М-Тел - нова платформа или тотален срив на системата?
Re: М-Тел - нова платформа или тотален срив на системата?
В момента свързването Ви със *88 е безплатно. Временно е премахната таксата от 2,4 стотинки на обаждане.
A варианта всичко да е целенасочено с цел измама и обир на обществото някой обмисля ли го... или пак всичко е в реда на нормалното, защото е от М-тел? Според мен това е най-евтиния и безобиден начин да натрупат състояние и спокойно да си избият намаляването на цените за месеци напред, с новите тарифни планове и 0,29лв цена на минута разговор ;)
Я чек дис аут ==> http://news.ibox.bg/comment/id_553558338
Я чек дис аут ==> http://news.ibox.bg/comment/id_553558338
да .. защото няма какда се свържеш ..оставаше ида ти взимат пари ...
20% ОТСТЪПКА !!! ТВА Е КОМПЕНСАЦИЯТА
20% ОТСТЪПКА !!! ТВА Е КОМПЕНСАЦИЯТА
И какво печели Мтел от това , че новозакупена карта не се е активирала веднага а със закъснение? Какво печели Мтел от това че даден клиент не е могъл да си закупи телефон поради временни затруднения?
Не мисли за това какво се печели а какво се губи?
Не мисли за това какво се печели а какво се губи?
Въпросът е, че може би така много по-лесно може да се случи масово надписване на сметките, след като и хората не могат да си ги следят, а по този начин много хора ще изговорят повече, дори и без да има измама.
искрено се надявам, че не вярваш в подобно нещо:)
Всичко е възможно, в крайна сметка е факт, че в момента излизат грешни сметки - дали всички ще бъдат коригирани?;)
Отделно това, че хората ще говорят повече като не могат да си проверят сметката също ми се струва съвсем реалистично.
Отделно това, че хората ще говорят повече като не могат да си проверят сметката също ми се струва съвсем реалистично.
[Quote] С един приятел си сменихме ЛООП плана малко преди срива. Минахме на Мега Лооп.
Наложи се да говорим с него два часа по телефона. След , което му пращат смс , че е превишил лимита си и сметката му е 90лв. Това става в петък и телефона му е спрян. Отива и подава жалба. Във Вторник отиваме пак до офиса им и ха изненада , телефона му е спрян от 3 дни , но сметката расте и вече е 110лв. Питаме ги кво е тва нещо. Тая седи и се пули и вика еми това е текущо потребление ????????????
МТЕЛ КВО ПРАВИМ , ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!!!!!!![/Quote]
И на това не трябва да се вярва, те хората си измислят всевъзможни истории против М-тел, всички са агенти на Вива и Глобул и им плащат за масирана антиреклама ;)
Надявам се и ти не вярваш в световната конспирация срещу така любимите ти МЕНТЕЛ (woo)
Наложи се да говорим с него два часа по телефона. След , което му пращат смс , че е превишил лимита си и сметката му е 90лв. Това става в петък и телефона му е спрян. Отива и подава жалба. Във Вторник отиваме пак до офиса им и ха изненада , телефона му е спрян от 3 дни , но сметката расте и вече е 110лв. Питаме ги кво е тва нещо. Тая седи и се пули и вика еми това е текущо потребление ????????????
МТЕЛ КВО ПРАВИМ , ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!!!!!!![/Quote]
И на това не трябва да се вярва, те хората си измислят всевъзможни истории против М-тел, всички са агенти на Вива и Глобул и им плащат за масирана антиреклама ;)
Надявам се и ти не вярваш в световната конспирация срещу така любимите ти МЕНТЕЛ (woo)
надписване е смешно да се мисли че има при който ида е от операторите...
номера тук е в това че не знаеш какво потербяваш.. незнаеш имаш ли нямаш ли минути .. и говориш на сляпо... ето от тук печелят повече пари а не защото надписват...... детските простотии ми писна да ги слушам
номера тук е в това че не знаеш какво потербяваш.. незнаеш имаш ли нямаш ли минути .. и говориш на сляпо... ето от тук печелят повече пари а не защото надписват...... детските простотии ми писна да ги слушам
[Quote]надписване е смешно да се мисли че има при който ида е от операторите...[/Quote]
Ясно, няма да ти втълпявам повече детските си простотии, остани си такъв наивник, то дали ще вярваш или не, в крайна сметка и аз и ти ще си платим сметката...
Иначе няма софтуерно напомпване на минути и секунди, неяснота и объркване в подробните разпечатки, не не... всичко е детинско и несериозно. Добре, че все още има рибки, сред масата овце :)
Ясно, няма да ти втълпявам повече детските си простотии, остани си такъв наивник, то дали ще вярваш или не, в крайна сметка и аз и ти ще си платим сметката...
Иначе няма софтуерно напомпване на минути и секунди, неяснота и объркване в подробните разпечатки, не не... всичко е детинско и несериозно. Добре, че все още има рибки, сред масата овце :)