M-Tel FIT – иновативните тарифи на М-Тел по мярка на клиента
Re: M-Tel FIT – иновативните тарифи на М-Тел по мярка на клиента
Не знам.... Но досега основният коз на Вива беше в това, че говориш с всички мрежи еди колко си часа... Това вече е надцакано от Мтел... и то по един наистина супер удобен за потребителя нчин...
Такива тарифи има във Водафон Чехия и бях сигурен, че в един момент ще ги пуснат и тук. Но не вярвах толкова скоро...
Такива тарифи има във Водафон Чехия и бях сигурен, че в един момент ще ги пуснат и тук. Но не вярвах толкова скоро...
да, виждам, че отново не можеш да коментираш нищо конкретно по темата и минаваш на псувни и нападки... ама така е - наистина няма какво да се каже срещу Фит плановете на Мтел... Освен да си стоиш отстрани и да се зъбиш, друго няма...
Re: M-Tel FIT – 'иновативнa' или добре забравената стара Freedom 30
.."... с голямото предимство от ...от 0,28 лв/MB независимо от трафика (бря!)."...
Това всъщност ме изненада изключително много, да не кажа, че направо се замислих дали да не си взема такава карта!
За съжаление М-тел имат изключително лош имидж и е публична тайна, че "надуват" сметките - имам и познати, които редовно ми се оплакват в това отношение..
Нямам такива (познати), с които да говоря редовно, така че групата "Семейство и приятели" не ме интересува.
Цената от 0.36ст./мин не може да ме впечатли по никакъв начин също..
На прима виста - тези планове са ултимат предложение за мобилен интернет, каквото до сега не е имало, в интерес на истината..
Това всъщност ме изненада изключително много, да не кажа, че направо се замислих дали да не си взема такава карта!
За съжаление М-тел имат изключително лош имидж и е публична тайна, че "надуват" сметките - имам и познати, които редовно ми се оплакват в това отношение..
Нямам такива (познати), с които да говоря редовно, така че групата "Семейство и приятели" не ме интересува.
Цената от 0.36ст./мин не може да ме впечатли по никакъв начин също..
На прима виста - тези планове са ултимат предложение за мобилен интернет, каквото до сега не е имало, в интерес на истината..
абе какво зъбене те гони теб, не прогледна ли, че мтел е оператора с най-лош имидж, че досега не съм чул някой от вива да мине на мтел, става точно обратното... каза че се учудваш как толкова рано са въвели тази услуга - ми че как няма да я въведат, след като те вече няма какво да губят - без частни абонати ли искаш да останат? Хората не са като теб, да ги тъпчат и пак да ги гледаш с някаква надежда за по добро.. някак много детска наивност има в теб, явно малко ти е било в миналото да ти взимат по 2,40 лв за минута... освен ако си някакъв дечко, който е бил по това време на грижите на мама и тате, които го издържат... съмнявам се да си над 25 год като ти чета разсъжденията
Почнаха да копират тарифите на вивател,но цените пак дръвче-36 ст към всички,че си плащаш и за интернет допълнително, а и минималното таксуване е ясно че е двойно))
И на мен не ми харесва офертата. И без това алчността на операторите ни принуди да ходим с по два (и повече) телефона, така че приемлива оферта би била цена от 10-15 лв с МНОГО минути към ЦЯЛАТА мрежа. Инак ще има да чакат да им се вържем.:)
Re: M-Tel FIT – 'иновативнa' или добре забравената стара Freedom 30
цената не е точно 36 ст, защото не смяташ бонуса, който ти дават. плащаш 20, говориш 30 и т.н. реалната цена, която плащаш за разговорите е съответно:
С - 0,24 лв
М - 0,21 лв
Л - 0,20 лв
ХЛ - 0,18 лв
това към всички оператори...
С - 0,24 лв
М - 0,21 лв
Л - 0,20 лв
ХЛ - 0,18 лв
това към всички оператори...
аз мога да те запозная поне с няколко души, които са минали от Вива на Мтел. аз също си прехвърлих разговорите, които правех перз Вива, на Мтел.
толкова лош имидж имат горките, че направо са най-големия оператор... направо да ти се съсипе сърцето :-D
толкова лош имидж имат горките, че направо са най-големия оператор... направо да ти се съсипе сърцето :-D
прочето горното ми мнение - цените не са 36 ст спрямо това, което плащаш, защото получаваш бонус 25-50%.
и за интернет не се плаща отделно, а цената му влиза в абонамента...
и за интернет не се плаща отделно, а цената му влиза в абонамента...
При профитата на вивател цената пада до 15 ст до всички мрежи, а не както ти се иска само до една мрежа))
И втора карта за разговори само до вивател на 3 ст/мин
Когато и Мтел предложат нещо подобно,може да се замисля
И втора карта за разговори само до вивател на 3 ст/мин
Когато и Мтел предложат нещо подобно,може да се замисля