M-tel Comfort - до 1000 минути към всички фиксирани мрежи
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: M-tel Comfort - до 1000 минути към всички фиксирани мрежи
Да предположим сега кой оператор ще предложи безплатни минути към фиксирани оператори в ниските си абонаментни планове,наречени Смарт ;)
Да помогна малко-мотото му бе "Най-доброто предстои".След като най-доброто не се състоя смениха слогана си :)
Да помогна малко-мотото му бе "Най-доброто предстои".След като най-доброто не се състоя смениха слогана си :)
Така се случи,че минах на Mtel COMFORT 150(woo)Тази седмица ми изтичаше договора и бях решил да се прехвърлям към Виваком обаче се оказа,че преносимостта на номера ми изисква предизвестие:SИ ето,че оставам още година в голямото "семейство" на Мтел.Но добавих и много добър план за мобилен интернет.
MTel Master Surf-9.90 лв.(0.05 лв. за 1 MB,което прави близо 200 MB).Разговорите към всички мобилни мрежи са на 0.32 лв така че съм относително доволен:)
MTel Master Surf-9.90 лв.(0.05 лв. за 1 MB,което прави близо 200 MB).Разговорите към всички мобилни мрежи са на 0.32 лв така че съм относително доволен:)
Не искам да те разочаровам, но доколкото съм схванал новите планове за данни на Мтел, 9,90 ти е месечната такса, а мегабайтите, които изразходваш, се добавят над таксата...
На всичкото отгоре препоръчителните обеми трафик не са най-изгодните...
M-Tel Easy Surf 3,90 лв. на месец 0,25 лв. / MB
Препоръчителен месечен трафик от 5 МВ до 50 MB
[B]ПРАВИЛНО: 0-20 МБ[/B]
M-Tel Pro Surf 5,90 лв. на месец 0,15 лв. / MB
Препоръчителен месечен трафик от 50 МВ до 100 MB
[B]ПРАВИЛНО: 20-40 МБ[/B]
M-Tel Master Surf 9,90 лв. на месец 0,05 лв. / MB
Препоръчителен месечен трафик от 100 МВ до 500 MB
[B]ПРАВИЛНО: 40-150 МБ[/B]
M-Tel Power Surf 15,90 лв. на месец 0,01 лв. / MB
Препоръчителен месечен трафик от 1 GВ до 10 GB
[B]ПРАВИЛНО: над 150 МБ[/B]
Извън посочените от мен МБ по-изгоден е друг план...
M-Tel Easy Surf 3,90 лв. на месец 0,25 лв. / MB
Препоръчителен месечен трафик от 5 МВ до 50 MB
[B]ПРАВИЛНО: 0-20 МБ[/B]
M-Tel Pro Surf 5,90 лв. на месец 0,15 лв. / MB
Препоръчителен месечен трафик от 50 МВ до 100 MB
[B]ПРАВИЛНО: 20-40 МБ[/B]
M-Tel Master Surf 9,90 лв. на месец 0,05 лв. / MB
Препоръчителен месечен трафик от 100 МВ до 500 MB
[B]ПРАВИЛНО: 40-150 МБ[/B]
M-Tel Power Surf 15,90 лв. на месец 0,01 лв. / MB
Препоръчителен месечен трафик от 1 GВ до 10 GB
[B]ПРАВИЛНО: над 150 МБ[/B]
Извън посочените от мен МБ по-изгоден е друг план...
Прочети внимателно - за M-Tel Master Surf имаш МЕСЕЧНА ТАКСА 9,90, а целият трафик се смята по 5 ст/МБ и се ДОБАВЯ към месечната такса... Не си платил никакви 200 МБ! Ако изразходваш 200 МБ, ще платиш 9,90 такса + 10 лв за трафика, или общо 19,90!!! При трафик над 140 МБ по-изгодна ти е тарифата от 15,90 и 1 ст/МБ, с която ще платиш общо 17,90... С M-Tel Master Surf ти е най-изгодно, ако изразходваш трафик 40-150 МБ и ще плащаш между 11,90 и 17,40, ако се придържаш в този диапазон... Ако изразходваш по-малко от 40 или повече от 150, са ти по-изгодни съответно по-малкия или по-големия план...
