M-tel Comfort - до 1000 минути към всички фиксирани мрежи
Re: M-tel Comfort - до 1000 минути към всички фиксирани мрежи
Не е така. Преди година бях на "У дома", звънил съм от стационарния БТК телефон към мрежата на Кейбълтел и местен VoIP оператор. В сметката разговорите бяха 0 ст. Т.е. включените безплатни минути са и към други мрежи с които БТК имали свързаност.
Тогава все още Мтел и Глобул нямаха стационарни телефони. Не знам сега нещо дали се е променило.
Тогава все още Мтел и Глобул нямаха стационарни телефони. Не знам сега нещо дали се е променило.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Да, но така сами ще се разобличат и осмеят. :)
пакетите минути при абонаментните планове на виваком за фиксирани телефони НЕ включват минути към други фикс. мрежи.заплащат се!!!!!!
Винаги са се таксували разговорите към други фиксирани мрежжи.
Колегата вече ти го е кзал, но и аз да допълня.
Значи, всички които ще си откриват сега домашен телефонен пост да избягват виваком. Единствен той ще ги таксува при разговори с конкурентни мрежи и то солено. Това което е в момента на сайта им е дезинформация и подозирам, че е напълно съзнателно направена, защото имаше момент, когато упоменатите цени бяха актуални. После изчезнаха и дълго време нямше нищо, като цени към др. фиксиани мрежи. Сега налични са стрите цени. Веряотно искат да не разбере, че са ги променили? Съвсем очевидно е, че виваком, по отношение на наземните линии има същото поведение, каквото мтел и глобул при клетъчните. Очевиден е стремежа и на единия и другите, да затварят разговорите в собствените си мрежи, от което губи потребителя. Имаше скоро анкета за домашен телефон и там в един неголям процент бяха казали, че ще си разкиват такъв. Ако изберат друг, а не вече бевшия монополист, казвам го с голямо удовоствие, то минутите им в плана са национални и са толкова колкото са им подоговор, а не като при виваком - наполовина, поради наличния такт 60/60. Ще се окаже, че Виваком нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили. Използвам всички случаи и възможности да агитирам хората да си местят номера от виваком, защото така те нищо не губят. Някои отидоха и по-далече - направо си ги закриха, като си дадоха сметка колко ги ползват и колко плащат месечно.
Колегата вече ти го е кзал, но и аз да допълня.
Значи, всички които ще си откриват сега домашен телефонен пост да избягват виваком. Единствен той ще ги таксува при разговори с конкурентни мрежи и то солено. Това което е в момента на сайта им е дезинформация и подозирам, че е напълно съзнателно направена, защото имаше момент, когато упоменатите цени бяха актуални. После изчезнаха и дълго време нямше нищо, като цени към др. фиксиани мрежи. Сега налични са стрите цени. Веряотно искат да не разбере, че са ги променили? Съвсем очевидно е, че виваком, по отношение на наземните линии има същото поведение, каквото мтел и глобул при клетъчните. Очевиден е стремежа и на единия и другите, да затварят разговорите в собствените си мрежи, от което губи потребителя. Имаше скоро анкета за домашен телефон и там в един неголям процент бяха казали, че ще си разкиват такъв. Ако изберат друг, а не вече бевшия монополист, казвам го с голямо удовоствие, то минутите им в плана са национални и са толкова колкото са им подоговор, а не като при виваком - наполовина, поради наличния такт 60/60. Ще се окаже, че Виваком нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили. Използвам всички случаи и възможности да агитирам хората да си местят номера от виваком, защото така те нищо не губят. Някои отидоха и по-далече - направо си ги закриха, като си дадоха сметка колко ги ползват и колко плащат месечно.
Не е вярно , и аз съм звънял до кейбъл тел и един номер входна точка за скайп(не на БТК), със минутитте от виваком без да се плаща
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
до колкото знам и старите планове с включени мб също са валидни и клиента може да избира между двата вида :)
Нищо нестава от тези МЕНТЕЛ, ограничават заблудените хора в 3, 5 ,12 номера смешна работа,както и Глобул,Докато вива говориш към 2 мрежи (вече ч виваком).така, че както казах от тези ментел не искам и да чувам набутан си отвсякъде с тях!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Струва ми се, че говорят за стационарните абонаменти. Там наистина включените минути са до БТК само май... Не знам, нямам стационарен и не съм наясно.
Абе както винаги фокуса на темата отиде на майната си.
Абе както винаги фокуса на темата отиде на майната си.
[Quote]Тогава все още Мтел и Глобул нямаха стационарни телефони. Не знам сега нещо дали се е променило.[/Quote]
Не, нищо не се е променило.
Преди М-Тел и Глобул нямаха стационарни телефони, а сега си мислят, че имат...
:D :D :D :D
Не, нищо не се е променило.
Преди М-Тел и Глобул нямаха стационарни телефони, а сега си мислят, че имат...
:D :D :D :D
При Мтел Comfort 100 включените минути не важат за фиксирани мрежи, лично проверих защото имам телефон с този план! Е, в крайна сметка за кои клриенти важат минутите???(no)