M-Tel FIT – иновативните тарифи на М-Тел по мярка на клиента
Re: M-Tel FIT – иновативните тарифи на М-Тел по мярка на клиента
Няма нужда от мнение като твоето, в момента нищо не казваш, ако само си пишеш за здраве това е друг въпрос, така само доказваш простотията си, на мен отдавна ми е ясен психичния ти проблем, съжалявам те, но не мога да ти помогна пич. Обърни се за помощ в подходящата институция, макар че все още не са измислили лекарство за твоите проблеми :-)
Не съм аз глупака дето първо плюе, а после ближе, щото така му било изгодно.
я ти ми отговори за робския манталитет и минималната продължителност на договора за Тънка... щото повечето потребители на Вива са точно на тази тарифа...
5 лв за 2 год прави 120 лв. Така... за 5 лв получаваш 100 мин към всички номера на БТК и Вива с 30 сек тарифиране...
Сега сметни сходна на тази тарифа за 1 год договор към Мтел - това е Extra Pro - 14,90 лв.- също дават 100 мин към тяхни номера обаче, без стационарни БТК и без на 30 сек ... за една година прави 178,80 лв - надвишава тези 120 лв само за една година с 60 лв. - ако смяташ за 2 години - 357,60 лв. - това е елементарна математика бе смешницииии... писна ми от такива неграмотни селяни, срам ме е, че такива хора ми се наричат сънародници... срам :-)
Сега сметни сходна на тази тарифа за 1 год договор към Мтел - това е Extra Pro - 14,90 лв.- също дават 100 мин към тяхни номера обаче, без стационарни БТК и без на 30 сек ... за една година прави 178,80 лв - надвишава тези 120 лв само за една година с 60 лв. - ако смяташ за 2 години - 357,60 лв. - това е елементарна математика бе смешницииии... писна ми от такива неграмотни селяни, срам ме е, че такива хора ми се наричат сънародници... срам :-)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Обвързаността на "Тънка" е 5х24 = 120 лв. Същата обвързаност имаш при 1-годишен договор на такса 10 лв. (все още сравнително ниска такса).
Колко тарифи се предлагат в момента в България за 5 лв. месечна такса? Колко от тях ти дават безплатно 100 минути до цял мобилен оператор и ВСИЧКИ фиксирани мрежи? А след изчерпване - на 0,16 лв. ?
Май си мрънкаш ей така за фон, да приспиваш будалите.
Колко тарифи се предлагат в момента в България за 5 лв. месечна такса? Колко от тях ти дават безплатно 100 минути до цял мобилен оператор и ВСИЧКИ фиксирани мрежи? А след изчерпване - на 0,16 лв. ?
Май си мрънкаш ей така за фон, да приспиваш будалите.
Като пишеш защо не четеш какво са написали другите преди теб? И какво точно ми доказваш? Някой по-горе мрънкаше от двегодишните договори. Всички оператори предлагат такива договори и няма за какво да се намесва психиката на българина. Ето за това е спора
-
Аз чета всичко, за разлика от теб. Цитатът, който ти си вадиш от контекста е:
"...Дори договор за 2 години да им сложат, те си имат изграден робски манталитет, присъщ принципно на българина... "
Смисълът, който аз виждам тук е за общите неизгодни условия на М-Тел, като 60-те сек. минимално отчетен разговор. Това за 2-те години срок е казано хипотетично и ИРОНИЧНО, отново като евентуално общо ограничение за всички тарифи. Което пак не би смутило верните им поклонници.
Ти ми даваш контрапример със една единствена, евтина и изгодна "Тънка"... с която между другото получаваш и 50 лв. отстъпка за нов телефон.
П.П.
SX_1000, извинявай за литературния разбор на поста ти, но човекът се нуждае(ше?)...
"...Дори договор за 2 години да им сложат, те си имат изграден робски манталитет, присъщ принципно на българина... "
Смисълът, който аз виждам тук е за общите неизгодни условия на М-Тел, като 60-те сек. минимално отчетен разговор. Това за 2-те години срок е казано хипотетично и ИРОНИЧНО, отново като евентуално общо ограничение за всички тарифи. Което пак не би смутило верните им поклонници.
Ти ми даваш контрапример със една единствена, евтина и изгодна "Тънка"... с която между другото получаваш и 50 лв. отстъпка за нов телефон.
П.П.
SX_1000, извинявай за литературния разбор на поста ти, но човекът се нуждае(ше?)...
Основния смисъл, който аз виждам е във втората част на фразата: "...робски манталитет, присъщ принципно на българина..."
Ако ти смяташ, че си с робски манталитет, си е твой проблем. Ако смяташ обидата към българите за приемлива, значи мястото ти не е тук, в този форум.
Ако ти смяташ, че си с робски манталитет, си е твой проблем. Ако смяташ обидата към българите за приемлива, значи мястото ти не е тук, в този форум.
-
Очевидно с мисленето и принципите които винаги съм излагал не се вписвам никак в такава квалификация. Тежко ми е, че обобщението е за българите изобщо.
Но вместо да се правим на незаслужено обидени ще е по-добре да покажем някакви противодействия и реакции на положението в което ни поставят. Защото то е факт и е позорно. И всички, които нямат пряка изгода от това около нас го потвърждават тактично или директно.
Но вместо да се правим на незаслужено обидени ще е по-добре да покажем някакви противодействия и реакции на положението в което ни поставят. Защото то е факт и е позорно. И всички, които нямат пряка изгода от това около нас го потвърждават тактично или директно.
"Тежко ми е, че обобщението е за българите изобщо."
Да бе, да. Вместо да реагираш, пишеш същото като човека, изказал се така за българите.
Да бе, да. Вместо да реагираш, пишеш същото като човека, изказал се така за българите.