M-tel Comfort - до 1000 минути към всички фиксирани мрежи
Re: M-tel Comfort - до 1000 минути към всички фиксирани мрежи
[Quote]В крайна сметка се оказва, че от тези условия може да се възползват само тези, на които им остават не повече от 3 месеца до изтичане на договора. Поне според момичето от онлайн-съпорта, на което попаднах.[/Quote]
Прав си, че ограничават човек само до няколко номера. Но това за цялата мрежа - ами в телефонния ми указател (който съдържа над 1000 записа) телефоните на виваком са под 10%. Какво ми е ползата към 100000 безплатни минути, когато към останалите повече от 90% са ми платени?
На практика Мтел и Глобул се възповзват от (почти) монополното си положение на пазара.
На практика Мтел и Глобул се възповзват от (почти) монополното си положение на пазара.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Телефоните на Виваком средно са около 15%. Наблюдавам го по много неща около себе си. Скоро си смених работата, в новата фирма Вива-номерата са 17-18%, всички са общодостъпни. В моя указател са над 25%, но хайде да оставим мен.
Но дори да са ти под 10% - всички официални контакти на обществени учреждения, магазини, школи, банки, агенции, доставчици на услуги и енергия имат БТК (Виваком) номера. Това необяснимо защо се пренебрегва от много хора.
Но дори да са ти под 10% - всички официални контакти на обществени учреждения, магазини, школи, банки, агенции, доставчици на услуги и енергия имат БТК (Виваком) номера. Това необяснимо защо се пренебрегва от много хора.
Та отново нищо не се разбира от сайта на Мтел - от там едва ли не човек може да си помисли че всички планове Комфорт стари и нови могат да се възползват
[Quote]С тарифните планове М-Тел COMFORT имате до 1000 безплатни минути за разговори с вашите приятели в М-Тел. А сега вече можете да ги използвате и за разговори с всички фиксирани номера в страната.
[/Quote]
Как разбирате това? Защото на мен ми звучи, че от тук нататък можем да си ползваме минутите и към фиксираните мрежи....
Но както винаги ментелски тъпотии(no)
[Quote]С тарифните планове М-Тел COMFORT имате до 1000 безплатни минути за разговори с вашите приятели в М-Тел. А сега вече можете да ги използвате и за разговори с всички фиксирани номера в страната.
[/Quote]
Как разбирате това? Защото на мен ми звучи, че от тук нататък можем да си ползваме минутите и към фиксираните мрежи....
Но както винаги ментелски тъпотии(no)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Да, точно това се разбира от сайта и рекламата ... именно заради това в темата съм написал, да се има едно на ум :( Това спокойно може да се зачисли към категорията "подвеждаща реклама"
Но като оставим това настрана, офертата е добра ... и то за 15 лева на месец
Но като оставим това настрана, офертата е добра ... и то за 15 лева на месец