(blush)Прав си наистина.Сега ги огледах нещата.Бях се наточил да взема DATA 150 при Виваком.Едно изчисление показва,че плащам 7.50 лв. повече при този обем.Но изпуснах момента да се прехвърля и в краткото време сгреших.Твърдо съм решен след година да поправя грешката си.:|
Е, човек се учи от грешките си :) И аз 99-та като си взех първия телефон, си мислех като теб, че в таксата влизат еди колко си минути по обявената тогава цена... Уви, оказа се, че се натрупват отделно... Тогава включени "безплатни" минути нямаше...
Но иначе проверих и безплатните минути са към N номера в Мтел и към ВСИЧКИ фиксирани номера, така че това поне е без "тънкости"...
Но иначе проверих и безплатните минути са към N номера в Мтел и към ВСИЧКИ фиксирани номера, така че това поне е без "тънкости"...
Момичето май ме подхлъзна като каза,че не мога да си прехвърля номера няколко дни преди изтичането на договора ми.Но нямах време да проверявам и да се разправям...
В крайна сметка се оказва, че от тези условия може да се възползват само тези, на които им остават не повече от 3 месеца до изтичане на договора.:S Поне според момичето от онлайн-съпорта, на което попаднах.
@KOBRETI:
"Прочети внимателно - за M-Tel Master Surf имаш МЕСЕЧНА ТАКСА 9,90, а целият трафик се смята по 5 ст/МБ и се ДОБАВЯ към месечната такса... Не си платил никакви 200 МБ! Ако изразходваш 200 МБ, ще платиш 9,90 такса + 10 лв за трафика, или общо 19,90!!! При трафик над 140 МБ по-изгодна ти е тарифата от 15,90 и 1 ст/МБ, с която ще платиш общо 17,90... С M-Tel Master Surf ти е най-изгодно, ако изразходваш трафик 40-150 МБ и ще плащаш между 11,90 и 17,40, ако се придържаш в този диапазон... Ако изразходваш по-малко от 40 или повече от 150, са ти по-изгодни съответно по-малкия или по-големия план..."
Разликите са нищожни в който и план да си.
Тези изчисления са за тези които имат огромно свободно време и си го уплътняват с тези изчисления всеки път когато посегнат към телефона :D
Е добре, свършили ти евтините MB и ти се налага да провериш нещо в нета СЕГА - какво правиш ???
Казваш си - ще изчакам още 10 дена и тогава ще ползвам :D ТАКА ЛИ ???
ПЪЛНА ТЪПОТИЯ :S
"Прочети внимателно - за M-Tel Master Surf имаш МЕСЕЧНА ТАКСА 9,90, а целият трафик се смята по 5 ст/МБ и се ДОБАВЯ към месечната такса... Не си платил никакви 200 МБ! Ако изразходваш 200 МБ, ще платиш 9,90 такса + 10 лв за трафика, или общо 19,90!!! При трафик над 140 МБ по-изгодна ти е тарифата от 15,90 и 1 ст/МБ, с която ще платиш общо 17,90... С M-Tel Master Surf ти е най-изгодно, ако изразходваш трафик 40-150 МБ и ще плащаш между 11,90 и 17,40, ако се придържаш в този диапазон... Ако изразходваш по-малко от 40 или повече от 150, са ти по-изгодни съответно по-малкия или по-големия план..."
Разликите са нищожни в който и план да си.
Тези изчисления са за тези които имат огромно свободно време и си го уплътняват с тези изчисления всеки път когато посегнат към телефона :D
Е добре, свършили ти евтините MB и ти се налага да провериш нещо в нета СЕГА - какво правиш ???
Казваш си - ще изчакам още 10 дена и тогава ще ползвам :D ТАКА ЛИ ???
ПЪЛНА ТЪПОТИЯ :S