"М-тел измислиха нов начин да крадат милиони левове от потребителите
-
- Регистриран: 22 фев 2010, 18:36
Re:
Нямам подръка карта която е с договор към Мтел, но пробвах с Мтел Прима , и практиката си съществува. Предполагам са я спрели само за абонатите на договор.
-
Re:
А ти си ясен на всички читатели , несе напрягай.
То в това си добър, да казваш много думи, но нищо конкретно. Върти-сучи Мтел са най добрите, ние сме най-най .......абе, доргират ли ви или сте като няква секта;)
Всички разбраха закакво става дума, така че чупи гипса. Някое менажерче ще яде хурката ми се струва хахаххахахахахахахах
То в това си добър, да казваш много думи, но нищо конкретно. Върти-сучи Мтел са най добрите, ние сме най-най .......абе, доргират ли ви или сте като няква секта;)
Всички разбраха закакво става дума, така че чупи гипса. Някое менажерче ще яде хурката ми се струва хахаххахахахахахахах
-
- Регистриран: 21 сеп 2006, 04:34
Re:
Според мен, М-Тел са назначили един човек да те следи онлайн какво пишеш, и веднага да реагира, за да нямаш доказателства в съда.
След това се обажда на своите колеги от отдел "Надписване на Сметки", които реагират и те вадят от системата, посредством Адронният Електронен Надписвач на Сметки (АЕНС). И покриват всички следи, заблуждавайки чрез черна магия служителите на КЗП и накрая връщат времето назад, за да могат в крайна сметка да ти вземат 0,25 стотинка за 100 kB мобилен интернет...
След това се обажда на своите колеги от отдел "Надписване на Сметки", които реагират и те вадят от системата, посредством Адронният Електронен Надписвач на Сметки (АЕНС). И покриват всички следи, заблуждавайки чрез черна магия служителите на КЗП и накрая връщат времето назад, за да могат в крайна сметка да ти вземат 0,25 стотинка за 100 kB мобилен интернет...
-
Re:
Не се напрягай де , знаем как стават работите :) .
Иди изпуши една цигара да тимине стреса
:D:D:D:D:D
Иди изпуши една цигара да тимине стреса
:D:D:D:D:D
-
- Регистриран: 21 сеп 2006, 04:34
Re:
На почивка съм! :)
В стая за непушачи, също така!
Ноооо това не ми пречи да ги знам как стават работите....:D(beer)
В стая за непушачи, също така!
Ноооо това не ми пречи да ги знам как стават работите....:D(beer)
Re:
Възможно е.
Аз на примата нямам кредит, защото предостатъчно дръпнаха от нея (angry) и съм решил да не зареждам повече, защото без това я държа само за входящи от определени хора. Иначе от карта на договор точно не стана, а и [B]asenna5[/B] също е на договор май.
Аз на примата нямам кредит, защото предостатъчно дръпнаха от нея (angry) и съм решил да не зареждам повече, защото без това я държа само за входящи от определени хора. Иначе от карта на договор точно не стана, а и [B]asenna5[/B] също е на договор май.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re:
Главнния отдел за надписване е по отношение на предплатените карти. Те са минимум 50% от потребителите на всеки оператор. със по 1лв на месец да те фраснат, пак си е милиони. А там доказателства от арменския поп само и то на
32ри февруари (angry)
32ри февруари (angry)