M-tel Comfort - до 1000 минути към всички фиксирани мрежи
Re: M-tel Comfort - до 1000 минути към всички фиксирани мрежи
Колкото и да смятам и да го мисля, не мога да открия в общия случай как новите тарифи могат да ми се вържат по-изгодно. Тъкмо обратното - в над 50% от случаите човек на практика ще плати повече.
Ами да...Само сравнете тарифните планове от една страна и пакетите с данни от друга.(whistle)П0-добре да си бях зарязал мтелския номер (angry)
Ааааааа, сега се сетих:
"ТАКСА 9,90, а целият трафик се смята по 5 ст/МБ и се ДОБАВЯ към месечната такса... Не си платил никакви 200 МБ! Ако изразходваш 200 МБ, ще платиш 9,90 такса + 10 лв за трафика, или общо 19,90!!!"
Аз сега съм с пакет от 19....ЛВ за 250 или 350MB (не съм сигурен) - на PRIMA предплатен пакет с включено потребление.
Таааааааа..... Кое е по-изгодното, тези пакети за абонати на договор или тези за PRIMA абонати ???
Това е голям смях :D
Ползвай народе видите ли евтиното дойде :D:D:D:D
"ТАКСА 9,90, а целият трафик се смята по 5 ст/МБ и се ДОБАВЯ към месечната такса... Не си платил никакви 200 МБ! Ако изразходваш 200 МБ, ще платиш 9,90 такса + 10 лв за трафика, или общо 19,90!!!"
Аз сега съм с пакет от 19....ЛВ за 250 или 350MB (не съм сигурен) - на PRIMA предплатен пакет с включено потребление.
Таааааааа..... Кое е по-изгодното, тези пакети за абонати на договор или тези за PRIMA абонати ???
Това е голям смях :D
Ползвай народе видите ли евтиното дойде :D:D:D:D
Разбира се, ако човек ползва повечко, по-добре да си ходи с 2 телефона или направо да разкара договора и изцяло да мине на Прима, като не предлагат нищо свястно.
А който пък ползва съвсем малко, без никакви пакети/абонаментни планове излиза най-изгодно (Доколкото моеже изобщо да се говори за изгодно).
А който пък ползва съвсем малко, без никакви пакети/абонаментни планове излиза най-изгодно (Доколкото моеже изобщо да се говори за изгодно).
Това пък с Прима-та е такова разхищение на средства...Направа го вкарвам в графата "финансови дарения" за Мтел:X
Толкова са безсъдържателни техните предложения,че прибавят в комплекта аксесоари като ножче [B]VICTORINOX[/B].Че аз само заради него си взех Прима;)
Толкова са безсъдържателни техните предложения,че прибавят в комплекта аксесоари като ножче [B]VICTORINOX[/B].Че аз само заради него си взех Прима;)
E, ножчето си беше много добро :) Аз си взех 2... Иначе същото ножче само струва някъде 30-40 лв... А на примите винаги може да им се намери приложение... Примерно за алармата на колата ми :) Не че бих говорил по принцип на прима...
много ми е интересно как ще реагират от глобул (woo)
Добре звучи, доближават офертите на вива, ако махнат и ограничението от 12 номера ще са привлекателни като виваком(woo)
Добре щеше да е, ако нямаше пак идиотски условия ("Ако сте роден на високосна година..." и т.н.) и по един или друг начин всеки можеше да се възползва (Което е и логично, понеже плановете пак си се водят Мтел комфорт - Е, моят договор е именно за Мтел комфорт) - сега на практика не предлагат почти нищо.
Те по тази логика могат да напишат "ПОЛУЧАВАТЕ ДО 1 МИЛИАРД БЕЗПЛАТНИ МИНУТИ!" и с много ситен шрифт "до края на живота ви" ;)