M-Tel Converged VPN
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
M-Tel Converged VPN
Много ще съм благодарен ако някой ми даде повече подробности за тази услуга на М-Тел. На техния сайт има някаква информация, но всички мои запитвания на *88 засега попадат само на оператори, които не са и чували. Доста често се случва служители на М-Тел да нямат представа за услуги на оператора си.
http://www.mtel.bg/corporate/services/index/conv_vpn.php
Подробности, цени и всякаква (вкл. контактна) информация биха били много полезни. Благодаря предварително.
http://www.mtel.bg/corporate/services/index/conv_vpn.php
Подробности, цени и всякаква (вкл. контактна) информация биха били много полезни. Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Re: M-Tel Converged VPN
препоръчвам ти да зададеш въпроса онлайн през техния сайт е ще ти се отговори компетентно даже ако искаш и по телефона-http://www.mtel.bg/customer/q_and_a/index.php
обади се на 1010 - разговорът не е безплатен, но това е техническия им интернет отдел и там са наясно!
-
Отправих запитване, но 3-ти ден нямам отговор. Не е ли резонно до 48 часа макс да се отговаря на запитвания? Странно
-
От 088 1010 ми казаха, че това се предлагало само на определени клиенти. От какво определени не ми беше обяснено. За пореден път странно поведение. На сайта им пише "свържете се с нас", а пък като го направя след доста безуспешни опита да получа информация от М-Тел служители на множество нива ми се казва, че е за някакви избрани - защо тогава е обявено на сайта им като услуга????????
В този форум има ли някой, който може да ми обясни за тази прословута за специални клиенти услуга. Аз се считам за ДОСТА СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ. Благодаря предварително.
В този форум има ли някой, който може да ми обясни за тази прословута за специални клиенти услуга. Аз се считам за ДОСТА СПЕЦИАЛЕН КЛИЕНТ. Благодаря предварително.
?!
Само от линка може да се види, че е услуга за корпоративни клиенти. На сайта за цените пише следното, цитат: "За да се запознаете с ценовите условия на новата услуга, моля обърнете се към Вашето контактно лице от страна на М-Тел!".
Явно си доста "СПЕЦИАЛЕН", да не забележиш пълното описание на услугата.
По отношение на компетентостта на служителите - изобщо няма да я коментирам, само се чудя за теб - дали не си някой даскал, който е решил, че операторите са му ученици, на които може да звъни, като му е скучно и да ги разхожда по конспекта?
:))))
Само от линка може да се види, че е услуга за корпоративни клиенти. На сайта за цените пише следното, цитат: "За да се запознаете с ценовите условия на новата услуга, моля обърнете се към Вашето контактно лице от страна на М-Тел!".
Явно си доста "СПЕЦИАЛЕН", да не забележиш пълното описание на услугата.
По отношение на компетентостта на служителите - изобщо няма да я коментирам, само се чудя за теб - дали не си някой даскал, който е решил, че операторите са му ученици, на които може да звъни, като му е скучно и да ги разхожда по конспекта?
:))))
-
Ти откъде разбра, че не съм представител на корпоративен клиент на М-Тел от 1997 год с 265 карти в група. Щом чета услуги за корп. клиенти как мислиш? Ще помоля да си спестиш несъществените коментари. Клиентът, който си плаща има право да изисква ниво от хората и организациите, на които плаща. Ако си служител на М-Тел изпрати ми контакта си да ти се обадя, а може и на твоя супервайзор ако желаеш да провериш колко СПЕЦИАЛЕН клиент съм.
Та има ли някой, който има информация или не? Не пиша тук да критикувам, по-скоро търся информация.
Та има ли някой, който има информация или не? Не пиша тук да критикувам, по-скоро търся информация.
-
- Регистриран: 08 апр 2007, 23:32
Аз не мога да разбера ако имаш 265 карти, зашо не питаш KA, който те обслужва?
Попринцип Мтел имат услуги, които са малко популярни и не всички на *88 са запознати. Аз бях така с Wi-DSL-а им.
Най-важното за услугата е:
В офиса в който ще ползвате услугата е необходимо да имате Учрежденска телефонна централа
Изгражда се директна свързаност между Вашия офис и мрежата на М-Tel, като при това ние Ви предоставяме безплатно за ползване за срока на договора комуникационно устройство
Общо взето това е, наистина от 1010 дават най-точна информация, но с КА е най-сигурно!
Попринцип Мтел имат услуги, които са малко популярни и не всички на *88 са запознати. Аз бях така с Wi-DSL-а им.
Най-важното за услугата е:
В офиса в който ще ползвате услугата е необходимо да имате Учрежденска телефонна централа
Изгражда се директна свързаност между Вашия офис и мрежата на М-Tel, като при това ние Ви предоставяме безплатно за ползване за срока на договора комуникационно устройство
Общо взето това е, наистина от 1010 дават най-точна информация, но с КА е най-сигурно!
-
Със сигурност рано или късно ще намеря някой, който ще ме информира. Учудвам се обаче на *88 и в офисите, които посетих никой не знаеше и трябваше да им занеса разпечатка от сайта на М-Тел да ги накарам да звъннат и да питат. От офиса, който ни обслужва дори управителя не знаеше, но ми обеща да ми звъннат с информация до няколко дни. Сериозно Ви говоря ще почна да ходя с диктофон вече.
Във фирмата в която работя имаме тази услуга. Имаме централа с много вътрешни телефони и към нея е свързано М-тел устройството. Сега ако от мобилния ми телефон се налага да се обадя на служебен във фирмата вместо да говоря М-тел - БТК аз набирам един номер на М-Тел на който ми казват - "Вие се свързахте с централата на фирма.... наберете вътрешен номер" и аз си го набирам и стационарния на работа си звъни. От друга страна ако се налага от стационарния да набирам М-Тел след като набера номера на мтел абонат се осъществява изходящо повикване не от номера на моя служебен телефон а от номер на мтел. Ако после търсения от мен човек се опита да звънне на този номер няма да може да се свърже с никой.