Домашен телефон + ДСЛ. На отделна сметка са от мобилния ми. Не е просрочена изобщо. Пък и да беше враждебното му отношение беше без основание.

Аз разбира се побеснях. Откъде накъде някакъв темерут ще ми разваля почивния ден и ще се държи така с мен. Звъннах на 123 и попитах - Има ли някакъв ПРОБЛЕМ да ми се активира допъолнително пакет към телефона. От другата страна - не няма господине. Отидете в магазин на Виваком и ще Ви го активират. Аз - ами аз съм тука в магазина и някакъв нещастник ми отказва, защото съм имал неплатени сметки. Тя - изчакайте ... Имате само една неплатена сметка. Аз - дам но тя не е просрочена даже още фактурата не е излезнала още. А аз преди да видя фактурата НЕ ПЛАЩАМ. И все пак - това пречка ли е да ми се активира пакета на мобилния номер. Тя - НЕ! Това пред него на спикер. Въпреки това, а и факта, че управителя беше до него НЕ МИ СВЪРШИХА РАБОТА. Отидох в Мол-а на Цариградско и там без мък без гък ми активираха всичко. Споделих премеждието си със момичето, което беше доста младо и приветливо - и тя ми каза, че сигурно е имало много хора в магазина, а от активирането на тези пакети (аз исках безсрочен договор) не получавали БОНУСИ - и затова сигурно. Питах я - а Вие защо нямате проблем с това, че няма да получите бонус от мен. И тя - ами Вие сте клиент, трябва да Ви обслужа.

Час по-късно бях в офис на М-Тел за същото (сметка+въпроси) и служителката беше симпатична (даже супер секси) и ми свърши работа оставяйки в мен много приятно впечатление без напрежение. Да не говорим, че имам сума ти сметки там, които не съм плащал, защото не ми бяха излезли/получил фактури. И тя ми каза - разбирам Ви напълно. Стават много грешки по фактурите и клиентите първо ги преглеждат и тогава плащат. Ами да! Имах допълнителни въпроси за iPhone - беше внимателна, любезна, отговори ми на всичките въпроси, не са ми влизали в личното пространство да ми пробутват услуги итн. Записа ми името в списъка, след 2 часа ми звънна защото са намерили и това е. Перфектно обслужване. Докато пиех кафе в Мола си свърших работа и си тръгнах доволен.

Значи то се очакваше Виваком като натрупат малко повече клиенти ще озвереят, но човешките им ресурси са под всякаква критика. Един от 10 техни служителя се държат с клиента както трябва.

И не мога да повярвам, че хваля М-тел, но си го заслужиха.

---

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Re: М-тел бие Виваком по обслужване (отново)!

Мнение от Emuhead » 13 фев 2011, 17:32

Ами то си зависи от магазина. Важи за всички оператори. Само в Германос май няма значение къде се намираш и все те спамят (woo)
Но е факт, че поведението на служителите в магазините на Виваком в последните месеци е значително по-агресивно от преди и това определено дразни. На път са да станат втори Германос :S

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 13 фев 2011, 17:35

за виваком един път съм влизал в тяхен магазин за една предплатена карта обслужиха ме нормално без да ми пробутват договри.друго не мога да кажа.
иначе за мтел съм съгласен,никога не съм бил разочарован от обслужването им.държат си на него.

Nikotin666
Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15

Мнение от Nikotin666 » 13 фев 2011, 18:14

Аз съм влизал два пъти в магазин на вива. Единия път дамата на средна възраст ме светна какъв гаф ще направя ако им стана абонат, а именно, че прословутите 100 към всички са наистина към ВСИЧКИ включае и вива. Втория път си купувах предплатена карта за интернет. Е това беше невероятна драма. не ми се изпада в подробности но ме излъгаха, казаха ми нещо подобно на теб като не ми изнася да ида другаде... Е как по- дяволита им стана абонат.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 13 фев 2011, 18:29

95% от разказа ти е за магазина X а останалите - за магазина на М-Тел в мола на Цариградско. Няма ли да споделиш кой е този мрачен Вивакомски магазин, че да не налитам на него...

[B]Nikotin666[/B] да не би да имаш предвид допълнителния пакет +BG100 ? Доста ме озадачи с това си изказване...

блeкб(Ъ)ри

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 13 фев 2011, 18:51

Младост - Кауфланд / случката се случи миналата Събота /

блeкб(Ъ)ри

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 13 фев 2011, 18:54

Да, от магазина в Мол Цариградско нямам негативни коментари, но все представители на Виваком са тези, за които говоря. Да не говорин, че лошото отношение към клиента или отношението като функция на бонуса, който очакваш е плачевно. Показва тенденция.

---

anonim4o
Регистриран: 30 май 2004, 13:37

Мнение от anonim4o » 13 фев 2011, 20:09

И преди се е коментирало че по отношение на качество на обслужване визирам - тон, усмивка, обяснения, липса на арогантно поведение МТел бие другите 2 оператора с много. Не че няма и изключения но като цяло за отношението към клиента почти няма оплаквания към тях. А ако нещо което искаш не го направят в бизнес център и звъннеш на *88 и от там ти кажат че може да стане тези от БЦ се съобразяват с тях на 100% и ти се извиняват. Имах такъв случай преди година - две. От *88 ми казаха че може да стане моето искане и ме попитаха в кой БЦ съм ходил и са ми казали че не е възможно, казах им и отговора беше че явно е станала грешка и служителите са се заблудили и ако ми е възможно да се върна там и моето искане ще бъде изпълнено без допълнителни въпроси.

ogimag
Регистриран: 06 мар 2004, 17:44

Мнение от ogimag » 13 фев 2011, 21:25

Има хора кръстени и такива- некръстени. Този сигурно е станал и с гъза нагоре. А аз отдавна не се занимавам с пари- плащам всичко с карта. (beer)

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 13 фев 2011, 21:30

Така си е, като обслужване М-тел просто не правят компромиси - винаги са били точни. Голяма част от служителите на Виваком и Глобул просто не знаят какво е това клиент и как трябва да се отнасят към него.

Отговори