M-Tel FIT – иновативните тарифи на М-Тел по мярка на клиента

spe
Регистриран: 20 май 2005, 00:21

Re: M-Tel FIT – иновативните тарифи на М-Тел по мярка на клиента

Мнение от spe » 10 окт 2008, 10:48

Не подбиват тарифите защото не искат. както казваше един дърт пич "Абе С..., кой бяга от една малка водка!?"
Цитата няма нищо общо с темата, а показва отношението му към нещата и начина на мислене. Те и "големите" ни оператори са същите.
Една служителка от БЦ МолСофия ми разправя, че няма смисъл да сменям оператора - "Ние сме марка, 088 не може да се обслужва от кой да е. Това е все едно на трабант да лепнеш емблема мерцедес".
Няма да ви казвам какъв беше отговора ми. Много са се надъхали и си мислят, че участват в нещо велико, а то си е обикновено обирджийство!

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 10 окт 2008, 11:24

Досега май най-добрия вариант за използване на високоскоростен интернет през телефона бяха пакетите за мобилен интернет на Вивател:

Пакети за мобилен интернет, които могат да се добавят към всеки нов или съществуващ абонаментен план, с изключение на vivatel Traffic.

vivatel Пакет 30MB- срещу 9 лв на месец имаш 30 включени МB

* Цена на МВ в пакетa - 0.30 лв.
* Цена на МВ след изчерпване на включените МВ - 0.30 лв.

vivatel Пакет 300MB- срещу 18 лв на месец имаш 300 включени МВ

* Цена на МВ в пакетa - 0.06 лв.
* Цена на МВ след изчерпване на включените МВ - 0.30 лв.

Понеже ми трябва интернет достъп с вкл. мегабайти се двоумя между двете предложения..

Абе тези планове (нa Mtel) са си добра ФИТка, ама май vivatel 300 МБ е по-добрият пакет..

Belin
Регистриран: 13 яну 2008, 20:48

Мнение от Belin » 10 окт 2008, 14:35

Кой какво е надцакал?
С ПРЕДПЛАТЕНАТА услуга Опа на Вивател говориш с всички мрежи за 34 ст, а с тази нова АБОНАМЕНТНА програма на Мтел говориш за 36 ст! Дори и това че плащаш 20 лв, а ползваш 30 се конкурира с Вивател Мания. Единствената "далавера" на този план са разговорите в група.
Когато Мтел престанат да конкурират предплатените цени на Вивател със своите абонаментни, тогава ще станат "удобни за потребителя" ;)

SX®1000
Регистриран: 15 мар 2008, 22:05

Мнение от SX®1000 » 10 окт 2008, 15:51

Ясно е "Belin" това което казваш, но ти намери на кого да говориш, със същия успех би говорил и с дърво на улицата :-)
Това са индивиди, които не разсъждават като нас, нормалните хора, те имат много комплекси да избиват, аз не се учудвам че сме стигнали дъното на ЕС, с такива индивиди никакво бъдеще не чака БГ.. жалко за което

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 10 окт 2008, 16:08

това, което плащаш на минута е между 0,24 и 0,18 лв/мин... Сам си праив сметката до 0,34, което споменаваш...

Интернетът също на практика е между 0,18 и 0,14 лв/МБ...

това, че ти си зле по математика и не можеш да направиш елементарна сметка, си е твой проблем...

Belin
Регистриран: 13 яну 2008, 20:48

Мнение от Belin » 10 окт 2008, 16:29

Ами аз написах, но ти явно не четеш всичко. С Вивател Мания плащаш 10 лв, а ти се зареждат 13, за 20 получаваш 27 и т.н. Т.е. тези 34 ст не са 34, а по-малко. Не ми се смята да видя дали разликата е 3 или 4 ст. Освен това тази цена за която говориш е за включените минути, които са около 80, после си плащаш по 36. И все пак става въпрос за ПРЕДПЛАТЕНА услуга, сравнена с АБОНАМЕНТНА!
Няма договори, няма месечна такса!
Ако искаш говориш, ако искаш си хвърли телефона, няма да плащаш, докато с Фит плащаш задължително 1 г по 20 лв на месец! Говорил или не говорил.

Виж за интернета си прав. Доста е евтино това, чак звучи като правописна грешка, като се има предвид че е писано от Мтел ;)

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 10 окт 2008, 18:02

@SX_1000:
"Ясно е "Belin" това което казваш, но ти намери на кого да говориш, със същия успех би говорил и с дърво на улицата :-)
Това са индивиди, които не разсъждават като нас, нормалните хора, те имат много комплекси да избиват, аз не се учудвам че сме стигнали дъното на ЕС, с такива индивиди никакво бъдеще не чака БГ.. жалко за което "

<ще се изкажа некомпетентно>
Защо са всички спорове....???
Отг.:
За да има дискусия, в противен случай никой няма да пише и чете теми във форума.
Поддържа се огъня по този начин.
Не е ли ясно от самото начало???
Друга логика няма.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 11 окт 2008, 00:19

Така е, щом дори леко превъзхожда моята тарифа Freedom 30, значи със сигурност е добра. Първата тарифа на М-Тел която наистина харесвам. Толкова нетипична, че още не вярвам.
Мисля да изчакам до края на годината промо-битките на операторите и да преценя има ли смисъл да мигрирам. Все пак М-Тел козината си мени, но... :))
Вива трябва да отговори на предизвикателството, пък и доста близки и познати са на Вивател. Все още вариантът F30 + Тънка ми пасва най-добре.

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 11 окт 2008, 13:00

Точно това си мислех и аз ;)
Все още съм на Фридъм30, бтв.
Плановете са добри, но по-добре да се изчака малко..

Off/
А до тогава най-вероятно ще добавя към F30 един пакет от 300 мегабайта (взех си смарта, за който говорехме, а джаджата си иска нет..)..
;))

bg007
Регистриран: 19 авг 2004, 02:11

Мнение от bg007 » 11 окт 2008, 14:16

Меизразходваното от мтел прехвърля ли се за следващ месец? Щото на мен ми прехвърлят и неизразходваните смс-и до всички от 1 ст )))

Отговори