M-Tel-изнудвачи
Re: M-Tel-изнудвачи
Всеки може да се чувства свободен да пробва,да се свърже с *88. :D
Става интересно.
Става интересно.
Мда... ако ти се чака половин час (angry)
и виваком го правят тоя номер с депозитите... ;) само че още в началото като си купуваш картата...
дай 15 лв за сим карта... ама дай и 15 лв предплата.. ама дай още 15 лв депозит да сме сигурни , че няма да избягаш.. и прочие ИДИОТЩИНИ
дай 15 лв за сим карта... ама дай и 15 лв предплата.. ама дай още 15 лв депозит да сме сигурни , че няма да избягаш.. и прочие ИДИОТЩИНИ
Хора,повтаряйки едно и също,разводняваме темата и се губи смисъла. Потретвам: това не е депозит,не е предплащане,това си е кражба. Захранване на М-тел с пари,които НЕ ВИ СЕ ВРЪЩАТ.
И аз бях в подобна ситуация,отивам на 16.07 да направя смяна да прехвърля една фирмена на мое име, платихме 12лв за смяна потребител + една месечна такса за периода от 16.07 до 14.08 ( датата на която ми се засичат и другите карти).За това е тази такса предоставят ти отстъпките до датата на засичане .........вижда ми се логично...нали таксата се плаща за бъдещ период а потреблението за минал.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]вижда ми се логично...нали таксата се плаща за бъдещ период а потреблението за минал.[/Quote]А старият собственик получава ли си обратно предплатенета такса? (whistle)
Предплата се връща, депозита също. Кое е еднаквото?
ми не се връща ..за мен връщане е да си ми дадат парите а не да ме принуждават да ги използвам за телефон като миги приспадат от сметката
но в случея да .. по-скоро е моя грешката
но в случея да .. по-скоро е моя грешката
Защо старият собствеиник да плаща новата такса? Тя трябва да се плати от новия собственик. Така ми се струва логично. Старият собственик си плаща само каквото е изговорил до момента, а и вече си е платил текущата такса още миналия месец. Поне аз не виждам нищо нередно - може би служителите така са обяснили, че едва ли не една такса някъде потъва... И аз не съм фен на Ментел, но понякога, макар и рядко, има някаква логика в това, което правят.
има има... възпрепятстване на каквито и да е процедури с цел затрудняване на техните клиенти, въвеждане на вътрешни правила, нелоялна политика и некачествено обслужване, максимално облагодетелстване и ощетяване на потребителите...(no)